Lördag

idag åkte vi ner på stan o käkade lunch.  det var något os tjochsan nere på stan så dom hade fiskedam o ponny ridning o lite tävlingar mm liam o jag åkte häst å vagn var jätte mysigt =)




tjyssta snögubbar hade dom oxå o denna tog ju priset hahah fan vad vi garva åt denna heting.. =)

idag är de mattis o min förlovnings dag men vi fick tyvär inte tag på ngn barnvakt så de vart inge speciellt firande..


nu ska vi snart se luftslottet som sprängdes..


kramkram

mitt lilla hjärtegryn börjar nog bli sjuk

äntligen var de fredag igen =) undrar vad denna helg att bjuda på.. liam sover helt utslagen på soffan han är lite krasslig.

är så glad att jag har föräldrar som ställer upp i vått o tort o alltid finns där.. 

nu ska jag ta o väcka liam o göra middag

förresten så var jag ner o köpte ngn gel man kan borsta tänderna med om man har inflammation i tandköttet så kunde testa de innan jag gick till tandläkaren den kosta 60kr så de vart lite billigare än ett tandläkarbesök ;) håll tummarna att de funkar bara..

trevlig helg kramkram

stress mitt mellannamn

jaha efter jag hämtat liam på dagis var han helt slut så vi vila o tog de lungt.. så vi mös lite grann sen ringde matte o sa att vi måste ner på stan o möta upp honom när han slutat med bankomat kortet så efter tjat o gnat så åkte vi dit iaf fast vi skulle ha tvättstuga o åka till barnenshus o sen väl där nere så skulle vi köpa med middag hem för ingen av oss har ätit förrutom lilleman..  sen skulle vi som sagt var åka till barnenshus  jag o sandra så hade bussen PRECIS gått så var de 22min kvar så vi bestämde oss för att skita i maten därifån å gå hem så jag skulle komma hem i tid.. suck my mina fötter gör sjukt ont nu..  o sen hade lille bebben inte vart på nå bra humör så de vart inge barnenshus.. så nu sitter jag här o undrar vad man ska göra för mat...  blääää  känner mig så iriterad nu men när  man fått mat i magen brukar de bli bättre... allt detta strul med pengar gör saken inte bättre..  så inget vart som planerat idag med andra ord... 

och medans jag ändå gnäller så kan jag passa på att informera om att mitt tandkött som förmodligen är infekterat gör fruktansvärt ont men har inte råd att gå till tandläkaren innan mina försenade pengar från försäkringskassan kommer o jag får tillbaks pengarna ifrån IF..  tack o hejj nu ska jag söka efter min harmoni

litet hjärtegryn









morgonmys

hur underbart väder är det inte idag? så fint med solsken på vintern =)
sitter här o dricker nypressad apelsin o blodapelsin juice o dricker söder tea o matte var ner o köpte färska crossianter..  LOVLEY

idag ska jag nog ägna dagen till att försöka städa upp lite *läs försöka* hehe..

vill ha sommar nu ju så man kan fixa ordning på balkongerna o ja jag är fruktansvärt avis på dom med trädgård hehe ;) 






buller o bång


filmen var söt som vanligt.. råkade slumra till några gånger bara var så trött idag.. liam han somnade på vägen till bion  han.. :P när vi kom hem så gick vi ut en sväng och lekte i snödrivorna..

bra dag idag med =)

LÖRDAG = bra dag

igår så var pirre så snäll att tatuera mig =) men aj aj vad fågeln å kvisten å blommorna på baksidan gjorde ont.. vill ju bygga ihop allt men de tar sin tid. :P




iaf efter vi var klara o stod o vänta på bussen ringde emma då stod hon å tina utanför studion o väntade på mig.. så då hängde jag med till hälla å så fika vi på mc D o när jag kom hem så kom pirre å therese så käkade vi fajitas o sen var dom här till ett tiden..  vad mysigt faktiskt =)

de är ju så fint väder idag MYS. matte hade bokat biobiljetter till spöket laban så de ska vi göra efter lunch nu ska vi ta o rensa upp i liams rum innan vi äter lunch..

kramkram



soft dag

idag efter jag lämnat liam på dagis o hundarna vart ut slappade jag lite hemma till skön musik sen åkte jag ner till apoteket för att gå lös på deras varor ;P där inne hör jag någon som ropar GUMMAN.. de var Lotta så jäkla kul.. så vi gick å tog en latte å satt å snacka skit sen gick vi en runda på stan innan de var dags att åka hem.. vi ska ses nästa vecka igen.. toka är vad hon är så himla rolig människa.. =)


ha en bra fredags kväll..kram

schöönt

imorse tog jag bussen till veterinären med avalon.. dom är så goa mot henne där på djurkliniken.. hon får precis den uppmärksamhet en staffe vill ha.. :P lillpluttan.. efter ett tag kom mamma dit o höll mig sällskap sen när vi var färdiga åkte vi hem o kasta i oss lunch snabbt som attan o begav oss ut till ica maxi för att storhandla oh så underbart skönt att ha fyllt på med allt hemma igen =) känns alltid bra.. sen hämta vi liam o när vi kom hem till mig så satt syster här hemma o vänta.. trevligt med sällskap o mamma fixa o dona här hemma .. skönt att  vara liten igen :P



nu ska jag göra en kopp tea

tisdag

imorse tralla jag o mattis hem till sandra o edvin en sväng innan han skulle dra sen stanna jag kvar där tills hon hämtat alvin o när dom ätit lunch så åkte vi ut till hälla där jag köpte hålfotsinlägg o hälsporreinlägg oh så underbart skönt de var fast de känns skit mysko haha..

sen släppte hon av mig hemma så gick jag ut med hundarna o gick o hämtade liam på vägen från dagis stod vi o kolla när dom fällde tr´äd de var jätte intressant enligt liam =) sen gick vi hem till sandra igen så liam fick leka lite med alvin.. o nu har jag precis gjort veggie snitzlar ungspotatis till herrarna o blommkol.. så bajjbajj nu ska  vi käka middag..

kram o trevlig kväll..

avsluta lite fort där =)

liam fick ju vara kvar lite längre på dagis idag när jah vad där så hämtade honom 3istället o då var han så trött så han somna direkt ivagenen och sover fortfarande ska ta o väcka honom.. håller på att göra lasagne med corn färs i de vart jätte gott sist mkt bättre än med köttfärs i =)


mmm its good

http://www.youtube.com/watch?v=S59zM4rmNjU



ni måste bara lyssna på denna.. vilken kille alltså.. =)


tillbaka från sjukstugan

angående fossingarna så skulle jag köpa hålfotsinlägg och tjocka inlägg till hälarna o ABSOLUT inte belasta hälarna mkt så antingen får jag dansa på tå eller vila och de roligaste utav allt är det att hon sa att jag kunde förvänta mig att de kommer ta mellan 1-2 års tid innan mina fötter blir bättre sen får jag forstätta äta voltaren som är antihislamister haha kolla stavning.. pga detta måste vi ta ett tungt beslut.. fan varför varför varför. jag är rätt så less på alla motgångar.  sen såret tog dom en odling på och jag ska gå med kompress som ska vara fuktig i asolsprit som ska suga ut alla bakterier där o  blir de inte bättre om 2-3 veckor så får jag återkomma igen..

life is a pain in the ass sometimes.

nu blir de lite gnäll men 1-2 års tid och gå och ha såhär jädrans ont..  de känns som någon har krossat varje ben jag har i hälarna och de åker runt glasskärvor där inne o att de blöder.. not najs.. så vad ni än gör gå inte i skit skor som tygskor med dåliga sulor o stöd o flipflop man kan förstöra fötterna rejält..




m is for music

stackars chili han vill krypa ur sitt egna skinn just nu.. haha plutt då, idag har han de super kämpigt med avalons löpande..

har fortfarande inte fått i mig frukost.de brukar jag aldrig missa men idag har jag slappat i soffan o lyssnat på musik o sytt i alla knappar i min jacka som lossat,. ska in o duscha nu o göra mig klar ska till doktorn o kolla upp mina föttter idag äntligen blir det av. ska även ta upp mitt sår som jag har i bikinilinjen..  var ju hos doktorn den 13november för jag hade ett öppet sår på ca 5mm där och jag skulle återkomma om de ej blivit bättre efter en vecka. som sagt var så är jag inte den bästa att ta hand om mig själv men är de liam eller hundarna är de super viktigt haha.. iaf så är de fortfarande ett öppet sår som varar mitt läkekött är inget att rekomendera. helt sjukt hur dåligt min kropp tar hand om sår och sånt.  

nähäpp nu är de dags att fixa lite.. kramkram

alla hjärtans dag!

imorse när jag vakna fick jag en jätte fin lång munktröja jag önskat mig ifrån Mattis o liam =) och igår fick jag så fina rosor =)

sen när vi ätit frukost och vart ut med hundarna gick vi ut till lekparken här borta och vi har varit ute i några timmar. UNDERBART.. så himla fint väder.. sen gick vi in och käka sen lunch.. jätte mysigt nu ska jag snart tvätta vilket jag absolut inte vill då tvättmaskinen här nere har sönder kläderna och min absoluta favorit tröja gick sönder i söndags men vi har ju ingen tvättmaskin så vad gör man.. är jätte ledsen angående det..


här kommer lite bilder från idag..















hoppas ni får en bra allahjärtas dag.. =)

walking on moon

känns som de var en evighet sen man skrev här sist.. har väl hänt lite saker men inget jag orkar skriva om..

igår var iaf pappa här och lämnade BAOTA stora tavlan jag fick =) LOVELEY.. älskar den. och de var skit kul att få träffa pappa/moffa igen =).. älskar dig

idag har vi vart nere på stan o käkat lunch med birgitta johanna o robin mkt trevligt =) sen åkte jag hem o gick ut med hundarna trots mina fötter som inte ivll vara med ngt mer, idag har jag verkligen haft skit ont.. sen helt plöstligt vakna man till att sandra var här med lille edvin han sov tyvär hela tiden. lite bebbegos sitter aldrig fel..

nu sitter jag o lyssnar på musik o kopplar av. hundarna sover BREVE varandra trots att hon börjat löpa idag för första gången..  chili har vart aningen dryg men kunde vart mkt mkt värre. bara hålla tummarna att han inte blir allt för jobbig haha.. avalon är skit läcker i sina svart hund trosor..=) 


hey

hejhopp.. äntligen kvällsmys i  soffan.. data i knät o väntar på PARADISE HOTEL. snart slut buhuu..

var o hälsade på sandra o knoddarna en sväng jag o liam efter dagis.. var roligt som vanligt.. sen gick vi hem o jag plockade undan i min zombie takt.. ;) sen gjorde jag mat o gick på promenad med mina hundar.. jag ringde en gammal vän idag.. underbara toka.. älskar o saknar henne enormt.. =) sen efter de ringde jag min andra älskling emma.. oxå heeeelt underbar hon.. tur dom finns.. =)

imorn ska jag o liam till barnmottagningen och göra ett Ultraljud på hans njurar.. håll tummarna för oss tack.. mitt <3

trevlig kväll o söta drömmar


En sång för fred- Ras Cricket <3

nu har jag vart o lämnat in nycklarna från gamla lägenheten och fått dom nya registrerade.. så skönt att ha detta avklarat. =) jag vart inte tvungen att måla om något vi fixade bara till hallen med två nya våder som jag hade..  sen vad dom snälla att ge oss en nyckel till garaget i källan så liam får ha sin 4hjuling där =)

musik är ett av dom absolut viktigaste saker som finns i mitt liv.. jag ääääälskar verkligen musik de finns ngt till alla sinnesstämmningar..


nu ska jag ta tabletter för fossingarna sen försöka fixa upp bland alla nya kartonger vi fick hem igår..  får se om jag kanske ska träffa sandra en sväng idag om hon inte är upptagen.. saknar sötnosen

RSS 2.0