bildbomb från kryssningen

medans vi väntade på att åka fick liam en jätte god barndrink
fönstret i vår hytt
pappa och liam dansar på knattediscot




sen bestämde sig liam för att sjunga karaoke =) bäbä vita lamm valde han. och mammas hjärta smälte..




liam med pirat tatuering och laktris pipa

dag nr 2







sen spelade vi lite godisbingo, liam tröttna efter 5min så jag var den som fick sitta kvar i ca 30min till



och det bästa jag köpte med mig hem.. LAKRITS PIPOR..




valpkurs/grundlydnad

den 16/11 börjar jag med peanut på valpkurs/grundlydnad i vasaparken.. ska bli roligt =)

Staffeträffen på Björnö!

det var en toppen dag med underbart folk o tok goa hundar och vi hade tur med vädret då det var riktigt varmt ute och soligt =)

Staffeträff

imorgon är det staffeträff ute på björnö. och mattias ska åka på inkbash mässan istockholm över dagen så jag hoppas de löser sig med barnvakt så jag kan följa med sandra o viggo ut på träffen.. viggo kommer oxå från tadpoles därifrån peanut kommer så de är kul att de finns en till tadpolare här i västerås han är ett halvår äldre än peanut bara oxå.. och vi ska åka tillsammans till utställningen i september oxå





Top model

nu börjar snart top model och då blir de en kopp tea o lite soffhäng.. mysigt älskar att dom sänder gamla topmodel avsnitt på dagarna... hehe


imorn ska jag med peanut till veterinären han har fått ngt i örat som krånglar...


och nu när hösten börjar komma är de dags för en sväng till ullared tycker jag... shopping shopping hehe... ska leta reda på nån bra bussresa dit som man kan boka sen bär det av.. längtar ner till hundavdelningen och sen all hem inredning.. LYCKA..


Kramkram ha en bra dag..

Peanuts vikt

idag tog jag och peanut oss en skön promenad i duggregnet ner till djuraffärn för att väga honom han är nu 5,5 månader och vägde 13.2kg och är 37,5cm i mank..


jag och Liam sitter och äter jordgubbar o grädde till mellis, fast han äter utan grädde.. =) mums gäller att passa på nu innan dom färska är slut och jag vill inte ens tänka på hur mkt jag har lagt ner på jordgubbar i år hihihi.. yummie

morgontrött

idag vaknade jag före klockan vilket var halv åtta haha inte allt för tidiga mornar här.. idag hade liam bestämt att han skulle skejta till dagis så vi får se om han orkar hela vägen eller om pappa får bära den.. =) sötnosen

ikväll kommer emma hit =) de ser jag fram emot.. kram

Gummistövlar

vi köpte ett par såna här gummistövlar från vincent i våras för 400 spänn.. VILKA SKIT STÖVLAR liam har vart dygnsur i hela stövlarna 2 dagar nu efter dagis så idag så köpte vi nya och då har han ändå haft galonisbyxor över... så aldrig mer såna stövlar ifrån vincent dom har ju ett slags tyg från hälften av stövlen.. iaf så köpte vi ett par vanliga nu och ett nytt regnställ..



Birka paradise

älsklingen har bjudit mig o Liam på kryssning imorn.. =) vi hade först tänkt att åka till stockholm o gå på gröna lund o så men eftersom de ska regna så skippar vi de och åker ut på sjön en sväng..

det blir liams första kryssning. ska bli mysigt att bada o äta buffé och mysa lite extra med mina fina killar..











ESKILSTUNA BRUKSHUNDKLUBB INOFFICIELL UTSTÄLLNING

den 19/9 ska peanut få gå sin första utställning... weeeeeei spännande.. nu får vi bara hoppas att de löser sig med skjuts på bästa sätt..



tröttmössa

kom hem för ett tag sedan från min å emmas lilla sväng har haft en toppen kväll.. har så roligt med min favvoflicka.. =) har handlat nytt porslin o stor handlat mat sen har vi köpt med oss mat hem o käkat middag, väldigt sen middag dock..  nu blir de soffmys för hela slanten... men är lite bekymrad över disken då vi har stopp i avlopp i både badrum o kök.. så vaktmästarn ska komma hit med en sån där avloppsborr..


nattinatt

mitt finaste

idag kommer Emma hit, vi ska ut på hälla o shoppa o sen ska vi in på ica o ikea oxå =) myspys sen hoppas jag vi hinner med en Latte oxå som alltid.. =)

efter det ser jag fram emot min o hjärtats myskvällar.. =) Kräftor måstes inhandlas har fått mega sug efter det.. hihihi



goddagens..

idag har jag o peanut gått på en promenad jag ska börja gå liiiite länge varje dag med honom nu... han är ju 5mån nu så nu kan man ju börja dryga ut en aning iaf.. han var helt anfådd när vi kom hem latmasken han gillar ju sannerligen inte att gå.. han stannar efter en meter men jag ska träna bort de så han förstår att när man går så går man o inte stannar o nosar ÖVERALLT.. hehe sötnöt.


idag mår jag illa igen, de var lite bättre nyss då jag åt lite kyckling o advokado o sallad o drack ett stoooort glass citronvatten..   håller på att tvätta nu men jag kommer nog vara tvungen att köpa ny tvättmaskin hur lite jag än vill de.. men ska man bo kvar här har man inget val..

och från och med nu ska jag dra igång stenhårt med lshf nu får de vara nog med allt hattande..

kvällsmys

nu ska vi sätta oss i soffan o kolla på sons of anarchy o äta räkmackor o dricka tea..





på väg hem till mig.. <3


home sweet home..

haft två underbara dagar i snytsbo.. var heeelt slut igår bara så var inte allt för social men trevligt var de o gott med alla kräftor o gtill efterätt åt vi en mega stor maräng swisch.. de är ALLTID lika gott.. hihihi

inatt la jag o matte oss i husvagnen och kollade på några avsnitt av vår nya serie vi börjat följa ;)





NAMNAMN ÖGONGODIS...

ska ta och samla ihop en del av liams kläder vi har här uppe å sätta ut på tradera.. o sen skulle jag behöva gå igenom alla sopsäckar med kläder som står i källarn.. men hans bebis kläder tänker jag bestämt spara..


sen idag har jag o svärmor plockat massa svartavinbär som jag fick med mig hem så jag ska ta och göra svartvinbärs sylt.. yummieyummie..

pussen o kramen

Kräftskiva

Godmorgon!

vi har nyss vaknat allihopa, liam vakna innan vi ens hann gå och lägga oss i natt å ioch med förkylningen har han lyckats få massa vätska i örat igen, nu var de ca 1månad sen han hade sista öroninflammationen, så han sov dåligt inatt flytta runt hela tiden i sängen..

iaf så ska vi snart ta tåget till mattes föräldrar å ha kräftskiva med dom och johanna o robin o eve med familj.. ÄLSKAR kräftor dessvärre kommer jag inte känna smaken.  dom har fiskat upp kräftorna själva oxå.. kommer nog bli en underbar kräftskiva de är jag säker på...

pussen




Håll tummarna för mig snälla..

det finns en sak som jag önskar mig mer än ngt annat just nu så snälla håll tummarna att min vilja går igenom..




kennelträff 2010

jag glömde ju kameran när vi skulle på kennelträffen såklart.. fick 2 bilder idag iaf.. sen imorn ska elin få en skiva med bra bilder så jag väntar ivrigt..


här är pappa Elvis längst ut till vänster. sen är de alla utom två av hans kullsyskon o sen mamma edna längst ut till höger



7av 8 syskon..  här är var de en vecka kvar tills dom vart 5månader som då är idag.. =) stora killen.. tiden går fort o han är en underbar hund.. LYCKA

sällskaps spel

jag ska köpa brain storm.. vi spelade hos elin o jocke på kennel träffen när vi satt o drack lite cider på kvällen.. de var jätte längesen jag spelade det sist men de är verkligen skiiit kul..





beställde 4 nya tröjor oxå  för ett tag sen..






nu ska jag kasta mig på soffan o vila upp mig.. och tacka vetja  cocaliana.. ha en bra dag


blueberries

idag efter dagis åkte jag och liam till skogen och plockade blåbär så vi kunde göra en blåbärs paj..
det fanns inte så mkt blåbär o dom var rätt små oxå, men jag tycker om att gå i skogen o mysa.. =)

och nu när jag o liam var ute o lekte med peanut så skulle peanut äta upp en geting.. men han vart istället stucken i läppen o sen fick han som tur var ut getingen ur munnen men nu är han uppsväld stackarn, men sålänge andningen ej blir påverkad så var det lugnt iaf. skönt det..

nu ska liam i säng sen ska vi ha soffmys, jag vill bli av med febern o bli pigg igen.. puss o kram

ändrade planer!

precis när jag var på väg ut med hunden ringde mamma å sa att hon o syster tänkte komma förbi med fika, så de vart inge picnic idag utan istället kom dom med massa gott.. dessvärre var lillprinsen vääääldigt trött efter dagis så de vart mindre trevligt.. sen när dom åkte höll han låda tills fem då han tvärsomnade på golvet i sitt rum..
jag själv har åkt på förkylningen nu som matte å liam haft  =( och jag somnade kl 19 o sov till 21:15 så vi får se hur jag ska lyckas somna nu haha...
nu ska vi se på film o äta jordgubbar o grädde o popcorn..
den har fått jätte dålig kritik men vi ska ge den en chans iaf.. nattinatt söta drömmar

picnic

nu ska jag ut med peanut sen springa in på ica o köpa med lite godsaker sen efter jag hämtat upp min lillprins så ska vi åka upp på djäkneberget och ha lite mysig picnic..



höst kom till mig°

som jag längtar efter höst FRISK luft fallna löv i alla vackra färger, en kopp tea ,en bra bok i soffan under mysfilten..

VAD SÄGER DU UNGEMAN!

när liam sitter o äter idag säger han fuck you fuck you jag ba vad saaaaaaa du. han ba fuck you.. jag var tvungen att vända mig bort för jag har som vanligt svårt att hålla mig för skratt.. då frågar jag vart han lärt sig å säga så.. av Lian på dagis.. efter att ha predikat om att man inte får säga så frågar han ja men varför får han säga det då.  ungar.. nej usch nu börjar alla fula ord komma o han kunde utala de riktigt bra oxå.. gaaaah vad gör man.. ju mer man tjatar att dom inte ska säga så destomer kommer man få höra just dom ord man inte vill..

sunshine

liite härligt var de allt när solen kom tillbaka fastän jag storälskar regnet.... jag har vart ute o åkt en sväng med Emma som var här å hälsade på från fagersta =) vi köpte med oss latte o åkte ut till framnäs å satte oss å snacka ..

jag har även bestämt mig för att åka ner till kennelträffen i göteborg på lördag. vet att jag skulle ångra mig stort annars.. så på lördag kl 08:09 går tåget så jag håller tummarna för solsken o inge förseningar i tåget.. sen åker vi hem på söndag igen. de är alltså bara jag och lilla peanut som ska åka dit. liiiiiite nervös är jag. eller de mesta släppte  när jag beställde tågbiljetterna men hade ju vart skönt att ha lite moraliskt stöd med sig ner dit hehehe..


såhär har peanut börjat sova... han kryper upp på soffkuddarna o lägger sig bakom en..



nu blir de lite filmmys med älsklingen.. nattinatt

Pappa o deras nya hus°

förra helgen var jag hemma hos pappa o hjälpte till i deras hus tänkte visa lite bilder deras kök är sååååå fint... är konstiga vinklar på de så kommer massa bilder på just köket..


















RSS 2.0