höööööst




hejhopp! nu sitter jag här nerbäddad i sängen och kikar lite på nätet ska sussa strax är riktigt trött för en gångskull thihi..  idag känner jag mig lättad då avalons öga hade läkt fint. de var en repa kvar men de såg jätte fint ut så nu ska jag forstässa ge min lilla sessa droppar och sen hålla koll så inte ögat förändras minsta lilla..

passade även på att väga hennes hos veterinären, och hon är iaf 15v nu och väger 7,8kg och är 30,5cm i mank...


imorn ska mitt hjärtegryn vara ledig och loke ska komma hit..





barn som sover ser så rogivande ut..


life life life

pappa ringde nyss och sa att dom kanske kommer upp på fredag.. det hoppas jag verkligen att dom gör.. så kan man få passa på att fira pappsen lite oxå som fyller år imorn..=)


nu ska vi ut med challe och avalon och fota lite och träna tillsammans..


see you later alligator

min prinsessa!

jag är så stolt över min lilla snutta!.  idag var vi iväg till valpkursen igen. hon är jätte duktig faktiskt. idag fick vi träna mera kontaktövningar och träna bort att dom drar i kopplet bla annat..imorn är det dags för veterinär besök igen och syster och johan är så snälla och kommer hit och passar liam så kan jag åka dit ensam för de kan ta ett tag..  och just ja mamma kom hit idag vi var ner på stan och jag vart bjuden på lunch på cooffehouse by george.. tack mammsen. deras lasagne al forno är så god.. =) fick ett sånt fint vykort av mamma häromdagen och ett idag.. dom värmer verkligen i hjärtevrån.. =) tom så de kom några tårar.. hihih söta mammsen


sen har jag beställt en sån här sele åt avalon oxå...






Liam-mail

liam har blivit sååå jäkla stor min goa ensvisa pojk vad vore mamma utan dig.. de är så roligt att höra alla tankar och spontana kommentarer.. livet utan barn är inget jag skulle byta tillbaka till för allt denna jord erbjuder.


nu ska jag lägga mig i soffan ett tag innan de är dags att sussa...

LOVE MY LIFE


veterinären

när vi kom till veterinären så fick avalon kontrast vätska i ögat och såklart så hade hon skador på hornhinnan. FAN.. iaf så fick vi en salva utskriven som hon ska få i 7dagar och sen fick vi en tid tillbaka på onsdag. kalaset gick på 775kr och ögondropparna 135kr så får vi se vad det går på, på onsdag man kan säga HEJDÅ till min ullareds resa..  det värsta är det att hon kan få men resten av livet.. jag blir så ledsen..




Grrrrrrrrr

kuuuuuul igår när freja och avalon lekt så hade avalon gjort illa ögat, antar att det var när dom två var under bordet och avalon skrek till. misstänker att hon fick in hennes tass/klo i ögat så jag ringde strömsholm dom sa att jag kunde avvakta tills idag så halv två ska jag till veterinären idag så be till den övre kraften att de inte är något fel på ögat....

dags att sussa sött






miss you sis.. <3





nu ska jag hoppa in i sängen. har nyss tonat håret.. vart brazil denna gång.. ska upp imornbitt och åka med svärmor när hon gör debut i hundutställning.. ;) kan jag passa på att kika in hur jag ska göra om en månad.. :P



idag har vi vart och kollat på ice age3 och jag kan inte annat än att älska dessa filmer. jag och matte skratta nog högst inne på bion. men shit vad sköna dom filmerna är.. =) liam stackarn var så extremt trött men han kunde hålla upp den var ju 1,5 timme lång så på slutet vart de lite kämpigt sen när vi handla på ica ettan efteråt somnade han i kundvagnen.. sen när vi kom hem kom mamma och kai över med fika.. de var trevligt att få lite kvällsbesök..


nattinatt

min



imorn kommer min böna hit så imornbitti åker jag ner på stan och möter upp na..

kids kids kids...

Liam är för go.. =) imorse när de var bollibompa var de en tjej som hette alva.. liam var så söt han ba min och oscars polare  heter så..  POLARE haha gulliplutt

idag efter dagis så tog vi räsern och drog ner till ´busborgen jag och lilleman. de var lungt och skönt där idag och liam tyckte det var såååå roligt. de är så kul att se honom ha roligt.. mitt hjärtegryn.  sen efteråt frågade jag om det var roligt han ba Ja eller nej mamma inte lite roligt.. JÄTTE ROLIGT.. haha sen åkte vi till en lekpark men mamma hade klätt sig för dåligt.. hoho ovanligt..



nu är de efterlyst för hela slanten..



yummie

brrr jag fryser..sitter o kollar DHW ska snart göra en kanna te.

idag var de första gången på valpkursen jag tog cykeln dit tog ca tio min bättre kunde de inte vart,. =)  dom hade ju slagit ihop valpkurs med grundlydnad 1 så jag och en till fick vara med med våra valpar de var en amstaff tik på 12 veckor sen var de andra hundarna oxå under året o någon någon månad över.  det gick iaf bra och avalon var duktig hon kunde focusera på mig och släppa de andra..


kisses

sandra min räddare i nöden

trots på hög nivå här hemma just nu.. räkna baklänges från tio och försöka att sålla bort ljudet.. haha så ringde sandra nyss och fråga om vi skulle komma över.. yesyesyes... :P som tur är kom vi nyss in från en promenad oxå så hundarna är rastade och klara..

idag har jag köpt en hundbur som jag hittade på blocket. han skulle vart så snäll att köra hit den men då hade han sett att nr var reggat på min mamma och det visade sig att dom bodde grannar så han har lämnat den där nu och mamma tar med den imorn.. vilket sammanträffande västmaland är rätt stort ändå... =)


idag har jag vart på djurmagasinet och köpt hundben och ett utsällningkoppel och ett täcke till avalon.. sen efter det så mötte jag sandra på stan vi käkade lunch på waynes jag åt en grillat toast med mozzarella och salami och en latte.. sen kollade vi lite på stan och jag köpte en fleecetröja.. alltid bra att ha..

nähä nu ska jag dra min kos..


Hungry!

sitter och väntar på min kebabsallad mattis ska ta med när han är färdig på stan. han är ute o umsåg lite med pirre å dalle nu var de länge sen jag åt från sture.. mumsfillibaba






brrrr iisskallt

imorn kommer svärmor  hit o vi ska ner på stan och på em kommer ssysteryster hit och ska sova kvar över natten =) de är så mysigt att ha lillasyster här =)


på tisdag börjar jag valpkurs istället för jag var så smart nog att titta fel på bussarna och den kurs jag bokat kan jag ej gå längre då bussarna ej går därifrån efter sju..  men de var iaf bättre för den var 300´kr billigare och så slipper man gå när de blivit på tok för kallt..



såg nyss på reklamen att dom ska starta ett program som handlar om ullared, och PANG vad jag vart shoppingsugen nu är de inte långt kvar tills jag syster o mamma ska åka dit och spendera kosing.. myspys att åka mer er två..:P

nu ska jag snart titta på christine det är så braaaa =)





våran helg






















i fredags var mamma och kai över hit en sväng och hälsade på det var trevligt att ha dom här mamma hade köpt så vackra stora rosor åt mig.. =) hon brukar ofta skämma bort mig med blommor och det uppskattas verkligen.. =)

sen i lördags var de en trött mamma som sov bort halva dagen innan det var dags för att gå hem till sandra på kalas.. GRATTIS GUMMAN 20år =) yippie..    

och idag har jag sovit ännu mera de är tråkigt att vara så trött men sova är ju inte fy skamm sen i eftermiddags var vi ute i skogen och hade picknick och gjorde en liten brasa..


Nu en STOOOOR kopp te och sen wallander..

se you

Nature













avalon 12v. Liam 3år

A lots of love...


























hemsida

http://avalonchili.webs.com/


nu har challe och avalon en egen hemsida..

cold as ice






brr sitter här och skakar tänder.. ska sätta på te vatten nu.. sen krypa ner under den skönaste filt som finns..


avalon är så rolig och lättlärd hon lär sig så fort..... idag lärde hon sig tass oxå och hon hajjar direkt.. så nu kan hon ligg sitt snurra och tass..

sweet

morsningkorsning!

de är riktigt kyligt ute idag så liam fick ha på sig vinterjackan och då vart han överlycklig.. haha tötnöt

igår halv åtta hade jag tid hos veterinären som sagt var för ögonspegling. först fick avalon droppar i ögonen två omgångar sen fick vi vänta en halvtimme innan de var dags för undersökningen hon slockna direkt och hennes ögon var jättefina =) =) =).. hon fick även sin vaccination+kennelhosta.. sen passa jag på att väga henne och nu är hon 12 veckor och väger 5,75. ointressant för er som läser *ler* skriver de för min egen skull :P  sen tog jag bussen hem och la liam medans pirre var så snäll att tapetsera =) sen käka vi mat när han var klar.

nu ska jag byta lite gardiner och lampor här så är de snart dags för tvättstuga.. kramkram

snytsbo o kanelbullens dag!






























puppie

nu fick jag svarsmejl från valpkursen och är nu anmäld så den 4/11 börjar vi. =)  blir bra socialträning för avalon och perfekt att vi hinner gå några gånger innan utställningen oxå =)

när jag var ute på skogspromenad så trampade jag i hundpoop vilket var väldigt längesen sist.. mysigt värre när jag fått rent ena skon någorlunda upptäckte jag att den andra oxå var bajsig hot or not.. så de var bara hem och skrubba.. :P  nu ska jag snart hämta liam sen ska vi hem till sandra och våldgästa henne lite och kolla in nya lägenheten..

slänger in lite bilder ikväll om jag orkar vart i snytsbo i helgen och då vart det en heeeeel del bilder..

ciao

Kaos

haha TAPETSERAR QUEEN!


fick inte ens upp en våd det var bara dra ner skiten efter många försök jag och mattis vart riktigt osams *otippat* men han blir superstressad och irriterad och jag blir supeeeeririiterad för att han har sån inställning så vi två som teamwork no did´nt think so.. så nu har jag gett upp det men jag gillar iaf tapeten starkt fick ett litet smakprov iaf ;) vart lite osäker först men när man fick se den halvt uppe såg de bättre ut.. nu har jag iaf testat på att görat iaf och de känns ju bra

nu ska jag hänga tvätt sen ska jag nog sussa strax.


sweet dreams

tummen upp

filmen var riktigt lyckad. inte alls lik den andra enligt mig men den var bra =) riktigt bra den oxå för att vara svensk.. sen i januari kommer snabba cash och de är ett måste för mig.. =)


nu är mattis ute med chili sen blir de lite tvmys innan de är dags att sova och imorn bär de av till svärföräldrarna över natten.. sen ¨på söndag hoppas jag att tapeten kommer upp.. =)

movie night



ikväll ska Jag mamma syster johan och sandra gå på Flickan som lekte med elden.. Män som hatar kvinnor var KALAS så hoppas den här oxå är bra.. så jag ser fram emot en toppen mysig kväll med bruttorna och johan..

nu somna liam på soffan, ska väcka honom om en kvart han är helt utslagen efter dagis eller har vart den här veckan han har somnat varje dag nästan. är så besviken att det ej vart något med tapeterna jag hatar när folk ej står för sina ord..

pappas operation gick bra vilket är så skönt jag var så orolig. starka pappsen du är guld värd..


so long//kisses

RSS 2.0