uppdatering

denna glass var superb. cheesecake glass med brownie bitar i.. yummie så hittils är detta o halft baked mina favvisar..

söndag

idag har vi vart nerre på julskyltningen. adde hämtade loke vid elva tiden efter de gjorde vi oss klara att åka ner på stan vi käkade lunch och liam fick åka lite karusell o sen kikade vi runt lite granna.  liam fick en rollingstones munkjacka av mattis o en starwars  mössa.. så han vart nöjd.









nu väntar lite soffmys med flickan som lekte med elden IGEN ska vara sällskapsdam åt mattis å lite ben o jerrys.. shame on me,..


den här smaken ska jag testa idag..

nattinatt

häjjhäjj




det var gott med lite vin igår för ovanlighetens skull..passade på att ta lite bilder på lillskruttan imorse när vi var ute så stor tjejja nu hela 18v.. =)









idag ska loke sova över, roligt för min lilla prins sen ska vi även julpynta lite o dom ska nog få baka lite pepparkakor...


my sweetest



jag har fått en ny bur av min älskling till min lillskorpa..


idag har vart en mysdag med älskling, mitt huvud har vart på sprängningsläge hela dagen men de har funkat ändå imorse åkte vi ut till hälla o gick in på ikea dom ahde jubileum så vi åt frukost där för två kronor.. yeah pillit pillit, matte köpte massa ljus så nu blir de massa ljusmys vi ska ha myskväll idag med räkor å vin å sen någon breezer  å lite chipps å dipp yummie..





idag fixade vi oxå en knackburk åt liam han vart så stoooolt att han äntligen fått en.. vi har nämligen inte fått höra att alla andra haft en egen på dagis de är iaf en burk som dom får lägga saker som dom förknippar med sina favoritlåtar så får dom knacka o välja en låt ur sin burk o alla ska sjunga.





när jag kom till dagis idag fick jag höra att liam var sån duktig bagare, dom hade haft pepparkaksbak  å fröknarna sa att det märktes att han får vara med på  mkt hemma för han var så hajj på det.. och de är kul om han kan hålla i det intresset.





trevlig helg..

hoodies



Hummel




Decent
www.babyshop.se


dessa två hoodies ska liam få av mig, han är ju en liten klädgaling som sagt, när vi var på utvecklingsamtalet sa fröken de att liam är klädintresserad och de har han ju vart sen han var liten och hoodies är en av hans favorit plagg så han kan ha huva på sig.. haha sötnöt han visar ofta upp kläderna på dagis som han har på sig och vill byta till sina ombytes kläder.. =)


v'nster h'ger















idag  tog vi med oss lunch å gick hem till sandra å alvin. sen åkte mattis å jag stannade kvar tills jag skulle hänta liam. vi var ute en snabbis efter dagis. jag har så ont i kroppen så jag orkar inte så mkt. har plockat lite hör hemma men kraften tog slut så tog en liten dator paus vi ska försöka få upp en byrå hit ikväll så ska fixa lite tills dess å ta ner massa saker vi ej använder..  morsning korsníng


åh vad jag längtar tills juuul



älskar julen o sen jag fick liam så är den ännu härligare de blir inte mkt julklappar iår iaf för ekonomin sätter stopp för det.. och de är väl bara bra egenligen för de är hemskt igenetligen vad pengar de läggs ner för en dag.   får se om jag o liam ska baka lussebullar idag eller någon annan dag så de finns tills första advent ska bli mysigt att julpynta lite granna =)

nu ska vi gå över till sandra o göra lunch..



bilder från mamma
















Grattis min vackra mamma!

idag fyller mamma år jag o liam har varit där o blivit bjudna på god middag och massa gott fika. de vart en kort men trevlig visit..

imorse så var de utvecklingsamtal för liam vi var där över en timme. roligt att höra vad han har för sig om dagarna min lilla busprins.. sen efter de så var de bara att gå hem och fixa sig o ut med hundarna innan vi skulle ner på stan jag o liam o ta vaccin för svininfluensan så nu är de kirrat oxå..




Chi San Adaptogen är ett traditionellt växtbaserat läkemedel använt som adaptogen vid nedsatt prestationsförmåga såsom trötthet och svaghetskänsla.


som gjort för mig =) helt klart värt ett försök..




Mölo Svenska boxerklubbens Inoff. uts. i E-tuna

Jag brukar nästan Aldrig vara nervös inför saker nuförtiden men idag på utställningen så var jag suuuuuperduuuuper nervös jag skakade och var skit nervös ända tills de var avalons brorsor som skulle in då släppte allt o sen var de dags för mig, de gick väl sådär för oss.. iaf hyfsat hon tyckte de var lite läskigt uppe på bordet fast vi tränat de massor. men de var smockat med folk o hundar.

hon fick iaf två rosetter HP o BIM valp

och kritiken var

Söt tik med bra huvud och uttryck.
bra skuldra, ngt rak överarm. Kniper med armbågarna och trampar igenom med mellanhänderna. Bra överlinje, snyggt bakställ.
Rör sig bra från sidan. ngt lös fram, bra bak.




3av avalons bröder


jag o avalon






sen var de dags för uppfödarklassen





lilltösen med en av rosetterna.. kul att alla bilder var skit men haha lite skuggor ser man iaf.. :P

sen när vi åkte hem mådde jag så illa så jag var säker på att jag skulle spy jag hade knaptt ätit ngt druckit kaffe rökt tuggat tuggumi å vart supernervös. ingen lyckad kombernation men sen bjöd mamma på lunch å jag fick åka hem å vila upp mig ett par timmar så vart allt bättre.. hhehe =) min lilltuffla har legat helt utslagen sen vi kom hem hon har kastat i sig 3 måltider sen sovit mellan de.


mrs virrpanna

here I am..

jag skulle ju till doktorn imorse och direkt jag fick kallelsen så skrev jag upp det på mobilen. så hade jag bokat tid med min handläggare och de vart dubbelbokat så jag ringde igår å ändrade de till en halvtimme efter min tid hos doktorn. så imrose så stressade jag nå sjukt jag försov mig och hann inte äta. så jag köpte frukost på sjukhuset mendans jag småsprang upp dit och när jag kom fram så hade jag fel tid. alltså en timme väntetid., haha 300kr gick besöket på.. blää.. och sen fick jag ringa mats igen.. han var snäll att fixa en tid till imorn istället..


sen hittade jag en jacka på stan.  sen mötte jag upp mattis så käkade vi lunch på cafe gränden..


just ja.. jag disskuterade med min läkare idag om ett intyg till mitt lämp. och gissa hur länge de skulle ta innan hon hade tid för det.. någon gång i vår.. haha så de blir inte övningsköra för mig innan hon har tid.. tacktack


gaaaah nu är de inte många dagar kvar tills utställningen och cheeeeeses jag börjar bli nervös...


pusspuss


nu stor myser jag,,

de är mysfaktor på högnivå för mig när man hör regnet mot fönsterbrädan..



idag har vaaaart en lång dag och jag hoppade över klippningen i sista sekund,.iaf så gick syntestet finemang o jag hittade ett par skor åt liam, men inga täckbyxor så de ska jag fixa imorn tror jag,,...


Vinterkänga med GORE TEX® som andas och håller skon vattentät. Kardborrband för bra passform.





nu blir de sent käk för mig o mattis,, mors mors


skönt

halvliger här i soffan med lilldatorn i knät å myser av att de äntligen är dags för att kunna slappna av.  idag bjöd mattis på lunch på stan jag var in o bokade tid till frissan imorn bitti.  sen  var mamma så snäll att köra o hämta mig på hundkursen idag.. tusen tack.  dte var näst sista gången idag och de regnade. de är tråkigt att de slutar snart för de är roligt,.. men de får bli en fortsättnings kurs i vår..

imorn ska  jag alltås till frissan sen ska jag försöka hinna med lunch med mattis göra syntest ta blodprov. betala lämp sen ska jag ta med liam ner efter dagis och han ska få ett till par vinterskor sen fick han pengar av pappa så han skulle kunna köpa ngt.. =)


love to my family


and emma i miss you

I´m so happy

jag är så lycklig över vad jag o älskling kommit överens om... ååååh


idag har jag tvättstuga för fulla muggar har även tränat lite hemma och pratat med uppfödaren vi fick hem papper idag angående utställningen och de var visst 310hundar som ska ställas så de var ingen jätte liten utställningen...


nu ska jag dona lite här hemma o ge lilleman mellis..

mitt internet är knas!

Paradise hotel..





hoho idag började det och är de inte kul att se alla la bimbos göra bort sig. greta var iaf lik olinda tyckte jag..



datorer är mindre skoj ibland. vårt internet har börjat knasa så de försvinner till och från.. en annan är ju inte insatt för fem öre så jag får skylla mig själv haha..


nu ska jag kasta mig på spikmattan ett tag sen ska vi se antichrist




nattinatt..

Julklappar!

I JUL önskar jag mig mest utavallt  bidrag till





men jag är så sugen på en äkta  matta in till stora rummet






idag ska vi ta upp byrån  i från källarn och sen ska jag slänga ner de andra fula skåpet som ingår i lägenheten eller ja vi får se hur pass hjälpsam mattis är.. haha..


inatt har loke sovit över här, saga o loke var nämligen här igår medans e o a var på bio sen när dom kom tillbaka så körde vi lite lips. tyvär så tog eve alla låtar utom en den sista.. haha..




love

jag är bebbe sugen,... jag o min gamla vän satt på msn och pratade om  våra förlossningar. åh flashbacks.. jag vill gå igenom de igen så GRYMT häfigt att gå igenom sån smärta men samtidigt de mest naturliga så smärtan var bara en liten del..


idag har jag vart hos doktorn, har en trevlig sak i bikinilinjen. började som en knöl som gjort ont sen började de blöda och rinna vätska ur den, de var ca 1,5vecka sen och efter de vart de ett runt hål på typ 5m och de vägrar läka utan är helt öppet så jag ringde doktorn imorse o rådfråga så jag fick en tid till en sköterska tio och sen när jag väl var där fick jag en stor kompress med asolsprit o fick en tid till dokorn elva. iaf så höllh hon på att gräva runt med en pincett, ett av mina hårstrån från huvvet hade åkt in i såret.. fy fan. hur kunde det hamna där hahha sick.. 


nu ska jag kolla klart idol

ikea

idag när jag hämtade liam så stannade jag kvar på en fika, de var öppet hus idag igen. de är rätt mysigt att prata lite med dom andra föräldrarna o fröknarna.  sen fick vi besök av mamma och vi tog en sväng till ikea hon skulle handla till sitt jobb och sen bjöd hon på fika och jag köpte med mig såna här ljus fast de bruna o vita dom luktar så  goooott fast ikeas ljus luktar dåligt när man tänder dom. tror de är chokladkaka. kanelbulle å typ creme brule eller ngt..

Lips

fick nyss en tår i ögat när jag kollade på ullreds serien. den killen som jobbar på lagret som man får följa han såg så deppig ut o sa  typ: att jag är väl kristen för att vi som inte riktigt lyckas så bra här i livet kanske får de bättre i himlen..  stackare hoppas du finner någon du oxå..


 

idag har vi provkört vårt nya lips spel och good damn var roligt de var.. ska forstätta strax....



idag har jag o liam hälsat på alvin o sandra en sväng.


nu ska jag slappa lite på sofflocket

morsmors

lite blandade bilder från sista tiden















days like this





nu är bäsan snart 17v...












ULLARED!

i torstags morse åkte jag sis o mamma på bussresa till ullared och de tog ganska precis 6timmar.. det var tok mkt folk när vi kom fram men som tur var ingen kö.. men man blir helt seg i huvudet där inne för man får köa för att ens komma in i näste hyllplan..  vi var iaf hemma vid halv ett och då sov syster yster kvar sen på fredag kom emma hit och vi träffades på stan käkade och hon shoppade loss haha.. min fina underbara snuttis.. =)

här är ´mina inköp mattis fick just inget för sist jag köpte kläder där var dom på tok för små deras storlekar är mini...  sen var pappa så snäll att ge mig pengar till skor och då fyndade på en sko outlet dom har utanför ullared så fick ett par toppen sköna Viking gore tex stövlar för 899 och sen vart de ett par kängor oxå






























sicklings

nej nu är det snart slut på Ensamma mammor söker..



i torsdags kom jonatan hit från norge. det var skit kul att ha hínom här och lillebror vart såklart jätteglad och i fredags vart vi sjuke här hemma jag fick feber och liam fick krupp hosta på natten och på lördagen kom ävens hans feber.. på lördag så fylde jonte 18år och kalaset vart inställt men jag slänmgde ihop en kaka och svante och birgitta kom hit iaf.. de vart trevligt..


slänger upp lite bilder om ett tag


RSS 2.0