catsuit


mine mine mine mine me like me like :)

presentation

dag 1. skriver en liten kort presentation av mig då ;)

Emma heter jag o är född 86, har bott i fagersta tills jag vart 17 år.. jag flyttade hem till min pappa som jobbade borta på veckorna o var hemma på helgerna när jag var 14 år, där bodde vi i ett hus, som jag saknar nå enormt o ofta drömmer om..  jag fick min första hund en boxer omplacering när jag var 15 år å sen dess har jag funnit mitt största intresse..  när jag var 16 år träffade jag min älskling mattias o vi flyttade ihop, jag började barn o fritid som jag tyvär inte klarade av att gå kvar på..   vid 17års ålder flyttade jag o mattias till västerås, det bästa som jag gjort. de var ett impulsval men jag ångrar mig inte en sekund, =)

vi två har  gått igenom en resa som heter duga, vi har flyttat isär bra många gånger o vart med om tunga saker men "we still goingen strong"

2005 hände det finaste jag någonsin kommer vara med om, vi vart gravida <3 och i maj 2006 kom liam , så älskad å efterlängtad o sen dess har jag vart mamma o livet fick en helt annan mening..







så oerhört djup film

ni måste bara se " my name is khan",. jag grät så mkt, den är vacker, sorlig charmig o helt enkelt skit bra.. det handlar om en man med aspbergers syndrom o hans väg genom livet.. INTE MISSA ;)






idag har vi varit ute o smällt lite knallpulver "bomber" liam tycker de är jätte roligt, sen kom johanna o robin o vi har mest legat o slappat på sofflocket o sen käkade vi mat ifrån sturegatan. jag åt en kebabsallad namnam..

nu ska vi se en film o slappa lite mera hehe..   nattinatt på er

todooo

31 dagar med mig (med start i morgon)

Dag 1 - Presentation av mig
Dag 2 - Mina föräldrar
Dag 3 - Min dag
Dag 4 - Kärlek?
Dag 5 - Ett ögonblick
Dag 6 - Litteratur
Dag 7 - Mitt favoritminne
Dag 8 - Detta ångrar jag
Dag 9 - Mina syskon
Dag 10 - Min tro
Dag 11 - Det här får mig att bli arg
Dag 12 - Sveken
Dag 13 - Detta åt jag idag.
Dag 14 - Musik
Dag 15 - Det här får mig att skratta
Dag 16 - Det här får mig att gråta
Dag 17 - Rädslor
Dag 18 - Det här saknar jag
Dag 19 - Min favoritplats
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Mitt jobb
Dag 22 - Ett andra ögonblick
Dag 23 - Min favoritartist
Dag 24 - Julafton
Dag 25 - Mina drömmar
Dag 26 - Dagens outfit
Dag 27 - Mina vänner
Dag 28 - Studier
Dag 29 - Mitt 2010
Dag 30 - Framtiden
Dag 31 - Ett sista ögonblick

wake me up inside, save me, save me from the nothing i become


How can you see into my eyes like open doors?
Leading you down into my core where I've become so numb
Without a soul, my spirit sleeping somewhere cold
Until you find it there and lead it back home








lite nya saker till hemmet

har beställt lite nya saker till badrummet o sen även detta underbara överkast som jag dregglat över, de kommer inte förnst innan den sista februari men det kommer iaf bli vårt ;)







burk-kärlek

jag har kommit in i burk period, hittade dessa skönheter när jag o johanna var på stan igår å de var kärlek vid första ögonkastet <3





Lycklig!

idag är en bra dag =) älsklingen har vart o lärt mig lite grunder i bilen idag i källarn haha ;)  jag VILL , SKA ha körkort inom en snar framtid ;) hehe nej men jag vet att de kommer ta sin tid men nu är jag väl iaf på g hoppas jag *lycka*



ska kasta i mig lite lunch o sen dra ner till arbetsträningen där vi har planering idag. sen kommer jonatan liams bror hit idag o hälsar på.. de ska bli roligt att träffa honom igen.. <3

you are my sunshine

sovmorgon idag yeeey.. ingen kan nog älska sömnen så som jag.. liam har tydligen vaknat flera gånger inatt utav sin hosta o jag har inte hört någonting inatt, de brukar vara tvärtom att jag hör de mesta ;) men mattias hade iaf vaknat.. så han är hemma idag o är snuvig o hostig. jag tog en långpromenad i skogen med pumba o passade på att fota lite..  peanut får ju inte anstränga sig på 10-14 dagar så han var hemma

ikväll kommer johanna o robin hit o hälsar på skoj skoj. systeryster kommer inte för hon o johan skulle kolla lägenhet.. *hoppas de blir lägenhetsköp*  vore skit kul att dom flytta hit..




syntest + ansökan

sitter o väntar på att johanna ska bli klar därhemma så vi kan mötas på stan, hon ska hänga med mig o göra syntest IGEN o sen ska jag skicka in ansökan nr 2 till transportstyrelsen. hoppas jag får lemp/lämp, vill verkligen börja med körkort ;) synd bara att man ej har nått att övningsköra med blir så fasligt mkt dyrare såhär men vadtusan när man väl har körkortet är de nog värt de ;)




cherry

dessa sängkläder beställde jag igår, körsbär l love it.. ;)



leopardipänties


dom ser inte så snygga ut sådär, ser mer ut som ett par zigoinersbyxor ;)


mornmorn sweetnes.. funderar på att hämta ut mitt paket från hm idag som ligger på posten, men håller hellre i dom sista kronorna hehe beställde två par såna här leopard byxor att strosa runt i här hemma., MYS sen beställde jag även denna löpare till köksbordet somrig o söt ;)


















chai latte

idag ska vi åka hem till mattias familj, o fira birgitta som fyller å imorgon.. jag funderar på att åka ner på stan nu till indiska o sen hinna ta en chai latte på espresso house.. mitt nya beroende det är SÅ GOTT yummie yummie namnam...




detta är INTE roligt

peanut har låtit som en galning heeeeeeeela natten o jag har såklart inte kunnat sova någonting.. jag ramlar snart ihop av trötthet. men bara bita ihop. nu ska liam göras klar för dagis hundarna ska ut sen ska peanut tillbaka till veterinären för återbesök.. men detta skrikande på peanut gör mig galen, han står å gnäller hela tiden. vilket dom tydligen kunde göra av medicinen för dom känner sig fulla typ..  inte lätt för honom heller men nu vill jag bara lägga mig o sova ut så man blir människa igen... sov bara 3 timmar i förrgår å igår kunde jag inte sova heller utan vaknade heeeela tiden..

morgonfrost

mornmorn... idag ska liam börja kvart över åtta för första gången ;) jag o mattias ska åka till djurkliniken o lämna peanut där för idag ska han kastreras för att slippa sina penisframfall som han drabbas utav.. sen har jag fullt schema hela dagen, vi ska hämta hem vårt färskfoder till hundarna OM han hade extra med sig han som kör ut det. sen ska jag hem försöka få i mig frukost o göra mig i ordning för johanna o mina ärenden... känns så konstigt att peanut ska bli kastrat, vill gråta en skvätt krokodiltårar men de blir ändå bäst såhär..


hoppas er dag blir bra.. kramis

min vackraste skatt

Liam vaknade nyss men sover nu i våran säng.. de finns inget som är så mysigt när han vaknar på nätterna o man får hålla om honom o pussa på honom tills han somnar om.. 2011 är året som liam blir 5 år och jag 25. alltså 5 hela år sedan vi fick vår fina skatt, tiden går så fort....



gymmet

idag skulle jag o johanna gymmat för första gången, haha gick inte så bra men dit kom vi iaf men vi får ta nya tag om några dagar igen ;)



nu ska jag ta o klä på mig, gå ut o kissa hundarna o hämta lillis, ska hinna in o hämta ut hans bokpaket som ligger på posten o väntar oxå sen får vi se vad vi ska hitta på för roligt idag. känner att jag behöver göra något så jag ej somnar sov lite mer än 3 timmar inatt.. ikväll är de tvättstuga sen ska jag ha lite hundspa här hemma o göra dom rena o fräcsha o imorn ska peanut in till veterinären...

morsninkorsning

........................

=(

mysdag

imorgon skulle jag vilja att vi gick på lilla spöket laban o knattarna på bio elektra, och efter det gå på busborgen.. de skulle nog Liam uppskatta, hade varit roligt att ha med någon kompis till Liam så vi får se om ivar kanske kan hänga med om vi nu går.




stadstur

Lillis på ben & jerrys
hittade lite nya köksgrejer o även två lyktor i recycle matrial som matchar våra lyktor i fönstret..






FAIL

haha gjorde nyss lunch, biff med sås o potatis o det var så äckligt att jag inte kännt nå liknande, så var det med dagens lunch, liam äter iaf ;) tur han inte är allt för kinkig, vi ska klä på oss o åka ner på stan snart å fika på ben & jerrys



Lillfisen

idag hämtade jag lillfisen på dagis så tog vi bussen ner till bibblan,  det första han såg när han kom in var denna bok. första hundboken



det var oxå den enda bok han ville låna,men jag tog med 2 andra åt honom iaf ;) hur sött är inte det då.. lillkillen är nog lite påverkad av mammsen tror jag hehe.. sen fikade vi o efter det gick vi o lyssnade på en sagobok han valde bananer i pyjamas,men tröttnade ganska fort.. mysigt var det iaf att vara där med honom..
nattinatt

bibliotek

idag på arbetsträningen var  vi på bibblan o kollade någon fotoutställning,västerås förr o nu. den var inte riktigt vad vi väntat oss ;) sen gick vi runt o kollade lite böcker o jag skaffade medlemskap o lånade hem lite hundtränings böcker o sen några till liam. efteråt blev vi bjudna på fika. riktigt trevligt var de o alla som är med är jätte goa människor, =)  jag ska gå dit med liam imorn efter dagis o äta mellis o så ska han få låna lite böcker han själv väljer, så har dom även ett mysigt lite rum där för barn.

nu är moster här o ska sova över. o liam har nyss tränat klickerträning med peanut de är SÅ roligt att liam tycker de är roligt med hundarna :)

jag ska väl diska upp här o gå ner o handla till middagen, idag ska jag göra tonfisk röra i pita bröd, lätt o smidigt att göra o gott :)


pussen o kramen

husrivning

idag fick liam gå loss på pepparkakshuset han gjort ;) han åt väl två tuggor iaf hehe





Liam var första gången på dagis idag på ett bra tag o jag o pumba var hos veterninären ett bra tag, dom var imponerade hur snäll han var, som lät dom raka o gnugga rent hans såriga kinder utan lugnande som istort sett alla hundar får när dom har våteksem o dom måste göra rent de i vissa falls sövs hundarna tom. pumba bara låg där å lät dom hålla på.. nu är han helrakad på kinderna o jag har fått schampo han ska tvättas i 10-20 dagar o sen en salva..



igår vart jag o liam bjudna på lunch på stan av mattias. sen efter det åkte dom hem o jag tog mig en shoppingrunda på stan. :) köpte lite kläder, en parfym som luktar namnam lite prylar hem oxå för mitt pressent kort jag fått av svärföräldrarna i julklapp :) sen fick liam en tröja o strumpor.


yummie ;)

godd mårning

idag är första dagen vi inte går upp innan tio tiden.. var uppe vid åtta idag o de är väl rena rama lyxen ändå när man har barn ;) har lyxats få tag på veterninär tid, så jag ska göra mig klar snart så ska vi åka dit o se om pumba får någon behandling stackarn..





VARFÖR HAR JAG SÅN OTUR med hundar

sådär ser pumba ut nu på kinderna, en hårlös varande blödande fläck på var sida..  förmodligen är det våtexem som kan ha blivit av fukt, kvarglömd schampo osv.. men är de inte bara sjuk att jag jämt ska råka ut för detta.. UJÄCK men jag ger INTE upp för de jag ska ha mina hundar kvar vad som än händer..

mornmorn

nu sitter jag i soffan svettig som en gammal grek, har vart ute på långis o de var SNORHALT så nu har man streckt varje muskel i kropppen för att hålla sig på fötterna ;) skit härligt väder ute 5plus =) nu ska jag äta frukost ;) väldigt sen men sen blir det en sväng på stan o lite söndagsshopping..






bowling!

idag har vi vart o bowlat, de var vår lilla familj o sen johanna, robin, adde, eve, saga o loke.. de var riktigt najs :) sen tog vi en promenad hem därifrån. vi hade snökrig på vägen hem..



mattias har för en gångs skull gått o lagt sig tidigt idag så jag o hundarna tog en nattpromenad eftersom de regnar o jag bara störtälskar regnet. vi kom in för ca 20 min sen.. nu har jag diskat upp o ska kika lite på tv o snart gå o läsa min bok, jag har läst rätt många kapitel men vet fortfarande inte vad den handlar om, är så trött varje gång jag läser så hänger inte med hehe..


åh vad glad jag blir nu leker herrarna för första gången ordentligt, eller dom har lekt en gång innan men inte som dom gör nu. de blir en vecka vi har haft pumba imorn.. o dom har rykt ihop ett par gånger o tro mig mina vänner, de är ingen vacker syn..


den 18e jan ska peanut kastreras pga alla hans P framfall.. skiiiit tråkigt eftersom mina utställnings o avelsplaner går i krasch.. men huvudsaken är att han är frisk o mår bra.

nattinatt söta drömmar

dinnertime




idag ska jag testa att göra inbakad kassler, de ser så smaskigt ut. jag gillar dock inte tillagad kassler MEN hoppas på att detta ska bli riktigt mumsigt.. till det ska jag göra en grekisk sallad



idag har vi inte gjort så mkt jag o liam har vart ute o haft snöbolls krig.. ska bli skönt att komma in o dom vanliga rutinerna igen när han börjar dagis o jag min arbetsträning..





nu ska jag dammsuga lite o göra middag sen ska vi ha fredagsmys här hemma efter jag har tagit min långpromenad med hundarna..

megamind

som tuuur var, hade nog liam inte magsjukan, de kom bara 2ggr med tio mins mellanrum =)


nu har vi bokat bio iaf så snart ska vi göra oss klara o möta mattias på stan för att gå o kolla på megamind 3D..




magsjuka o kinect

imorse vid åttatiden vaknade liam i sitt rum o skrek o grät efter mig.. sen kom han in o la sig mellan oss o hade ont i magen. han somnade om ett tag igen o när vi vaknade gick jag ut på långpromenad med hundarna. vi trodde först de var njurarna då han tog sig på högra sidan av magen. men sen ringde matte o sa att han hade spytt..


syster kom hit o sov över igår o hon åkte hem för ett tag sen. alltid lika trevligt att ha henne här. <3 o matte kom hem med ett kinect som vi spelade. skit kul ju

nu ska jag plocka av julgranen alla saker o för nu barrar den på tok för mkt.. =) liam hade sin loke här som sover över igår o i söndags så häntade hans kompis ivar ohans mamma upp honom för att åka till busborgen. =) roligt för honom.. men nu blir han hemma igen ett tag tills han frisknat till..


hundarna börjar acceptera varandra mera, eller är väl mest peanut som tjurat men pumba har lite svårt att våga vara nära peanut, men inatt sov dom tillsammans med oss i sängen båda två..

morsning korsning


jag har blivit med hund igen

igår hämtade jag hem mitt nya stjärnskott från jönköping.. en hane som vart 3år på julafton.  hälsostatusen gör mamma stolt.  a höfter o fria armbågar :)









Bismas Love fool -PUMBA






lite bilder från hans tidigare hem. han har bott tillsammans med en familj som har en 1årig dotter, dom har precis separerat så tiden finns inte för honom.

morniin sunshines

imorse fick vi sovmorgon som tur är, matte o liam var ute o smällde raketer vid 1tiden inatt sen när liam kom in somnade vi direkt o imorse låg liam o kramade peanut o mös i sängen gosunge.. nu har jag o peanut gått en proemnad, de är varmt ute men blåser jätte mkt.. o nu håller jag på i tvättstugan för fulla muggar.. :)

imorn ska jag ut på tågresa hela dagen. åker kl 9 o kommer hem kl 21 så idag måste jag handla så jag har lunch middag o mellis med mig..

här kommer lite bilder ifrån gårddagen dessvärre vart de inga tagna knappt hehe.. :)







birgitta o den galna proffesorn

RSS 2.0