biotime

igår var jag mattias johanna o robin på bio o såg Iam number four..  den var helt oki men lite väl mkt ungdoms stuk för min smak. ;) det var iaf riktigt trevligt..





idag vart jag suuuuperglad för mattias sa att jag fick ett par dr martens kängor i födelsedagspressent av honom



funderar på dom här =)

har vart på arbetsträningen idag o vi var på skultuna mässingsbruk o kollade runt i butikerna där o sen fikade vi o satt o snacka. skit mysigt var de :)

Baby blues

denna film såg johanna robin jag o matte idag på vår filmkväll. den var äcklig
annars började dagen med sovmorgon för min del,sen gick jag ut 1,5timme med hundarna o efter de åt jag frukost sen åkte vi ut direkt o käkade lunch ute hehe o sen var vi ute å lekte i några timmar i olika lekparker o de var riktigt bitande kyla.. sen fick vi besök av johanna o robin på en snabbfika o efter de däckade jag på soffan o när jag vaknade var kl redan sju så då käkade jag o sen vid halv tio kom robin o johanna igen för filmkväll hehe


imornbitti ska jag o johanna gymma o efter de kommer mamma o hämtar oss för vi ska fira syster för hennes 18års dag.. nu ska jag se ett avsnitt ballar av stål sen sussa.. nattinatt




sunny day

godmorgon godmorgon vilket underbart väder att vakna till :)


idag ska jag på glasfusings kursen som börjar. ska bli kul att testa på. efter det ska jag möta johanna vid gymmet o träna o efter det avsluta med en solning.. skönt ska de bli kan jag lova.. :) sen är de bara åka hem fort fort o ut med hundarna o hämta lillprinsen för att fixa hemma inför fredagsmyset...





typiskt

kl 5 vaknade jag av att peanut gnydde o skaka, bara kasta på sig kläderna o skynda sig ut, vi var ute va 40min o han satte sig ner o bajja var o varannan meter. vet inte vad han fått i sig.. SÅ typiskt att de är nuuuuuu, vi som ska åka till e-tuna park hela dagen för shopping med arbetsträningen o de kan ju jag glömma att lämna han en flera timmar ensam när han mår som han gör....


blääääääääääääääääää för att ha hund ibland.. my luck..



movie

filmen var inte alls läskig FAIL haha.. men de var ingen skitfilm för de, men bättre upp nästa gång för då ska jag dra med dom på nått riktigt läskigt :)

nu har jag ätit lite yoghurt med färska jordgubbar i och ska bara ut med hundarna sen åka å möta johanna o gymma ett pass, efter de har jag arbetsträning bageri..

hoppas dagen blir bra....

Ritualen

Morsmors!

hundvaktsdag idag. johanna kanske kommer hit o hälsar på mig ;) o när syster slutat skolan kommer hon också hit för ikväll ska jag johanna o rebecka gå på bio.. mysigt :) men dessvärre så kommer jag vara LIVRÄDD då vi ska se en film som går som skräck,thriller drama haha man kan undra om de finns någon som kommer överrösta min skrik haha...



Ritualen med antony hopkins

gym,sol o emman

imorse åkte jag o johanna till gymmet o efter de så solade vi solarium SÅ SKÖNT... efter de kom emma o hämtade mig vi släppte av johanna hemma o sen åkte vi o käpte med oss en varsin sallad hem o åt. sen har vi hämtat liam o vart på snabbgross.. nu är jag trött, fast skönt trött hihih




....


picnic

nu hålls de på med lunch här hemma o efter de ska jag göra ordning varm choklad o kaffe som vi ska ha med oss ut på vår  picnic som vi o johanna o robin ska ut på. igår kväll bakade jag choklad o kokos kaka som ska med.. de är strålande sol, bättre kan de ej bli


en blandning utav brownie o tosca fast med kokos..




nya skålar har jag inköpt också.

Lampan som ska upp idag *hoppas*

Sis 18år

det är ingen vanlig dag för de är beckas 18års dag HURRAHURRAHURRA



älskar denna donna så oerhört mycket o hon är en av mina absolut närmaste o jag är så glad att jag har henne.. de finns ingen som kan driva mig så mkt till vansinne som henne "förutom matte", han har första parkett" men de är väl så de är med syskonkärlek hihihihi men vi har väldigt roligt ihop å är ganska lika förutom att hon vart den lugna skötsamma av oss


vi ska fira henne nästa helg då hon firar med vännerna idag o krogen väntar.. puss gumman

.....

imorse var vi iväg å vaccinerade hundarna, peanut väger bara 15kg lillkillen han är ju ett år o allt.. pumba vägde 18,8 som när han kom, men nu har han fått markerad midja o dom sladdriga musklerna har nu blivit fasta o fina.. ;)  sen åkte vi hem jag stressade till bussen o han precis ner för den var försenad några minuter sen när jag kommer ner på stan kom vi fram till att johanna o jag missförståt varandra lite o inte alls ens bestämt vart vi skulle sets hahaha så jag hade bara fått för mig att de var på stan o eftersom jag bara hunnit vart där en timme struntade jag i de pga bussen tar sån tid med byte o allt, ska försöka träffa henne på nått annat sätt.. liam o mattias är där nu o äter pizza o kollar film o har fredags mys med dom o så är saga o loke där också. toppen mys jag är lite avis, men tänkte att jag ska passa på att åka med syster o johan o storhandla när man väl har skjuts. de är guld värt.. :)

jag skulle behöva få i mig nått har bara ätit frukost idag så får köpa nått på maxi man kan äta när hundarna vart ut o maten är på plats i skåpen :)

hoppas er fredag blir bra..



staffeträff

STAFFETRÄFF!

Lördagen 9/4 10.00 samlas vi på Katrineholms brukshundsklubb för en dag fylld av aktivering för dig och din hund.

10.00 – 13.00
Introduktion i klickerträning för Camilla Thörner med avbrott för fika.

13.00- 14.00
Lunch (Lättare lunch ingår)

14.00- 16.00
Utställningsträning, spår eller mer klickerträning (går att kombinera)

16.00 – 17.00
Tipspromenad och avslutande fika.


Kostnad: 100 kronor och då ingår hyra för platsen, lunch och fika.
______________________________________________________________________________
förmodligen åker jag o Ullis dit, låter skiiit kul ju o riktigt bra pris , nästan gratis hehe




torsdagen!

idag har de vart fullt upp, mamma kom hit vid halv nio, vi började med att lämna liam på dagis sen gick vi hem o gick ut med hundarna sen åkte vi till ikea o hon shoppade loss sen fikade vi,dom har fått goda kaffe latte inne i fiket nu =) sen åkte vi till nordik o rusta o kikade sen släppte hon av mig på arbetsträningen o där tog vi en promenad o sen fikade vi med dom på växthuset o när vi slutat bjöd johanna mig på mat innan jag hämtade liam..

för ett tag sen kommer syster hit hon ska sova över här, vi har hämtat ut ett paket jag fått till konsum.. nu ska jag leta reda på hundarnas vaccinations papper för imornbitti ska vi till veterinären.. sen blir de soffmyyyys för hela slanten..

har skrivit upp mig på en glasfusing utbildning som startar nästa fredag..



näää på tok för trött för att skriva..


god morni

de är fööööör skönt att sova, svårt att komma upp på mornarna hihih..
snart kommer mommo hit, hon har kört syster till skolan o ska vänta här tills vi ska åka till ikea, jag ska köpa de sista till syrrans pressent så man kan fixa klart den, .. sen är de dags för arbetsträning



hoppas ni får en bra dag

klantig

aj aj när jag skulle klä på mig i badrummet råkade jag göra illa mig, for som en galning mot toarullshållaren o landa där med kinden.. de var inte skönt vill jag lova..


nu ska jag äta frukost innan jag drar iväg på möte o sen tiden emellan mötet o bageriet vet jag inte riktigt vad man ska hitta på. de visar sig ;)


kramis

Still I'm hopelessly in love

mätt som en plätt är jag nu, grabbarna fick pasta med bacon sås, o till mig gjorde jag en tonfisksallad. nu ska jag ta min sista vända med hundarna ikväll sen är jag fri för dagen hehe.. ska ta o diska upp o sätta på tvättmaskinen också.. fick hem 2biobiljetter idag från en premie. så funderar på vilken bio man ska se.. är sugen på sanctum 3D, eller får se om de blir en barnfilm..


Liam vill se denna iaf :) RANGO



Cornelis

ibland glömmer man bort musik man gillar. o igår vart jag påmind igen om cornelis när vi såg filmen så nu har jag lagt till lite låtarpå min spotifylista  som jag sitter o njuter av nu <3





Goooood morning

härlig dag med sol o allt, imorse följde liam med mig ut med hundarna o han fick cykla, jag har nyss ätit dagens frukost som fick bli keso m kanel o halvt äpple..

jag ska börja med nytt foder åt hundarna då peanut är helt frenetisk på färskfodret han verkar inte bli mätt fast han får på tok för mkt. så vi ska testa detta foder..


igår  hittade jag 2 träningstoppar o en jacka från hm på rean, 312 kr med frakt o allt. nästan gratis hehe






vill gymma, får se när man kommer iväg nästa gång. snart kommer stacy o sen får vi se vad vi ska hitta på idag..

promenad

jag o liam har nyss kommit in från en 2 timmars promenad, jag o pumba gick o liam cyklade, skit skönt var de, släppte pumba vid vatten tornet han var såååå glad när han hittade massa pinnar han skällde morrade o stod o trampade medans han mördade pinnar ;)

nu sitter liam o käkar köttbullar o potatis o jag ska ställa mig vid spisen o göra kycklingfile m tsatziki o sallad åt mig o mattias.. ögonen går snart i kors hihi var skönt trött ute i fina vädret..



nu är grabbarna o jag vappisvakt

Liam är hemma med mig idag, o stacy är också här. nu ska jag ta o göra lite smoothie o äta ett kokt ägg till de.. sen när stacy åkt hem idag måste jag försöka ta o hitta en svart förlängningsladd å sockerbit åt nya lampan så den kan få komma på plats..




här talas de friskt..

fick nyss höra att folk anser att jag inte visar liam någon kärlek utan hellre kramar om hundarna. haha tillåt mig att skratta åt dom som säger de, skapligt lågt att sjunka till den nivån o mattias känner inte så många så jag kan väl nästan lista ut vilka dom personerna är..  har ni åsikter så är ni välkomna att komma med dom till mig.  jag vet att personerna läser här, så kan jag passa på att hälsa att jag ej tar åt mig för jag vet själv vad min son får o hur mkt tid jag lägger o lagt ner på honom. ja i stort sett allt jag gör är för enbart honom..

soffmys

nu har jag slagit ner rumpan i soffan o tänker ha den kvar här ett  bra tag för snart börjar big brother, i pauserna tänkte jag ta itu med disken o sen kasta i en maskin tvätt. men nu är jag trött i både kropp o knopp..

har gått o handlat på coop forum idag, tog med vagnen o hade matvarorna i den, passade på att hämta ut min taklampa på vägen hem.. sen har jag gjort fläskfilegryta o grönsaker till de var smaskigt o nu är jag proppmätt..

har köpt hem annanas, melon o mango som jag tänkt att äta ikväll till filmen efter bb.. tur jag har att matte inte gillar sånt ;)

Min jordnöt 1år idag




awesoooome


strawberries

idag bröt jag ihop på arbetsrehab, så fick sitta o prata med en av personalen i ett rum o sen gå hem o vila mig...  kl 4 var de dags att hämta liam o då köpte vi med oss jätte goda jordgubbar hem o smaskade på. :) nu ska jag röra ihop snabb middag här o sen försöka städa upp o tvätta liten för sen vill jag hinna med lite teori plugg..




new in

nu har jag efter ca 2år suktan beställt denna taklampa..


rise and shine

hello sunshines...

finfint väder idag.. de gillas, liam var jätte ledsen idag när han skulle till dagis, för ingen leker med honom. lite orolig säkert när han inte vart där på ett tag, gör ont i mammahjärtat iaf att se lillprinsen ledsen..


ska ta o göra lite frukost här på morgonkvisten sen hoppa in i duschen o fräscha till sig innan det är dags för arbetsrehab.


snart fyller finaste syster 18år weeiii




back and forward

Förrvirrad som man är så glömde jag bort att mamam ksulle kommit idag så jag o emma bestämde att hon skulle komma hit idag, o mitt i allt ringde mamma o påminde mig o då avbokade jag min o emmas dejt, nu hade hon kunnat komma ändå då mamma ej hade tid att komma förbi, SURT så nu vart man sittandes här själv tråkigt som vanligt, o stacy skulle kommit men det vart inte heller nått så vi får se vad jag o liam ska hitta på idag då..

trötter

idag följde jag som sagt var med johanna på möte, hon skulle träffa chefen på arbetsrehaben jag går på, och hon kommer få börja i april redan :) skit kul för henne att hon fick börja så fort.. sen efter de skulle jag ta bussen hem, den var försenad en kvart plus att när den väl kom så åkte den bara förbi för det var fullsmockat som alltid vid den tiden, en aniiiiing stressad vart man då adde satt i trappan med barnen o väntade då saga o loke skulle vara hos oss medan han var på yoga. snäll som han var kom han o hämtade oss så de löste sig tillslut =)  de var roligt att ha dom här o dom busade på i liams rum hela tiden, sen när vi ätit o matte kom hem somnade jag på soffan en sväng o vaknade halv nio..

nu sitter jag o kollar på !en unge i minuten! som är inspelat här i västerås på förlossningen.. :) önskar att jag någongång i tiden får göra om förlossningen det är det häftigaste man kan uppleva helt klart.. :)






ny vecka nya möjligheter

hello. liam är fortfarande hemma då dom ej ger penicilin på dagis, han mår bra nu iaf o imorn är sista dagen han får penicilin. =) jag håller på att göra lunch åt honom nu sen ska jag följa med johanna på möte. det är så skönt för nu har den mesta isen smällt på de stora gångbanorna. :) vill ha vår nu o vad jag ännu mer vill är att börja övningsköra, direkt jag får pengar ska jag ner till körskolan o ta min första lektion LYCKA




Funny

Åh vad glad jag är att jag ska börja med gruppen Bageri. =) det ska bli skit kul att lära sig bli lite bättre att baka :)



nu har liam precis somnat, han var så kallsvettig när jag la honom, han reagerade nog lite på penicilinet nu på kvällen för han var alldelses prickig överallt o fick ont. smorde in honom i hans kortison salva.
vi såg iaf på Chihuahua2 o hade kvällsmys, så mysigt med fina prinsen.. nu kollar jag på BB matte är o hämtar mat, sent hehe jag köttbullar potatis o gräddsås till liam, så nu har vi färdig lunch tills imorn också..


pusspuss nattinatt

megan HOT fox


home again

sitter o äter lite mellis, Liam hade öroninflammation doktorn trodde de var pga detta liam spydde, hoppas på de för magsjukan slipper vi mer än gärna..

planeringen gick skit bra idag, vi kom på ett helt a4papper med ider på vad vi kan göra, de kommande fem veckorna planerade vi in 4 företag vi vill till o den 24e ska vi ta minibussen och åka till e-tuna parken o shoppa shoppa shoppa.. ska bli rikitgt trevligt :) jag har aldrig vart där men blir trevligt att luncha ihop o gå å kolla butiker.. :)

nu ska jag gosa lite med min lilla sjukling..

möte o planering

kom nyss hem ifrån ett möte med min  kontaktperson på arbetsträningen, ska börja gå på onsdags eftermiddagar också på bageri, hon tyckte egentligen att jag skulle ta en paus därifrån o söka nytt bistånd när jag jobbat mer med mig själv o kanske är mer redo för ett sånt här stort steg, de vill jag dock inte. vill frammåt inte backa.. fick tips om ett annat bra ställe jag ska försöka få tid till som verkar toppen..
tog en promenad hem därifrån haha så stel som jag är pga träningsvärken från h-vete så såg de nog bra roligt ut, haha..  när jag kom hem hade liam börjat kräkas också, han har starka magsmärtor men doktorn sa att de gick bra att han kom ändå, så kl 14 ska mattias ner till doktron med honom för hans öron.. de var snällt tycker jag att han fick komma trots att han lräks.. nu har jag ätit fullkornsgröt o knäckemacka m markrill o druckit en latte, ska plcoka fram kläder åt prinsen o sen åka ner till arbetsträningen där vi har planering igen..
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Upphittad!
Idag hittades en amstaff tik i LÅNGHYTTAN DALARNA.
Tiken hade troligen släpats bakom en bil. 
Rött halsband rött koppel haft valpar, trevlig social lite orolig vilket är förståeligt. 
...Finnes hos polisen brun med ett fåtal vita tecken. . 
Sprid vidare !!!
Hon är troligen stulen någonstans!! (3/3-11)


man får skämmas för mänskligheten..

min lilla sjukling

inatt vid ett tiden satt jag o mattias o tittade på film, när vi hörde liam skrika ett hjärtskrärande skrik efter mamma. han hade jätte ont i örat o i halsen också,  eftersom han inte kunde ligga ner så fick han lite alvedon, o sen satt vi i sängen o kollade på filmklipp o åt glass. sen gick han upp till mattias efter ett tag o han hade verkligen ont stackarn, efter några timmar gav mattias upp o gick o la sig så då kom Liam in till mig o vid 5somnade han äntligen om igen.. sen vaknade vi vid halv elva tiden..

han har vart relativt pigg under dagen men somnade halv fem på em sittandes i soffan o så väckte jag honom när middagen var klar.. då hade han riktigt ont igen i både öra o huvud o kroppen värker. dock så har han ingen feber..





idag till middag åt vi Saffranfisksoppa med rötter från tunisen, den ska jag göra om men jag tog liiite mkt chili så de vart lite fart i den heheh..


2 l
2 st
3 st
3 msk
2 paket
1 kg
4 st
0,5 st
3 st
1 krm
700 gram
1 st
200 gram
1,5 tsk
1 tsk

Garnering
2 dl

Gymmet

idag kom jag o johanna äntligen iväg till gymmet, körde 10mins uppvärmning på löpbandet sen gick vi igenom hela kroppen o sen avslutade vi med 10min på crosstrainern.. de var skiiiiit kul att träna idag men AJ vilken träningsverk jag har hhaa man är inte kaxig nu..


nu ska jag leta reda på alla räkningar som ligger utspridda i lägenheten o betala dom men först en Latte <3


Bigbrother beroendet har kommit, hahah

Gooood morning!

vaknade liiiiite senare än tänkt, hade ställt klockan på halv åtta men snoozade till kvart över åtta, liam är på toa snart så han kommer rätt bra tid ändå till dagis, sen ska hundarna ut o sen ska jag ta mig en redig frukost innan jag o johanna ska till gymmet,.....
ha en bra dag

RSS 2.0