örebro here we coooome!

tjooo.. mormor kai å gänget kom å hämtade upp Liam efter två idag.. han ska vara där hela helgen o gissa om han är glad.. =) saknar honom redan men jag vet att han kommer ha riktigt kul där...

jag o älsklingen ska snart åka iväg till örebro o hälsa på bästa johanna o robin över helgen.. kommer bli grymt jäkla asskicking.. underbara goa människor.. =)




Älskar er... =)

regndroppe

idag när jag o Liam skulle ut så hann vi inte mer än till lekparken då ööösss regnet kom så de var bara åka hem igen för att byta om.. haha sen var vi ute i någon timme i spöregnet o lekte.. att de regnar gör mig absolut ingenting för jag bara älskart.. =)  nu ska jag o tosse se en film snart å mysa lite granna, o imorn bitti ska jag o liam till vallby igen en sväng tänkte jag..

i helgen vill jag iaf ha strålande solsken.. =)

just ja, angående Inception igår.. GILLA GILLA.. helt klart se värd..  fanns ögongodis oxå.. *blink blink*

nattinatt söta drömmar

Boooooring!

har fruktansvärt tråkigt o jag har ingen aning om vad jag o Liam ska hitta på idag.. de regnar jag som är sugen på att bada iofs är jag sugen på att bada i regnet men de vill nog inte min son.. hmmf kanske åker till lekparken på djäkneberget efter lunch här..



sleepyhead

JAG VILL SOOOOOOVA.. eller snarare känna mig utvilad :S


nu ska jag hoppa in i duschen, mamma är snart här. det ska bli så skönt att komma iväg hemifrån ett tag. o gissa om jag är glad att jag ska börja på arbetsrehab i september.. efter alla dessa år hemma känns de som en befrielse..

nej nu kommer mamma.. heeejheeej

Bio: Inception

Jag o Liam hade de jätte mysigt på vallby vi gick runt ett bra tag o mös. jag vart biten av en sur häst o Liam klappa djuren... sen käkade vi lunch som Matte var så snäll att betala åt oss.. =)  sen passa jag på att fråga mamma om hon ville med på bio ikväll å de ville hon så vi ska se inception o jag tror den kommer vara kanon bra.. =)



vallby

mornmorn!...

igår var jag o Lsan ute å åkte en sväng o för första gången hittade vi till framnäs.. gud så vackert.. om de nu var framnäs vi var o ingen annanstans hahah..


nu sitter jag o väntar på att mina ägg ska koka klart sen efter jag fått i mig min som vanligt sena frukost ska jag o liam åka iväg till vallby o kika på djuren en sväng.. sen resten av dagen ska vi vara hemma o tvätta upp alla kläder...


tack o bock..

de är ingen vanlig dag för de är min älsklings 38års dag

stort grattis på din dag älskade hjärtat! hoppas du kommer få en bra dag.. pussar o kramar



vitaminer

nu har jag börjat äta liten vitamin kur.. hårkontroll å b 75 ihopp om att mitt hår ska bli tjockare o sluta ramla av.. jag som alltid haft extremt tjockt hår har nu knappt nå hår kvar på huvudet.. när jag har de uppsatt syns de tom hur jävla tunt de är..  hon på Life sa att om jag åt dom 2 så skulle de vara en rejäl skjuts o håret borde bli bra utav de men om de är som doktorn säger att de beror på stress så vet jag inte..  nu ska jag åka o lämna liam om 2timmar sen ska ja ner till station å ta en latte på waynes o hämta ut tågbiljetten sen bär de av till pappsen trevlig helg allesamans..

Mattias o min 8års dag!

den 22 juli 2002 vart vi ett par o 4 år senare kom Liam =).

matte har nyss köpt en moppe haha. så vi var nyss ute å åkte en sväng o om man säger så att jag är en trafik fara på cykel så skulle ni se mig på den.. haha jaja nu ska vi fixa lite här hemma sen blir de ett avsnitt true blood.. vi såg sista avsnittet av dexter igår.. åh det slutade såklart riktigt spännande huuuur ska man nu kunna vänta tills i september..



uppfriskande med regn!

nu sitter liam o käkar lunch, jag åt frukost för en timme sen så jag väntar ett tag till. ;) sen efter de ska vi ta oss en sväng på stan o kika lite.. tror vi ska gå till systrarna E så jag kan ta en Latte så kan liam få ta en fika oxå de var år o dar sen.. hade tänkt cykla till vallby men de vart inge nu i detta väder de får bli nästa vecka istället.. de är sista lediga veckan för liam sen börjar han på vinden.. de är största avdelningen på hans dagis.. =)

Liams nya De palma tröja som vi beställde igår



den kostade 420 kr nu istället för 799kr..


nej nu ska vi pysa.. ha en bra dag.. pussen





kvällning

Liam har vart så extremt trött idag stackarn, vart jätte kämpigt för honom innan han somna..plutten. han gillade bion iaf o han var så duktig som satt still i 1,5 timme..




nu ska jag vispa grädde o rensa jordgubbar sen körsbär melon o film på de..

nu har jag bokat biljetter till pappa så jag åker på fredag o kommer hem på söndag kväll, dom har ju flyttat upp till katrineholm idag så jag ska dit o hjälpa till lite grann.. =) matte tar med sig peanut o liam till farmor o farfar..  ska bli skit kul att få vara med pappa en hel helg de var ett tag sedan nu.. =) o deras hus.. LOVELEY säger jag bara.


pussen o kramen

biomys med min finaste

nu ska jag o Liam snart iväg på lite bio mys vi ska kolla på shrek men vi tar den utan 3D för sist vi var på de så tröttna liam direkt för hans brillor ramla av hela tiden så de vart bara jobbigt för honom.. först ska vi ner o se om vi kan hitta nå fint på stan.. kramkram



min nya höstkofta

JAG BARA ÄLSKAR DEN...

H&M

idag beställde jag lite nya kläder ur höstkollektionen...

sunflower

hej o hå.. nu förnst sitter jag o käkar frukost vaknade inatt av att min fläkt jag hade på sängbordet hade lagt av o jag fattade ingenting för sladden var i o knappen itryckt men de visade sig att de hade vart elavbrott i stora delar av västerås..nu har Liam sin kompis Ivar här på besök =) dom är så gulliga tillsammas.. =)

nu ska jag snart börja med lunch till lillkillarna.. hoppas helgen blir bra =)



Busborgen!

jag o liam kom hem ifrån busborgen för ca en halvtimme sen. de var jätte lugnt o skönt där idag de var kanske tio andra där förutom oss. så både jag o liam var supersvettiga när vi kom hem därifrån efter allt klättrande.. nu har liam ätit o jag ska göra mig klar för snart kommer emma så vi ska ut o åka en sväng ;) alltid lika trevligt när smulan kommer hit..

Power meet!

nu kommer snart farmor o hämtar upp Liam o sen åker dom å hämtar upp Loke oxå som ska vara där i helgen.. vet inte om jag redan skrivit de men haha.. =) dom kommer nog få en rolig helg tillsammans.. =) o när liam har åkt ska jag johanna o robin åka ner på stan en sväng o kika kläder o sen hem igen o göra sig i ordning för kvällens bravader..  så hoppas ni alla får en trevlig helg för de ska då vi ha hehe =) kraaam

no sleep =

en trött emma som känner sig full.. somnade efter ett o vaknade till efter ca 10min sen efter det har jag legat i sängen o försökt somna, kl halv sex imorse kollade jag på klockan sista gången så det vart inte alls mkt sömn... nu har vi vart o lämnat liam hos sin kompis ivar.. han vart ledsen när vi skulle gå så vi stannade där en timme ungefär o drack kaffe o så.. hans föräldrar är jätte trevliga o de kändes tryggt att lämna honom där.. jag är en aning känslig för att lämna bort honom.  nu har jag tvättstuga o sitter o lyssnar på musik o försöker hålla mig vaken tills den första maskinen är klar sen ska jag sova tills nästa är färdig..
underbara soliga dag. =)

life is good.

i
idag har jag lyckats städa hela lägenheten. oh ja de krävs en hel del för att jag ska orka ta tag i exakt hela lägenheten men de var skönt nu att ha de gjort.. måste damsuga torka golv å damma igen på fredag innan gästerna anländer men då går de fortare.. sen hann jag vila en stund på soffan innan emma ringde o sa att hon snart åker så bara hoppa in i duschen o fräscha till sig.. sen åkte vi ut på hälla en sväng innan vi köpte glass o latte med oss ut till björnön där vi satt o snacka en sväng, Mysigt =) sen åkte vi ut med bilen på vår lilla runda sen köpte vi med oss sallad o burgare åt matte å åkte hem.. jag å matte har tagit massa kort ikväll med photo booth o de är så jäkla kul haha.. =)
nu ska jag snart gå o sova o imorn ska liam till sin kompis ifrån dagis o leka på dagen sen på eftermiddagen ska jag o matte o liam ner på power meet så han får kolla alla bilar innan han ska iväg i helgen.. =) lillprinsen är heeeeeelt galen i allt med motor i sig.. så ni förstår ju varför mamma betyder så mkt med tanke på all motor jag har i mig hahah näråå
godnatt på er..

städdag!

om ett litet tag kommer evelina och hämtar liam han ska få vara hemma hos loke och leka idag o det passar utmärkt då jag ska storstäda här hemma innan helgen. risken finns att jag kommer tuppa av utav värmen här hemma då de vart toppen väder idag igen.. roligt för liam att få leka lite med en kompis oxå.. nu ska jag ut med hunden igen sen se till att jag får i mig lite frukost själv oxå

ha en bra dag..

Lycklig

allt känns så bra som de kan nu.. =) fick mail av Elin som är peanuts uppfödare imorse där hon bjudit in oss på kennelträff i augusti där de kommer bli aktiviteter och annat smått och gott. det ska bli riktigt trevligt.. får se om jag ska sammåka med ett par härifrån västerås de vore super kul..
på fredag åker Liam till sin farmor o farfar o Johanna o robin kommer hit. o på kvällen kommer även alex upp på lite dricka sen kanske pirre o gänget. det ska bli så trevligt att få umgås lite o gå ner o kika på power meet. johanna o robin stannar hela helgen o de finns inge roligare folks än dom.. =) eftersom dom har sin hund med sig oxå så blir de ju inte allt för mkt spring ute men de blir grymt ändå =) ska försöka få matte att hämta hem den andra soffan till balkongen oxå så man kan fixa till där ute.. =)
denna vecka är första veckan på liams sommarledighet o i helgen var jag hemma hos mamma hela helgen de har vart underbart skönt. vi har solat paddlat kanot o ätit gott o bara myst.. kanot turen var ett skämt haha  jag syster o mamma vi höll på att vicka hela tiden.. :P sen på lördagen ringde matte så jag o mamma fick åka o hämta peanut o åka raka vägen till strömsholm där han vart sövd o han hade så ont stackarn, han gnydde hela natten sen fast han hade 2 doser smärstillande men sen på söndag morgon var han sig själv igen så nu äter han smärtlindrande och antiinflammatoriskt..  3800 gick kalaset på. tur man hade försäkring så jag fick själv bara betala 2600 + 400. matte o liam kom hem igår morse så nu har jag hunnit vila upp mig ordentligt men de känns som de behövdes =)
jag är så glad att jag har mina emmor som betyder så oerhört mkt för mig.. emma L har börjat komma hit riktigt ofta o vi åker ut på våra små äventyr o har riktigt mysigt.. o den andra emma hennes samtal betyder så mkt..
just de ja.. en annan sak som jag är så glad över är att min pappa har fått jobb i katrineholm så om en månad börjar han där. så med bil kommer de ta en timme istället för 5 timmar.. =) skiiiiiit kul
imorse när vi var ut så fick peanut tag på en död fågelunge.. UJÄCK jag mår illa av tanken så nu har jag gett han massa sparris som förhoppningsvis ska linda in benen och de och sen hopppas jag att han inte blir dålig nu av alla snuskiga bakterier..
mkt att skriva nu men den 8september ska jag oxå börja på arbetsrehabilitering och de känns grymt kul jag är super peppad att äntligen få komma igång med nått.. =) yeeeey nu ska jag leka lite med liam vi har nyss lekt med playdo deg men nu har han smitit in i sitt rum.. morsning korsning

RSS 2.0