snytsbo/örebro

















johanna o robin




detvar skit kul att träffa johanna o robin igen.. =) fick en jätte fin ljusgrej i julklapp utav dom o liam fick två böcker med ljudskivor till =) avalon skrämde skiten ur hampa så de första han var va att kissa ner mit ben för hon satte honom på plats direkt hon kom innanför deras dörr. tokkärring..



idag kom jonte hit =) roligt att äntligen se han igen..

JULEN 09



liam fick öppna sin morgonpressent som var en darth wader mask o kappa från moffa sen åt vi lite frukost , fast de var väl enbart jag som gillade gröten.. haha



sen åkte vi hem till eve adde saga o loke för att fira jul o svante o birgitta var oxå där tills på kvällen.. vi sov över tills dagen efter o hade en helt underbar jul..











tog nästan inga bilder alls på julafton

här kommer lite bilder från juldagen ..vi käkade frukost sen gick vi ut o ungarna fick åka pulka efter gräsklipparen o sen gick vi upp till rövargrottan o eve den jäkeln lurade ut oss på villovägar hahah efter de så gick vi hem o kollade på ice age 3 o adde gjorde varm choklad med grädde o marshmellows o de var massa myyys.. sen körde adde hem mig så jag fick hönta lite saker så åkte vi förbi eve i stallet å kolllade när saga red o efter de vart vi hämtade av svante så åkte vi rill snytsbo o var där tills i söndags..













































helt klart bästa julen på länge =)


inte som man tänkt sig =)

här hemma blir de inte ofta som man tänkt sig iaf inte de man planerat in när liam somnat å hundarna vart ut sista gången för då är vi oftast helt utslagna ;) de blir inge glögg med andra ord. jag kom på att jag glömt köpa tomtegröt men som tur var hade vi grötris hemma så jag håller på att koka nu fast vi har ingen kanelstång så vi får se bara krydda extra med kanel sen =) ser fram emot en mysig julfrukost med mina killar =)



jul hos sandra o andreas o alvin





dom fick varsin söt påse med godis =) vilket uppskattades




fick jätte fina julklappar liam fick en transformers o en spiderman bil till sin flexitrack bana o vi fick pressentkort på sf matte fick strumpor o jag en bok och sen fick vi en pressentpåse med champangethe o pepparkakskryddor som man kan använda i bakning o kaffe *sp'nnande* sen en chokladkaka.. =) se vart vi bjudna på en jättegod kanelpaj..


denna bok fick jag o den utspelar sig i surahammar o runt häromkring.. den vekar jätte bra =)




nu håller jag på att tvötta kisstäcke o lite kläder sen när liam somnat ska jag göra julknäcke med julskinka o lite glögg till mig o älsklingen... =) älskar verkligen julen o min fina prins är så peppad =) ska lägga fram en julklapp han får öppna imornbitti





stockholm!

vakna 05:36imorse lagomt seg o go.. käka två knäckemackor o duscha o drog iväg till bussen de var inte många kottar på tåget imorse så de var skönt =) väl framme på värmdö gick veterniär besöket bra.. hennes ögon såg kanoners ut så inge fel där.. men sen började problemen med vårt kära försäkringsbolag som krånglade i 2½ timme dom slarvade bort papper såg inte att jag var uppe över självrisk summan de ena efter andra.. men till slut gjorde dom en direktreglering... wenche o magnus var sjyssta att ställa upp..kom hem vid halv tre eller något så kissade chili o hämtade liam hos sandra som vart så snäll att hämta liam på dagis o passat honom tills vi kom hem..


liam somna direkt i vagnen när jag hämtat honom så han sover som en stock nu likaså avalon.. mina utslagna hjältar... nu ska jag vila på soffan o rensa huvudet innan vi ska tillbaka till sandra å andreas o alvin o fria minijul.. MYSIGT..


paket på posten!

idag hämtade vi ut ett paket på posten.. min farmor har skickat upp julklappar åt mig och liam =) det var gulligt vi har inte haft kontakt på åratal men vi ska åka o hälsa på henne i januari..








liam la sitt stora paket under sin lilla gran haha ser nu att de är kul tomt på mitten utav granen.. =)




idag fick ljusen komma upp i granen oxå lite ojämt o dant men nu sitter dom där iaf =)
liam kom på idag att han skulle ha sin julstrumpa..




nu ska jag göra klart allt inför imorn så är de snart dags för sängen o film mys.. blir deadline.. brittanie murphys sista film som hon spelade nästintill sin död.. vila i frid..

och jag hoppas tågen går imornbitti.. tjattjat hahah men håll lite tummar å tår för mig nu va..

nattinatt

stress!

Jag älskar julen o sen jag fick liam är den mkt mkt mer värd. de är underbart mysigt.. synd att alla stressar runt som galningar. känner mig lugn som en filbunke.

i¨morse åkte jag o sandra ner på stan o fixade lite julklappar sen åt vi lunch på cafe gränden- ah Lsan där skulle du vart med ;)  sen åkte vi hem o jag hämta min lillprins så var vi ute o åkte bob en timme sen gick vi in o drack varm choklad o åt mackor..   min kära hund kissade ner våran säng o ena täcket.. då vart jag INTE glad...  läste om tågförseningarna som vart idag med tåget till stockholm säg nu itne att de blir samma sak imorn.. GAH

liam vakna ju 03:00 imorse o låg å snacka i två timmar han vakna i förrgår natt oxå å hade svårt att somna om o tyckte han kändes varm inatt men inte när vi gick upp.. så idag när jag hämtade honom så lät han annorlunda på rösten o han ser mysko ut under ögonen så jag tog tempen o han hade 38.8 i temp... mindre kul nu inför jul.. stackars plutt..


Jag är så lycklig att jag fick lägenheten.. en perfekt julklapp ;)

hade det på känn för jag fick en känsla dagen jag hittade den,. jag var ute med avalon o helt plötsligt fick jag en känsla att shit jag måste gå in på akelius hemsida o kolla lögenhet o vips då hade den kommit ut. jag som väntat så länge på en i det huset o sen så hade matte mött en kille som han typ "känner igen" som bor i de huset så dom snacka som vanligt å då visade de sig att de var hans o vi fick komma å kolla.. så de var nog meningen att jag skulle ha den.. ;) jag har ändå köat i snart 1år efter lägenhet där.. =) LoVLEY..


nu är min fina killes middag klar.. bajjbajj

Yeeeeey! fick mail o telefonsamtal imorse.. =)

Välkommen som hyresgäst hos Akelius Fastigheter.
GrattisDu har fått lägenheten på ******************......


dam du dam









igår var vi ute o köpte en liten egen julgran åt liam så fick han välja lampor o glitter o kulor till den han vart i extas hhaha han var så ivrig.. sött.. sen så fick han en snögubbe som spela julsång som han tappade i golvet plutt då..


i lördags var svante o biritta här o hälsa på..JUST JA GRATTIS SVANTE PÅ FÖDELSEDAGEN!







älskaar mina platsgolv som jag har i min lägenhet *not* currygula yummie.. haha..

monday

brrrrr freazing cold....


nu ska jag springa iväg o hämta liam får se vad vi ska hitta på vill inte bara gå hem o tröka.. känns som man gör på tok för lite när man är hemma jämt... har iaf anmält avalons ögonskador nu till if så nu är allt reglerat o klart tills på onsdag.. får se hur smockat de kommer vara på tåget dagen innan jul.. hohoho...  


snöflinga






åh

det ska bli så skönt att gå hem till sandra när matte kommit o hundarna är rastade.. jag har stressat som ett ass hela dagen idag började jag ringa till strömsholm deras ögonspecialist hade semester till 21januari så de gick tokbort då fick wenche tid till garmer i stockholm som preci kommit hem från japan en jäkla tur att hon fick tid.. skickligt.. så dagen innan julafton ska jag åka tid sju på morgonen sen så tog jag bussen till hälla å köpte dom där lamporna till lilleman o sen hittade jag en bumblebee de är inte de lättaste dom är slut överallt verkar de som, sen sprang jag till leksaksaffärn på stan för ett ärende men dom hade de ej där så åkte jag hem sprang ut med hundarna o hämta liam sen har jag ringt runt till veterinärer o sj o bokat tågresa o anmält oss till en ny valpkurs o saken är de att detta är väl en piece of cake.. but not for my head som håller på att sprängas nu...... maten står i ugnen o är snart klar o sen ska jag rasta vovvsarna o sen ta en svängom till ica innan jag ska spendera kvällen hos sandra eftersom hennes karl är på julbord.. *mys*




chilis mor

SNK-Östras Valp Utställning den 16 jan 2010 i Katrineholm

nu är vi anmälda till en ny uställning då avalon ska få showa lite.. höhö tror dock jag ska kasta över henne på wenche för jag är redan nervös


light





dessa två lampor vill jag ha till liams rum.. =) söta

i wish

pappa o kevin kanske kommer upp i helgen.. *truely hope so* 

idag har liam vart hemma med mig vi har vart ute o lekt lite i snön o läst böcker å bara myst..  köpte glögg oxå så liam skulle få testa en klunk tog han mmmmm smakar jordgubbe haha sen ville han inte ha nå mer...


vi har inge varm vatten idag o fast jag visste de så hoppa jag in i duschen haha tji fick jag för mitt superminne.. :P 



nu ska jag dona lite här hemma innan de är dags för middag...


sunflower


älskar när liam vaknar till på natten de är så mysigt han kommer alltid upp med en nalle eller leksak o med sitt ruffsiga mys hår å är alldeles underbar..  jag är så lycklig så lycklig min fina fina son o min alldeles egna underbara fina goa familj..      de är så mysigt att stryka hans hår å säga att mamma å pappa älskar dig mest utavallt i hela världen då nickar han alltid innan han somnar,..
 goa lilla skit




mammas trötta nyvakna busfrö

jag ska bli stjärna

jag blir arg.. sitter o kollar på jag ska bli stjärna pojken som spelar tennis han verkar ha väldigt stränga föräldrar o verkar vara rätt påtvingad.. nu har jag bara sett lite grann men jag är TVÄREMOT att man ska tvinga barn till hobbyn som dom ska hålla på med heeeeela sin fritid o träna sönder sig själva..


fever

imorse vart jag hämtad av birgtta följde med henne ner för att köpa det sista julklapparna själv har jag alla utom liam kvar.. :P  sen var jag bjuden på lunch oxå var jätte trevlig förmiddag sen fick jag ljus oxå =) har världens goaste svärmor faktiskt.. =)


jag kämpar för att hålla mig o lilleman vaken vi var ute i snön ett tag efter dagis idag o lekte.  de är ju så mysigt o fint ute nu..  nu ska jag snart göra tacopaj men först ska vi leka lite..


morsningkorsning


Håll tummarna!

idag fick jag erbjudande om Lägenheten vi kollat på så nu har jag anmält att jag vill ha den så hoppas hoppas hoppas...   var ju o kollade på den i går o den var toppen fin.. ljus o fräsch den var nyrenoverad för ett antal månader sen bara o ny kyl o frys två balkonger båda inglasade.  vore skit skönt för de finns hiss där o är precis vid bussen o samma hus som ica. vi bodde i en exakt likadan lägenhet när jag väntade liam för ca 4 år sedan. sen hade dom gjort två fönster mellan sovrummen..=)    den är dyrare men får ja den inte så kommer de fler chanser.. jag trivs iaf i mitt nuvarande hem så de går ingen nöd iaf..


förkyld

igår när älskling kom hem åt vi ute mat o kollade på jennies body. med megan fox..  vart rätt sent å jag svettades som en gris när jag väl somnat så vaknade jag efter ett tag av att de var så varmt.. så jag sov på soffan inatt.. det finns inge skönare ställe att sova på.. =) iaf så är jag förkyld inge snorig utan tvärtom o de har satt sig på öronen oxå o kroppen verker som attans..

nu har jag min underbara son hemma.. =) mys mamma o kai o liam hade varit på åsby o fikat innan dom kom hit.. han verkade haft en toppen tid där han var så stolt när han kom hem o skulle visa sin nya film han fått oxå.. haha sötis..


avalons krage sprack när vi var ute så nu är  hon jätte läcker med en ihop tejpat krage.. har ju tid hos veterinären halv nio imornbitti.. wish me luck...



jag tar hem priset som tröttmössa!

liam har de bra dom har varit på partaj med mamma o kai, nyktert då =) de hade gått jättebra så sussar han sött där min lilla prins.. jag har blivit lite förkyld. o idag har jag sovit rejält,. vaknade vid åtta tiden gav liam frukost o rastade avalon sen tog mattis över sen sov jag på soffan till 11 tiden sen när mamma o dom hämtat liam så somna jag på soffan vid 4 till halv sju sen har jag dammsugit lite granna o torkat lite golv.. det är totalt värdelöst att sova bort dagarna men de är ingen annan som kan sätta sig in i denna trötthet som bara tar över min kropp o hjärna det går itne att styra..
=(


avalon verkar svara fint på ögat iaf så hoppas hopppas att de blir bra...

sitter här o dricker dr pepper. godaste ever..  yummie..





syster min



nu ska jag spendera kvällen med syster min


Liams första lucia på dagis...













söt min lille tomtenisse är.. =) han stod med dom andra medans dom sjöng någon låt sen kom han till oss o satt o kramades istället =) gullis sen fika han lite o sen hade han jätte brottom hem

min busa

avalon har så extremt ont. tycker så synd om henne.. hon skakar o mår inte alls bra vill inte titta alls.. stackars liten





tur att man iaf åker in på en gång tänker på alla som bara skiter i de o alla hundar som får lida som tusan.. =(

OTUR

imorse när min lilla tös vakna började hon trycka sig emot mig med huvudet o vila klia sig i ögat sen tog vi en promenad o när vi kom in så började hon knipa med ögat så jag ringde veterinären som fråga hur fort vi kunde komma, pirres mamma var supersnäll och ställde upp o följde med TUSEN TACK ANETTE. väl där så vägde jag henne 11,5kg skit samma iaf så hade hon en inflammation i ögat o de såg ut att vara en sjukdom i det ögat oxå ngt som speciellt boxrar har.. SUCK..  vi ögonlysde henne med UA för 2månader hur går de till.. hursomhelst så ska vi ge henne kortison tabletter o två olika slags ögonsalvor å vi MÅSTE hålla superkoll nu så hennes pupill inte blir ännu mindre eller hon får en vit mjölkatktig hinna för de var de bara åka till strömshom på direkten.. så snälla snälla säg att ögat kommer läka fint min lilla snorpa.. OCH TACKA FAN FÖR MIN UPPFÖDARE wenche som är toppen..




 skriver mer när liam somnat har min underbara syster här o det känns förjävla bra.. vi ska försöka ha en myskväll här oxå..

då var granen uppe


snälla snälla tomten

jag önskar mig ett erbjudande om LÄGENHETEN jag äntligen hittat.. jag skulle bli helt överlycklig om jag kunde få den.. snälla snälla snälla håll tummarna för mig... plllllliiiiizzzzzzx

snart helg

tiden bara rusar iväg snart är de helg igen´.. liam ska sova hos mommo på lördag o då ska jag hjälpa till o måla i nya studion sen på söndag ska vi åka till stockholm på hund2009 KUL =) o imorn ska jag o syster göra julklort som mamma köpt =) mys med pyssel.. 

kolla in ´filmen på våran hemsidas förstasida.. www.avalonchili.webs.com


nu ska jag fixa i ordning mig sen ska vi hämta liam o åka till tandläkaren o sen ska jag hämta ut detta regn/fleeceset på stadium som vi hade sådan supertur att hitta till halva priset nu alltså 299kr istället för 599kr =) är jätte nöjd då det var precis det vi behövde o det fanns en kvar i svart annars bara "tjejfärg" hehe


ha en bra dag.. pusspuss




mitt hjärta!

idag hade liam fått en tågräls i huvudet av en annan på dagis. älskade lillplutt .det hade blödit en del.  så fröknarna sa att han skulle vila å inte springa o hoppa runt.. så idag har vi haft en riktigt trökig soffeftermiddag.  sitter o väntar på att mattis ska komma hem o hålla mig sysselsatt eller jag ska nog stänga av filmen o spela lite tvspel istället..


paradise hotel säger jag bara...sååå tråkigt att det är så korta avsnitt bara man vill ju bara ha meeeeera..



imorn ska liam till tandläkaren första gången *spännande* min sötis har blivit så stor.. =)



tröööööttt

har iaf haft en super trevlig dag =) efter birgitta hittat de hon skulle ha så bjöd hon på lunch på ikea de var faktiskt gott idag annars är jag inget fan av deras smaklösa mat. de enda jag köpte var en tomtedräkt till liams lucia som är på fredag.  sen körde hon mig till sjukan o sandra. var supermysigt att få se den lill*... sen åkte vi hem o hämtade barnen o gick hit sen kom även mamma o syster hit med bullar så fikade vi o sen drog alla för ett tag sen så nu är de bara jag o liam hemma båda tröttmössor ska göra middag nu iaf..


OCH ÄNTLIGEN efter allt jäkla bråk med grand prix så har nötterna satt in mina pengar igen. fan vad jag har vart förbannad på dom det har tagit sån onödig energi men jag vet nör jag har rätt o jag ger mig INTE....

imorn

ska jag bli upphämtad av min svärmor vi ska ut o strosa lite o fixa lite julklappar. sen får jag skjuts upp till lasarettet o möta sandra jag ska få följa med henne o kolla om bebis vänt sig o UL.. roligt eftersom jag var med sist när hon väntade alvin o fick göra vändningsförsök.  ser fram emot morgondagen och de kommer bli såååå mysigt att få följa med sandra. =) LOVLEY..


o min fina lilla älskade pojk är så trött efter dagis så idag somnade han på golvet å jag kom in o fick som tur var liv i honom efter många om o men sen efter fem min sov han igen.. men jag kunde hålla honom vaken iaf de funkar itne att han somnar så sent som 5 då somnar han aldrig på kvällen. . han har blivit så stor och han skämtar o har glimten i ögat.  KAN INTE FATTA 4ÅR SNART... plutt =)

nähä nu ska jag ta ut challemannen sen blir de nog en till kopp citron tea =) mumms

walled in



inatt vid halv ett satte vi på walled in med marissa barton eller vad hon nu heter..  den var helt oki faktiskt. =)  så jag somnade halv 4inatt o de är då inte likt mig jag är en tröttmössa sen gick jag upp vid sju så jag var lagomt seg sen..
de gick iaf bra hos doktorn imorse lite ont gjorde det o sköterskan satte nå så¨nt där plåstertejp spm ska hålla ihop såret så tajt att en skinnflärp åkte loss ajaj..  sen åkte jag ner å mötte mattis vid nya studion så käka vi lúnch där å jag åkte hem å sov ett tag. sen när jag vakna  vart jag så glad att de regna ute så jag å liam var ute e3n timme efter dagis.. nu väntar maten morsningkornsing

sömnmössa

mattis har somnat när han la liam IGEN haha rätt skönt sitter här i min "ensamhet" o dricker te o käkar julknäcke o kollar på paradise hotel utan någon som misstycker val av tvprogram hahah.. :P förstår han egetnligen men.. citron te föresten to die for.. har en förkärlek till allt som har med citron att göra.. yummie..


jag ska nog köpa mig ett par nya doktor martens ...


mys









i fredags kom syster hit och sov över. mattis hjälpte pirre i studion o jag tog mig ett glas vitt vin o sen sjäng jag o syster lips tills matte kom hem då kollade vi på american pie den sista. den var bläää.. hade en super trevlig kvällmed min finis syster,..








 JULpyssel hos adde o eve..

idag kom birgitta o hämtade mig o liam i västerås jätte snällt =) tog med lilltrulsann oxå..

haft en jätte mysig pyssel dag där, l på väg hem  tvärdäckade liam i bilen o nu är avalon heeeelt slut bara sover o sover..















det är total kaos i mitt huvud just nu har koncentreat mig för mkt idag o så. så nu bara snurrar de och allt känns overkligt..

ska vila lite nu så mabn kommer back on track.. ska bli mys ikväll ska ha lite te o julknäcke..




SVEK

Gaaaaaaah pissed of......

varförvarförvarför ska jag alltid tro att du ändrat dig...


mitt hjärta







<3




idag fick jag två superfina rosor med glitter på av mitt hjärta..  trots alla motgångar håller vi fortfarande ihop. du är så fin o omtänksam

booti



denna dam kan välja sovplatser med lite extra lyx..

en kopp varm choklad tack..

mitt lakritstroll



söta damen har bitit sönder lite vägg







nyvaken älskling


Kurragömma!

idag efter maten ska vi nog leka lite kurragömma å gömma nyckel. liam hade lekt kurrgömma på dagis häromdagen o de har jag helt glömt bort att göra med lilleman på sista tiden han är bara för söt när han räknar o letar efter en.. idag efter dagis somnade liam o jag var inte sen efter han hann iaf äta lite mellis sen slockna han på soffan..  så idag somnar han nog lite senare..  dom var ute idag när jag kom å sen var vi ute en timme oxå efteråt.  o jäklar vad kallt de är men de är väl på tiden =)


oh jag mitt smörto ringde länsstyrelsen idag o frågade vart mitt lämp var eftersom de bara skulle ta 3-5dagar höhö de var dock 3-5 veckor de handlade om thhihihi oops..


näpp nu ska jag pussa på mina tötisar som ligger  i soffan..

vackert

det är helt underbart vackert ute nu när de är frost överallt.. lovely.. =)
nu ska vi ut med vovvarna o släppa dom lösa, chilli behöver få springa av sig allt bus..  jag har nyss tränat ett pass pilates å de var roligt..

just ja lite roligt vilka prisskillnader de är mellan veterinärer dom stora här i västerås skulle ju ha 2200 för att dra ut en tand bara sen tillkommer undersökning med mera jag ringde en idag som ligger lite lite utanför västerås hon skulle ha 500-1000kr för udnersökning sövning o utdragning av tand. de är skrattretande.. men hon sa att vi kan avvakta några dagar med tanke på att hennes tandkött ser så pass fint ut o man inte ser någon irritation.. de är la great...


otur

ge mig lite med tur nu va.. avalons tänder lossnar ej som dom ska. den ena hörntanden var skadad o vart infekterad men veterinären, sa att vi skulle vicka på den om den ej lossa skulle vi åka dit o dra bort den, nu har den lossnat imorse men de precis när jag såg de så såg jag att den andra hörntanden ej lossnat o  framför så har de växt upp en ny.de blir flr trångt.. nu är de bara vicka men lär ringa imorn o kolla hur de blir eftersom de luktar ruttet,  det roliga är att det KOSTAR 2200 TVÅTUSENTVÅHUNDRA att dra ut en jävla tandjäkel..  gaaaah ge mig smärtstillande o pengar..




nu ska jag ut med min lillsnorpa..

just ja efter jul så är de snart dags för nya dagistiderna. istället för 09-14 så är det 08:30-11-30 som kommer gälla..

nattinatt


Love

älskar min fina son.. jag är så glad att jag är mamma till dig.. =) livet är bäst som förälder..

RSS 2.0