träning

förhoppningsvis ska jag o johanna till gymmet imorgon OM ullis fortfarande är sjuk,annars blir det på onsdag, så då ska vi dra igång träningen igen, eller ja igen för min del :) de ska bli riktigt nice. :)


vi har precis ätit gröt här hemma, jag till lunch o liam till mellis, måste försöka börja äta frukost i tid så inte lunchen blir så sen kanske ;)



igår var det vår förlovningsdag, men vi firade inte den på något sätt tyvär..




fredagsmys

så var det fredag igen, veckorna bara rusar förbi, Liam är hemma igen han har haft sån torrhosta inatt även jag. så nu sitter han är äter frukost, mattias har hållt på i garaget igen typ hela natten så han sover men jag tänkte göra frukost åt honom nu o vecka honom snart innan han ska iväg.


jag är så sugen att gå på bio men vi har som vanligt ingen barnvakt, för de som brukar vara det är dom vi skulle ha gått med haha.. är skit sugen på att se sanctum, när jag såg trailern för den på bion första gången tänkte jag att den där ska jag då inte se,då jag inte är ett stort fan är såna där krisfilmer, men de vore nog rätt kul ändå att se den i 3D..

tatueringssugen till max är jag.. men vet inte rikitgt vad än så länge.. :) och det bästa av allt nu var det bara minus 2 ute yeeeeey de går åt rätt håll




sallati

idag har jag varit med johanna på sjukhuset, efter det åkte vi ner på stan o lunchade på vivaldi. därefter gick vi o strosade i butiker o sen avslutade vi med en latte innan de var dags att hämta lillprinsen <3  ÄLSKAR DEN GULDKLIMPEN..  till middag fick grabbarna lasagne o mattias var så snäll att hämta en sallad åt mig... yummie, ska försöka mig på gi igen. *HOST*




I.Candy



middag

nu ska jag snart börja med dagens middag som blir kycklingwok med chili o cashewnötter och fullkornsnudlar. har aldrig testat detta recept men de verkar kunna bli smaskigt :) idag har vi busat massor. ikväll när liam somnat ska jag nog plugga till teorin..







halsbränna

man känner lätt när det är lite extra stressigt, halsbränna o magkattar hela tiden. inte roligt alls. pengaproblem till max denna månad o vet inte riktigt hur jag ska få ihop allt. plus att peanut måste till veterinären o dra ut en tand o kolla varför han ej kan hålla sig efter kastrationen, det var iaf inte uvi då vi fick hans provsvar igår.  typiskt kan man tycka... både peanut o pumba ska även vaccineras i början på mars..


nu är stacy här o liam är fortfarande hemma, vi ska ta med lite pasta vatten o tea påsar in i hans rum o leka resturang.




grabbarna är barnvakt

efteråt blir man trött


coffee

älskar vår nya kaffemaskin så enkelt o gott. men ack så dyrt snålverner som man är. haha




nu ska jag börja med maten, idag blir det laxfile med grönsaker o potatis i ugn o lime o rom sås mitt nya beroende det är SÅHÄR gott.. :)



lördag!

idag fick liam önska sig vad vi skulle äta till middag han valde tacos, o de var riktigt gott idag faktiskt. annars är varken jag eller matte speciellt förtjusta i det även om de är lite mysigt med plockmat ;)  nu ska liam gå o sova men han har fått världens hosta så det blir nog inte mkt sömn för någon av oss inatt. vi  vuxna ska iaf ha ost o kex bricka med ett glass vitt till o mysa framför en film..

imorgon ska vi åka ut o handla på maxi o de lär ju ta i stort sett hela dagen med buss fram o tillbaka..


alla hjärtans dag tårta


tjejdag

i torsdags bjöd svärmor ut mig evelina o johanna på en tjej dag, hade sååå mysigt vi vart bjudna på lunch på Limone sen gick vi runt lite på stan innan vi åkte ut på ikea o sen avslutade vi dagen med en fika på stan. hur mysigt som helst vi fick också en rejäl slant var o jag o mattias köpte saker igår för de ;) det vart en espessomaskin man har kapslar i o kan göra olika drycker Namnam o jag valde att köpa denna underbara bänk :) så fiiiiiiin så jag dör en smula när jag ser den. heheh



en nescafe dolce gusto med ledljus ;)



var snälla att undgå fina sladden o de fina hålet i golvet som saknar list ;)


sen shoppade jag lite annat smått o gott igår

Kuddar från indiska

sen en söt tea kokare <3



wanties


efterlyst

ikväll ska jag inte missa efterlyst där det handlar om mamman emma som förlorade sina barn i morden i arboga.. känner så oerhört starkt för den händelsen. ingen ska behöva gå igenom det hon gjort



håller på att göra middag nu det blir panerad rödspätta potatis o gräddfils sås.. har lite svårt för rödspättan efter man sett hur den ser ut men ska försöka att låta bli att tänka på det under middagen...





systra min

idag är de tisdag o då är systeryster här o sover över.. sweet

ska hämta ut mina paket från h&m idag yeeeeeeeey men är snurrig o trött idag. vi ska nog äta vårrullar idag tror jag med sötsur chilisås namnam




LONDON CALLING



take me there



längtar

middagen hos pirre o therese var jätte nice.. vi vart bjudna på lax i ugn med rotfrukter o potatis goda såser o en god sallad, med vitt vin, jag som aldrig dricker typ kände mig rätt fort påverkad efter någon cider men sen efter de så gick de över .sen fick vi äppelpaj till efterätt. vi har setat o pratat o haft det riktigt gott.. =) sen gick vi hem till oss så johanna o robin som vart snälla o passat liam skulle kunna åka hem. =) så vi såg due date igen med dom hehe nu sitter jag här o kollar csi i förhoppning att huvudverken ska gå över..

längtar så tills jag matte therese o pirre ska åka till LONDON.. yeeeeeeey


nattinatt söta drömmar

weekday

hello sunshines.. igår hängde jag o Liam hos johanna hela dagen, vi käkade utemat till middag som mattias bjöd oss på, sen slappade vi o fikade cheesecake o tea o vi åkte hem vid  halv sju, så liam fick lite snabb fredagsmys innan han skulle sova,sen kom johanna o robin hit vid nio o kollade på film med oss,




vi såg den här tillsammans o den var väldigt seg o inte alls så läskig.


när dom hade åkt hem såg vi denna o den var väl ok


nu ska jag börja diska,sen ta tag i vårt sovrum som är begravt under rentvätt o efter lunch ska vi ner på stan o gå till bibblan som vi ej gjorde igår, jag är i stort behov utav en ny vattenfast eyeliner o leggins, o ikväll är vi bortbjudna på middag till pirre o therese o pirres pappa.. nice nice

kramkram



data beroende

MÅSTE MÅSTE MÅSTE lära mig av vid att sitta vid datorn jämt. hehe på tok för lätt att bara fastna där fast man ändå inte har nått att göra...


ögonen går i kors nu så trött är jag, Liam gjorde illa sitt ben idag på träningen så han var med 1 timme ungefär bara sen satt han o vilade med oss.. hade trevlig stund där iaf. o som tur var så var de inge allvarligt med hans ben. han var trött när jag hämtade honom o det hade vart bråk idag på dagis, 2 gånger mellan han o en annan kille som rivit honom, sen nån annan gång under dagen hade samma kille slagit honom o liam hade slagit tillbaka en gång, men de är tur att liam inte gillas o slåss. bara dumheter..


kramkram nu blir de soffläge

ledig

idag var jag ledig ifrån arbetsträningen, alla var de då o inte bara jag ;)

nu ska vi åka iväg på free running träningen, ska bli nice.. imorn är liam ledig med mig o då ska vi nog åka till bibblan han ville dit o låna spel..



jag o mattias såg  dinseys Trassel igår, jag gick o la mig efter ett tag, den var inte alls så bra som jag förväntat mig. vart lite besviken..



kramkram

bake a cake

igår gjorde jag cheesecake för första gången,gjorde en helt vanlig med citron men den vart riktigt god tycker jag. nu har jag precis bakat nytt bröd o ska snart börja med maten, idag ska jag göra panerad kycklingfile med grönsaker till..




Liam min lilla galning

Converse

nu har jag beställt hem 2par nya converse till våren.. LÄNGTAR SÅ...





hello

imorse kom sandra på besök ett tag, de var riktigt kul att prata med henne de var ett bra tag sen vi sågs.. =)  idag kom oxå körskolespelet till datorn så ikväll när liam sover ska jag spela spela spela :)  mattias är så snäll som åkte ut till biltema imorse o köpta gallret till bilen.. är alldeles för bortskämd :)  o ivrig ja det är bara mitt förnamn :) hehe



nu ska jag ut med doggarna innan liam ska hämtas.. kramkram

car

hejhopp! idag är liam på dagis, eller ja nu är han hemma. jag o valpis var å hämtade honom 45min tidigare idag. jag ska ta o städa hans rum nu som ser ut som ett bombnedslag. ;)  idag kommer papperna på försäkringen o ägarbeviset på bilen så nu är den min min min.. hehe har hittat ett galler till skuffen oxå så de är hundsäkert där bak..


idag kommer syster hit o sover över, vi ska se Burlesque.. åh kommer bli nice då det är sååå fina kläder o dans...





jag MÅSTE göra om mitt inplantat.. blir 3e gången men jag vägrar ge upp hoppet än haha.



Johanna

är så glad att denna böna har flyttat hit.. hon har ett hjärta av guld o är sötast i stan

ikea


jag o johanna o Liam har varit på ikea idag,först var vi o läm,nade tillbaka böcker på bibblan o sen tog vi bussen ut till hälla.. liam har gnällt exakt hela tiden så både jag o johanna har skavsår i öronen..  han slutade när jag o liam satte oss på bussen själva haha..
hittade iaf bara 2 doftljus o två  köksburkar :)











sen har jag även beställt bonnies trafikskolas datorspel. det skulle komma imorn redan o då sätts de fart med pluggandet till körkortet :)
trist bara att tillverkarna ej gjort dom till mac datorerna, men matte skulle försöka fixa ändå.. nu ska jag snart göra lax o grönsaksröra med räkor i ugn o en fräcsh feta ost sallad till middag..

kvällsmys

har precis varit ute på en promenad med hundarna nu ska jag äta lite yoghurt med blåbär o nötter o en burk tonfisk. mår illa av tanken på mat idag så får lösa det på detta vis :)




älskade hjärtat som spelade på sin gitarr han fick av sin storebror

grillning övernattning o bio

igår åkte vi ut o grillade på björnö, skit mysigt hade vi












sen efteråt följde Loke med oss hem o sov kvar här. =)jag började dagen med en timmes promenad o efter det kom ullis hit med stacy o hälsade på  o på eftermiddagen åkte vi med eve o adde med barn på bio o såg yogi bear 3D



riktigt nice helg har vi haft..kramis

Åååh mysdag

nu ska jag ut med hela ligan o grilla korv, förhoppningsvis på björnö.. det blir jag matte liam, saga loke adde eve johanna o robin.. :) underbart



sandra ni får se till att bli friska där hemma så ni också kan umgås med oss :)

puss

ny bilbarnstol

glömde bort dag nr 4 igår,så jag tar den idag, det var alltså KÄRLEK..


kärlek för mig är först o främst min son Liam sen min familj mina vänner o mina hundar.. sen jag fick liam har ordet kärlek fått en helt annan innerbörd..


idag har jag inte gjort så himla mkt. vi har sålt liams bilbarnstol o ska beställa en ny, vi har sökt som galningar o har bestämt oss för en maxi cosi air protect..




vid fem tiden åkte jag o liam hem till johanna o robin där de bjöds på middag :) sen bakade vi en jätta god chokladkaka de var den godaste jag ätit helt klart. var en riktigt mysig kväll.. :)





repotage från Liams free running träning, tv4


free running

Liam sitter o käkar middag, han o mattias  ska snart iväg på liams free running träning, jag stannar hemma idag, tråkigt att missa de men de kommer fler chanser :) idag gjorde jag en liten snabb gryta med räkor o minimajs o tomat o saffran det vart riktigt gott faktiskt...




regn

har nyss tagit mig en timmes promenad med hundarna i regnet. UNDERBART det är så härligt med regn. frisk o fräscht, nu ska jag ta o äta lite finn crisp tea o blodgrape. yummie




Dag 3

MIN DAG
började dagen med sovmorgon ;) vaknade med en härlig känsla idag, mattias gick ut med hundarna idag som jag alltid annars gör pga att jag är lite sjukling nu ;) började med att slänga in en maskin tvätt innan jag gjorde frukost.. :)   efter det så lekte jag o liam ett tag o han tränade free running *som alltid*   sen sprang vi ner till ica o handlade till vårt lilla bak vi roat oss med



kladdkaksmuffins o blåbärmuffins


efter det har vi lyssnat på musik, spelat lite bollibompawebben vart ute med hundarna o ätit middag, sen har jag dammsugit o nyss kom jag in från en långpromenad med hundarna, jag gick som bambi på hal is.
nu lägger mattias liam o johanna o robin kommer snart o hälsar på oss o ser på film med oss.

det var lite hur en av mina dagar kan se ut...


kände det på mig

jag vaknade med ett lyckorus idag o idag inträffade det en sak som fick mig att må riktigt bra =)

JAG HAR FÅTT MITT KÖRKORTSTILLSTÅND wwwwweeeeeeeeiiii jag är så lycklig..




underbara dag

idag får liam vara hemma med mig, vi ska nog baka kladdkakemuffins o om jag känner mig piggare i kroppen sen så ska jag nog åka ner till bibblan en sväng o lämna in böckerna o se om liam vill låna lite nya..





dag 2

idag ska jag alltså skriva om mina föräldrar


mina föräldrar har levt skilda i många herrans år, jag var inte många år när dom separerade o dom lever båda i nya familjer idag. =) mamma har en sambo med hemmaboende barn o även där min halvsyster bor i iaf någon vecka till. ;) mamma jobbar som rådgivare med inriktning ungdomar med missbruk o brottslighet

pappa lever tillsammans med sin fru, hennes barn är vuxna o bor inte hemma längre, men därimot har dom 2stycken fosterpojkar som lever tillsammans med dom och pappa han är läromästare som plåtslagare.







kvällsbak

idag har vart en riktigt SKIT dag, är förkyld o har ont i hela kroppen plus att jag är inne i en tuff period så mina yrsel anfall har kommit tillbaka.

iaf är syster här idag o vi ska ta o baka en kladdkaka med chokladbitar i strax tills kvällsfilmen.. <3



nästa vecka ska jag börja passa stacy igen, så då blir det fullt med hundar här....

nu kan man ta kväller

nu är jag klar med allt stök o vi ska snart se en film innan vi ska sova.. har ägnat mig åt att baka nu på kvällen, gjorde grahamsbullar så nu ska jag ta en macka o en kopp tea. Liam var så söt jag berättade att jag skulle baka på kvällen så de fanns till frukost, han vart så glad att han började skratta, ja nu tror ni väl att han inte får nå frukost de får han,  men de var bara de att de var hemmabakt han vart glad över ;)




åt körsbär häromdagen o jag längtar tills sommaren då man kan spendera pengar på massa körsbär o jordgubbar


RSS 2.0