klickat hem



en till matta till balkongen...



mysigt påslakanset =)


snowshimmer

imorse tog jag och chili en skön långpromenad i kylan =) solen sken så fint så nu känner jag mig riktigt pigg sitter och lyssnar på sublime så då blir humöret på topp finns inge bättre än att poppa riktigt hög musik LOVE... =)

tacka vetja spotify <3



våra fönster är fulla i frost



min älskade klocka =)

3heartbeats







momandson







svärmors födelsedag mm














birgitta fylde år i lördags så då firade vi henne hemma hos e o a.. vi började med att fika tårta, sen åt vi förätt ett mörkt bröd med gravad lax räkor advokade sen å drack skumpa sen vqart de oxfile o potatisgratäng med sparris.. känns som vi inte gjorde annat än att äta och till slut vart de maräng swisch...  hade en trevlig dag =)

sen i söndags var jag o älskling o mitt lilla hjärta ute på erikslund var tvungen att köpa nytt halsband o koppel åt avalon då hennes koppet gick sönder när vi var ute o hon stack efter två hundar.. hur typiskt är intede då att just när kopplet släpper kommer de upp 2 hundar framför än? haha köpte även en trosa så vi är beredda på den dag avalon blir kvinna.. :P sen köpte matte en kamprulle med två handtag en stor.. n dom är heeeeel galna i den o avalon är värst vill jag lova.. töööt sen handla vi mat på maxi å liam somna han sa efteråt att de var bra för de var tråkigt på maski o han gillar inte att vara där.  

när vi kom hem fick han sin efterlängtade bumblebee hjälm o ben ten kloka. vi tog en söndags fika o mös, sen tvärdäcka jag på soffan ca 2 timmar..  










new addiction

to die for..mitt stora suuuug de sista två veckorna




i´m going nuts

sköööönt nu sover ungarna o jag o mattis sitter här med en varsin dator iknät..  idag var jag till veterinären och fick sitta där huuuuur längesom helst och mitt huvud vart bortdomnat när vi var klara för de var en hund som satt och skällde i rummet breve han var inte tyst en minut.. 
 
liam så söt stod o titta ut genom fönstret nör jag kom han har aldrig vart på dagis såhär länge jag var inte där förnst 4.. sen nu så har vi alvin här på besök så dom ligger och sover sött i våran säng.. har vart förbi en sväng i lägenheten men ack så mkt de är kvar att göra där.. när vi kom hem somna jag på soffan o sov som en stock en halvtimmemedas liam kolla på sitt favorit program...


nähäpp dags för tvmys..


olika värderingar

de är så svårt med uppfostring när man har heeelt delade uppfattningar....  eller det är inte uppfostring som de gäller utan snarare hur  jag anser hur frukosten ska se ut, jag tycker inte man ger barn först sötad youghurt sen cornflakes o plus de oboy skiiiit frukost som typ består utav socker o luft.... gah ge mig all rösträtt hahah.. =)


idag har vi spenderat eftermiddagen hos sandra o barnen.. edvin sov mest men vaknade en stund innan vi gick så då fick jag chansen attt mysa lite,. =)

imorn är de dags för veterinären IGEN avalon har fått klåda o utslag... so i hope att IF skärper sig denna gång.. annars byter jag försäkringsbolag för nu är jag trött på deras attityd...



sweet





nya vår jackan

och hör nös liam precis hahha sööt



 var tvungen att köpa nya vintervantar åt liam idag.. huuh 300kr för ett par hestra men huvudsaken de värmer hans små händer =)


nu är de mat som gäller.. morsningkorsning

zombie

jag är den segaste männsika som gått i ett par shoes.. :P   jag har en heeel del att packa upp fortfarande haha.. :P idag har jag påbörjat städningen i gamla lägenheten var där några timmar men så långt hann jag ej för de.. allt tar sin tid haha matte stör sig väldans på mitt nya jag hoho förut tckte han att jag stressa för mkt nu hör jag mest att jag är för seg ;)  så matte o liam var ute o åkte 4 hjuling o sen hade matte dragit liam på hans bob bakom 4hjulingen..


nu kollar jag på paradis hotel.. spänning haha..


imornbitti ska jag åka o storhandla på maxi med mamma sen blir de en snabbvisit på ikea oxå..

nattinatt

love





whis me luck

igår fick liamhosta o han är mega snorig så han fick stanna hemma. men de är mysigt att ha lillfisen hemma.. imron är de besiktnign utav mina lägenheter,.. pirre var snäll och satte upp två våder i hallen idag.. tack du..
nú ska jag göra lite tea o sen ta en skorpa har fått en burk med birgittas superduper goda svartvinbergs mamelad... gush

och jag hoppas hoppas hoppas att de inte blir massa saker jag måste återgärda i min gamla lägenhet..



mys

nu sitter jag i nya lägenheten o måstte snart krypa in till sovrummet är så trött..  tusen tack till svante för all hjälp idag de gick fort vi tömde nästan hela lägenheten de är tv bänk tv o lkite små saker kvar sen bjöd han oss på pizza här borta på pizzerian oxå =) trevlans.. direkt jag kom in här så kände jag att vi kommer trivas ass hell här,... mkt mysigare än min förra....  laim kom inte i säng förnst halv tolv o då läste jag en bok sen sjöng en sång så sov han som en stock..   imornbitti kommer kai o sis så ska vi ta resten o båda förråden o dom hade jag helst kastat in en granat i hahah...   mina fötter sviker mig bara så efter typ halva tiden så la dom av igen o de gör sjukt ont o eftersom hälarna är så trasiga så går jag på tårna o efter ett tag pajjar höfterna då oxå.. så nu måste jag vila...

slänger upp lite bilder imorn på lägenheten...


söta drömmar

packapackapackapacka

nu är de bara två nätter kvar i min lägenhet. lite små sorligt känns de allt..  oändligt med grejer man har som man inte trott fast de har gått bra att packa ändå trodde de skulle vara värre men herrarna får de rätt tungt med bärandet..  hoho

nu ska jag ta o göra kväller för mig o gubben ska se film o mysa lite o sen imorn ska vi packa ner hela liams rum o fixa tills fyra då svante kommer o dom ska köra..


Sublime



Gush you have to love them...

sätt på hög volym o bara njut.. =)

mår illa

blää vill spy tror jag har åkt på någon slags mild magsjuka utan sjukan haha bara illamående.. :P

idag har mamma vart så snäll och kommit hit till mig o skjutsat oss till maxi o ikea o öb för att köpa mat o mera flyttkartonger ikea hade slut o såg idag i öbs annonsblad att dom hade erbjudande där på dom så de vart att köpa dom där.. sen nör vi kom hem o började med maten kom eve o barnen förbi. trevligt med besök i all röra =) har inte blivit mkt packande här idag vi höll på en snabbis nu på kvällen. men nu ska vi äta tapende o lite brie o ta de lugnt o skönt till en film..




älskar min lilleplutt o mattis o mina hundar o min familj..

Grattis Sandra o Andreas o Alvin till Edvin

stort grattis till nya familjemedlemen =).. de ska bli så roligt att träffa lillkillen =)





vi kommer att flytta på söndag istället =) jag är superglad,kai är så snäll och hjälper till att köra..  vi skulle få nycklarna på lördag istället när dom har tömt den.skönt vi får komma in nästan 3veckor innan..så nu är de en heeel del som ska packas.. imorn kommer de en kile som ska kolla på min lägenhet oxå. känns lite mysko ändå inte många nätter kvar i min lägenhet allt gick så snabbt nu kännsde som..





together we make a family

inget vart som planerat idag men de gör absolut inget jag stod o diska så ringde ronnie o fråga om vi ville komma över o kolla lägenheten o de som ska vara kvar.. så vi knallade över dit  o de vart mörkt innan vi var klara så vi fick skippa skogsturen idag =) vi fick behålla en del grejer o de tackar vi för =)   snart så har vi nycklarna






FAAAAAAAAAAAAAAAN nu har avalon pissat i soffan o då löstes färgen upp när vi skulle tvätta den eftersom pirre satte sig i soffan med tuscpennor i bakfickan o SJÄLVKLART åkte korken av.. jag är rasande just nu...

var på bra humör när jag började skriva detta inlägg. de ändrades fort haha 

"hummel"



häromdagen beställde jag en grön hummel jacka till liam som han ska ha som vår/höst jacka. tänkte köpa en sån i somras men mattis gillade den ej så då var jag snäll men jag kunde dock inte hålla mig längre. haha =) den är stört cool lite retro o. egetnligen ful men ja jag älskar den.. =) det är den gröna på översta bilden men dom har ju satt på en öf rliten på den ungen...

hitta absolut noll bilder på den men här är en i röd variant


slapparsöndag

imorn tror jag att dagis hålls på vanliga stället o liam ska dit. vilken koll man har. fast de vart ändrat utan vår vetskap typ..

idag fick vi sovmorgon haha jag ställde klockan men hade stängt av den i sömnen hur ska vi lyckas vända detta nudå?...   idag var jag ner till lagerhaus för att köpa fler skålar dom säljer ut mitt älsklings set nu var dom heeeelt slut o hade en rosa kopp kvar sen enbart orange. dom vill jag INTE ha... så nu vfår jag nöja mig med enbart 3 koppar med fat o 4skålar.. ville ha en heeeeel drööös koppar ju


ska ta och gå ut med hundarna för sen ska vi gå ut i kylan o grilla korv o busa lite.. sen ska jag ta itu med jättedisken och börja packa ner lite vin o whiskey glas o sånt porslin o stuffs man inte använder.. lika bra att börja itid för snart är de dags... weeeeeeiii happyness.. =) liam är så glad att han ska få bo högst upp i samma hus han bodde när han var liten bebis.. =)

skridsko debut









idag passade vi på att åka ner på stan till skridskobanan så liam skulle få provåka. =) hahah vilken kaos jag o liam på isen.. ;) mamma fick ryggskott o liam fick benont.. ;) han tyckte vi skulle gå o köpa nya bättre skridskor men pappa fick förklara att man måste träna för att kunna åka ;) goa skit..

Nyår 2009









nyår firade vi med pappa riitta joel o kevin jag hade jätte trevligt =) vi åt god mat o tiden gick jätte fort. liam var inte rädd iår och hundarna klarade det galant.. förra året var liam livrädd men i år var liam o mattis ute o kollade raketer till tjugo i ett.. =) på morgonen hade pappa å riitta dukat uppe ett baota bord med frukost.. finns inge bättre frukost bord än deras sen tog jag o riitta en långpromenad med chili o sen när vi kom hem gjorde jag gino innan dom åkte vidare till stockolm..

sista julfirnandet










häromdagen kom mamma o syster hit en snabbsväng o tog en kaffe o te o delade ut julklappar.. liam fick de han önskat sig väldans länge skridskor o skidor å hjälm o sen godis. =) jag fick en till älsklingsfilt finns inge skönare o sen en jättefin ljuslykta å doftljus. =) o godis

och av syster fick liam ett bamseset med pärlplattesaker o jag fick en jättefin ram med en jätte söt syster i =)

RSS 2.0