veterinären!

halv åtta imorse gick jag o avalon ner till stan för att ta bussen till djurkliniken där dom skrapade avalon vilket var negativt skönt nog. sen kollade katinka som hudspecialisten heter henne i öronen och hörselgångarna var skrovliga vilket tyder på infektion så vi fick ett medel som vi ska ha i en gång iveckan tills katinka kollat att de försvunnit och sen tog hon ett blod prov för att kolla antikropparna ifall att det visar så ska vi ta ett pricktest eftersom att avalon bara är 9månader så är de inte säkert att dom visar något o de är anledningen till att man börjar med blodprov annars får vi avvakta tills i höst då dom ska ta pricktest då för att hon sa att även om provet är negativt så betyder de inte att hon inte är allergisk vilket de absolut verkar vara o dom räknar henne nu som en allergivovve. =( min lillla tjej har de så jobbigt med klådan o sen fick vi sitta o vänta på IF världens segaste försäkringsbolag tror jag vänta i två timmar o dom som jobba på djurkliniken ringde upp dom 3gånger som tur var täckte dom iaf kostnaderna men jag fick iaf betala 3000kr själv med självrisk o schampot o örondropparna som inte ingick. för vi fick nu ett nytt schampo som hon ska tvättas med två gånger iveckan framöver för att minska klådan.. efter allt var klart så tog vi en promenad hem de tog en timme precis o de var så skönt att få rensa skallen lite... sen hämta jag o liam ut hennes astma medicin med "antihistamin" i så hon har fått första dosen idag o ska äta det två gånger per dag tills annan ordination ges.. och hon får enbart äta sitt allergi foder nu och absolut ingenting annat inte ens ben o de ska var så under åtta veckor till en början.. vi har ju vallt att vänja in henne på jameswellbeloved så jag hade med mig innehållsförtecking och hon tyckte de var ett jätte bra foder så vi behövde ej köra på hills veterinär foder..

så med andra ord så har jag både min son och min hund på allergi utredning nu imorn ringer liams doktor från allergimottagning för uppföljning..

sen har vi hälsat på sandra alvin o edvin idag o edvin hade blivit så stor nu de var så kul att se dom =)

nu ska jag träna lite med min nya träningsdvd jag fick av matte häromdagen.. just jag när jag kom hem idag stod de pressenter på bordet. en dag o nattkräm en hudlotion en anisktrengöring o en ny mascara och en sminkväska .. Gull =)


vitsippan!

idag har jag haft städhjälp här hemma eller ja vi snackade mest haha.. sen när jag hämtat liam var vi ute lite mer en en timme vi plockade vitsippor o lekte i lekparken helt underbart väder tills vid tre tiden då de vart blåsigt o molningt.. men jag tycker de är mysigt =) nu ska jag läsa nya topphälsa som kom idag o dricka en kopp tea o snart kommer syster hit jag ska släpa med henne på en långpromenad iskogen ikväll.. =)  




morsningkorsning.....

I maj blir min prins 4år!

undrar vad man ska hitta på för pressent åt lillkillen..

jag beställde iaf nyss ett par adidas skor och en adidas dress och en t-shirt som jag ska hämta ut o de får nog bli en av pressenterna. sen ska jag fundera ut nå bra som han har nytta av för massa småleksaker har han fuuuuuullt av.. men något roligt han får nytta av..




imorse fick jag sovmorgon av mitt fina hjärta sen tog jag o avalon en långpromenad uppe i skogen vid vatten tornet älskar att gå runt där på de små stigarna så himla mysigt... =) nu ska loke snart åka hem o vi ska väl ut till någon lekpark kan jag tro.. hoppas ni får en bra dag..


 

underbara lördag!

idag kom kai o hämta liam vid halv elva tiden sen åkte dom iväg o vi tog cyklarna till hundutställningen som höll till vid rocklunda.  de var jätte mysigt att vara där med älsklingen som är måttligt road av hundutställningar ;) kul att han följde med iaf.. vi vart lite småförälskade i den snyggaste staffen vi sett... aaw man smälter en aning vid tanken bara..  staffarna tog mer än 3timmar eftersom de var så många..   vi käkade lunch å de var skit gott.. bästa utställningen jag vart på är iaf lätt där. sen köpte matte lite ben å leksaker åt avalon o ett första hjälpen kit o sen hitta jag ju en skit söt bädd åt avalon.. ahah rosa å brun.. sen vi 3tiden åkte vi hem o då kom precis kai med liam dom hade vart på två olika motorcyklel affärer här å sen mc donalds å leksaksaffärer sen iväg på barnkalas så liam hade haft skit kul.. kai hittar på sånt som liam älskar å deär skit skoj. han är ju helt galen i motorcyklar o allt man kan åka på

sen tog vi o gick ut en sväng på gården.. o snart kommer loke hit o ska sova över..
här kommer lite bilder ifrån vi var ute









helg =)

nu är de fredag igen veckorna går på tok för fort..

ihelgen är de dags för hundutställning vi ska inte ställa avalon men vi ska iaf dit o kolla de ska bli så kul. gillar rocklundas den är rätt stor å de är 54 staffar som ska ställas.. Najs.. =)


ikväll ska vi se en film med liam o göra lite mysigt med ljus o gottis o ha lite fredagsmys..


nästa helg kanske johanna o robin kommer å liam ska nog till farmor o farfar de ska bli riktigt skoj de var ett bra tag sen vi var barnlediga o johanna o robin är ju tok goa o roliga. så de blir nog en jäkligt bra helg.. men de är inte hundra procent säkert än..


åh jag har hittat en drömbord jag vill ha till köket.. in looove



kvällning...

sitter här o myser vid datorn med en kopp tea o min bästa tjej på msn kan de bli bättre?




här har liam på sig sin nya mössa han fick idag o tröjan han fick i lördags.. mattis köpte ett baghera sett med byxa å tröja å tro de eller ej men liam har haft på sig byxorna fast de är MJUKBYXOR annars duger enbart jeans för prinsen hahah :P hade en kanon trevlig förmiddag med mamma min.. em sög hårt med huvudverk.. 

nu ska vi se film o mysa imorn kommer min städhjäölp hit så jag har trotsat min huvudverk ikväll o plockat undan allt så jag kan lägga ner tiden på att "städa" imorn å inte bara plocka bort..

kramkram söta drömmar

Monday



dessa skönheter ska jag hämta ut snart.. ska ta en vända ner på stan strax innan mamma hämtar upp mig för vi ska  åka till bauhaus o köpa en sån där matta till balkongen. gillar inte att inte ha bil vill inte vara beroende utav andra, som tur är kan man göra nästan allt utan bil..  jag ska iaf köpa nya picknick saker till liam för på tisdagar så ska dom få börja ta med sig matsäck till deras skogpromenader så jag ska köpa en sån där box till mackor o sen en lite bättre flaska.. så gulligt de måste vara å få se alla små barn sitta med sina egna väskor o ta upp matsäcken hihih =)
 dom skulle ta med sig en macka frukt eller liknande inge sötsaker o inge mkt eftersom dom ska hem o äta lunch efter.. skit bra att dom inte får ta med sig kakor och sånt.. =)


nej nu ska jag göra mig klar..

*glädje*


halsfluss

goddag molninga lördag..

mattis o liam är ute o leker o jag har sovit någon timmar nu igen o nu har jag förflyttat mig till soffan ska väl ´fixa ihop en lunch nu tänkte jag. vet inte riktigt vad bara OVANLIGT NOT haha..

undrar vad denna dag bjuder på.. har fått halsfluss oxå men känner mig pigg iaf har bara väldigt ont i halsen.. hoppas lillis slipper få de oxå men chansen är väl stor när de smittas igenom händerna bara..

morsning korsning

friday love..

idag har vart en riktigt bra dag.. imorse kom mamma o kai o hämtade upp mig så åkte vi ner på stan o kikade lite o käkade lunch jag köpte ett par solbrillor. LIKE I LIKE.. sen åkte vi hem till mig o tog en kopp kaffe mamma gjorde en övning på mig som startar energin. sen hämtade vi liam o sen stannade kai o liam hemma hos oss o käkade glass o busade medans jag o mamma åkte till maxi o storhandlade.. det var sååå skönt att fylla på allt hemma sen fick jag fotmassage o mamma lärde mig några övningar som jag ska göra om jag nu minns ens hälften utav dom ;)


nu ska Liam snart gå o sova sen blir de soffslapp hela kvällen lång..

trevlig kvällning

Sötnos

idag när jag hämtade Liam på dagis var vi i vanlig ordning kvar o lekte en timme sen när vi skulle cykla hem på varsin cykel fick jag höra att min son hittat ett nytt favorit ord..

han ba satan vad kallt de är mamma stäng min jacka

jag ba va?vad sa du

han ba satan vad kallt d är

haha skit unge vart får dom alltifrån häromdagen sa han oxå satan vad gott de här är..


underbara dag

vilken söt kille jag har, imorse hade han gått upp ensam o satt på xboxet o satt i lips skivan där kiss låten är med.. HANS FAVOBAND så satt han o sjöng till den.. så galet underbar.. =)

imorse lämna matte lillis på dagis så han fick cykla dit på sin cykel idag oxå så hade han frågat matte att pappa jag börjar bli stor nu va? haha =)

sen mötte jag upp matte o så gick vi ut på gården o släppte avalon en sväng hon blir heltokig lilla damen men därimot har jag fått fnatt på henne de sista dagarna hon har fått för sig att toooookdra de sista 4dagarna så de är bara träna träna träna träna annars går hon hjätte bra o har alltid gjort i stort sett iaf när man går själv de är lite sämre när man är flera som går samtidigt men ändå..

nu ska jag göra ordning smothie o mackor o tea. see ya


sommaren 2008

finaste killen


15mån

15mån

15mån

15mån

15mån

15mån

9mån i stockholm hos morfar

9månader o här var bland hans första steg =)

9mån

7mån

21 mån DEN NAKNA KOCKEN

17mån busborgen

ny vårjacka till Lillis

vi var tvugna att beställa en jacka till Liam eftersom han växer så de knakar så dom han hade i höst är för korta i magen.. min stora kille han har verkligen blivit lång nu =)  vi beställde en  Nanook skaljacka


Jackan kan användas som vind- och regnjacka på vår, höst och sommar samt för aktiv lek under vintern med rätt förstärkning under.Entrant V har en vattenpelare på 10000, den har en mycket god andningsförmåga.
Sömmarna är tejpade och man kan tvätta plagget i 40 grader och använda torkskåp eller tumlare på svag värme.


vi har ett par täckbyxor därifrån till Liam o dom är super bra de är alltså 10 000 vattenpelare på dessa o galon har 5000 bara o andas ej.. dom är dyra men de är det värt.. dom har jätte rymliga storlekar oxå,..

min feber vill inte ge med sig så idag ska jag ta de lungt medans liam är på dagis ska nog spela lite xbox o sen vid 4tiden kommer min älskade syster hit o sover över.. =)


ha en bra dag =)


moln

igår var de verkligen supermolningt




igår så cyklade vi iaf till ankdammen för att maka ankorna sen drog vi vidare till en lite större lekpark o var där en sväng sen cyklade vi till stenby där vi tog en varsin latte på mc d o liam fick en glass sen handlade vi på coop sen hem o hämtade  avalon o liam sin cykel o  ar ute på gårdem em säng innan de var dags för middag..

nu blir de soffhäng..

sunny day

vilket underbart väder.. har precis ätit en väldigt sen frukost ute på balkongen =) underbart liam han åt frukost kl 8 han, men på söndagar brukar jag alltid äta sent..

jag har precis boktat biljetter till mig o lillis till monster truck.. vi får väl hoppas att dom kommer denna ¨gång för när vi skulle gå med mamma så tog dom som anordnade de sitt pick o pack o drog i sista sekund.. nu är dom iaf betalda o jag blir skogstokig om de skulle vara samma gäng nötter.. Liam har ju vart galen i monster truckar o 4hjulingar o crossar o allt sånt sen har var väldigt liten..



vi ska snart ta o bege oss ut på våra räser o åka till ankdammen o mata ankorna sen ska vi åka till en större lekpark o busa o njuta av solen =) LOVELY


just ja igår så hämtade vi hem liams cykel som stod kvar vid gamla lägenheten sen cyklade vi ner till godisbutiken vid kristiansborg de var första gången liam cyklade med oss när vi hade våra cyklar med.. han var de sötaste jag sett hehe lilleplutt vad go han är.. han tog i allt han kunde <3

hoppas ni får en bra dag ni med

fredag

imorse kom mamma o syster o hämtade mig så åjkte vi ner på stan o strosa runt jag fick ett par träningskor av mamma =)



sen köpte jag lite smink o sånt skoj sen bjöd mamma på lunch på kalle på spången jag tog en grekisk sallad.. oh just de jag gjorde en ny anchor igen...



en sådan men denna gång vart de lite längre ut på sidan =) super nöjd är jag men aj minns ej att de gjorde sådär ont..

nu ska jag in o tvätta av mig sminket sen dricka tea o kanske sjunga några låtar lips.. trevlig fredagskväll allisammans

tea <3



Friggs söta små förpacningar med ekologiskt tea.. mmm got to love it.. älskar dessa smaker..<3

Laser

såhär var de dagen jag lasrat första gången de kommer förändras under hela tiden i 6-8 veckor ska bli skoj och se slutresultatet..




Skara Sommarland!






Skara sommarland för 2år sedan. vad liten liam var =) de finns så mkt att göra där både för stora o små o jag blir som barn på nytt..


igår så bokade vi en minitripp till skara igen till i sommar.. jag, mattis, liam och syster min ska åka dit över en helg.. de ska bli så mysigt så.. jag älskar såna här små utfklykter.. vi har hyrt en stuga vid campingen,. =)

påskhelgen


vi vart hämtade av svANTE i fredags efter dom hämtat mitt älskade fina hjärta =( stettan o robin var oxå dör hela helgen o de var skit skoj =)  har haft en kanon helg med god mat påsk lunch på lördagen då även evelina adde saga o loke kom fint väder fick vi oxå =) så bra de kan bli sen på kvällen fick vi lammstek o sås å hasselbackspotatis o sen gjorde vi marängswisc till efterätt.. sen i dag åke vi hem tidigt o när jag kom hem så tog jag tempen så jag har feber nu men vi tog oss ner på stan på bio iaf =) Draktränaren i 3D de var skit bra ju =) sen käka vi middag o cykla hem nu ska jag börja plocka upp all packning o sen göra tårtor å sen om jag orkar ska jag o matte köra lite LIPS =) får nog stryk igen hahha

imorn ska Evelina köra laser på mig. ska ta bort min ängel på armen så de blir helt tomt för en helarm..  men jag är EXTREMT RÄDD inför de det ska ju göra riktigt ont..  menmen de är bara bita ihop haha.. :P

här kommer lite bilder.,.






'



hittade alla sovandes när jag kom upp


hoppas ni oxå haft en bra påskhelg!

its a good day!

imorse gjorde vi i ordning min lilla påskkärring o gick till dagis.. Liam vart blyg när vi kom dit men de hade gått bra iaf han hade haft på sig det tills de var dags för lunch..  sen gick jag hem o matte köpte frukost till mig tills bilresan sen gick jag direkt ner å åkte iväg med anette som är pirres mamma.  vi åkte till avesta o hämtade en sak till studion. vi hade skit roligt ihop hon är så rolig. vi pratade om väldigt intressanta saker så tiden bara rusade iväg.. sen när jag hämtade liam hade han fått ett påskägg av alvin o edvin på hyllan så han vart väldigt nöjd.... 




nu ska jag ta o busa lite med lillbubbisen

RSS 2.0