dagis sommarfest!

heeeej! de var ett tag sedan jag skrev. jag sitter här med färg i håret och min prins har somnat i soffan. vi ska gå iväg till dagis om en halvtimme och grilla och ha lite sommarfest vilket ska bli jätte skoj =)

igår hade jag världens duktigaste prins med mig till njurundersökningen jag är SÅ STOLT över hur han skötte sig.. han låg helt prick stilla i 20 min, får inte röra armar eller ben eller nått. sen fick han gå ut o kissa o sen sitta på en stol helt stilla han var så trött håll på att somna. min lilla 4 åring. =)


imorn ska vi åka till snytsbo och inviga husvagnen som dom köpt weeeeeeeii kommer nog bli en riktigt najs helg..



amerikan monstertruck action!


japp idag var jag o liam äntligen o såg på monster truck föreställningen den höll på i två timmar o de var en hel del olika uppträdande =) liam vart livrädd när vi kom in dit o börja stört gråta men de vart lite bättre tids nog men när monster truckarna körde igång vart jag oxå rädd de lät hur högt som helst o dom var rätt skräckinjagande ;)
knäppte massa kort dessvärre vart alla kassa nästan varesig utan eller med blixt..















Dagis samtal

fick höra mycket fint om vår son idag.. fröken sa att han var så  omtänksam o mån om andra. och att det märktes att han känner sig älskad av oss och säkert därför han tog väl hand om andra o bryr sig.. de var fint sagt tycker jag =) det gick bra o hon sa att han hoppar mest runt han går aldrig hehe stämmer.. men han kan sitta o pyssla o ta det lungt oxå fast han är väldigt aktiv.. =) finis o till hösten flyttar hela gruppen upp till vinden



direkt efter mötet cykla jag o matte ner till stan o hämtade ut biljetterna till göteborg o sen köpte matte lite kläder o så.. 


nu ska jag dona lite..

hahahah härliga snuskhumor

emma o jag snackar på msn o hon skickar över väldigt roliga skämt.. hahahah

Två män är på fjälltur. Det är soligt o varmt så de solar nakna. Plötsligt skriker den ena: Aj! Jag blev biten av en orm på ollonet! Den andra ringer 112. Läkaren säger att giftet måste sugas ut genast annars dör han. Den bitne frågar oroligt: Vad säger läkaren? Kompisen svarar: Du kommer att dö!



Varför uppfann gud underlivsklåda?

Så att även kvinnor ska veta hur det är att leva med en irriterande fitta






Vad är värre än att bli våldtagen av Jack the Ripper?

Att bli fingerpullad av Kapten Krok.




Jag är inte lika stark som Arnold, inte lika snygg som Mel Gibson, inte lika sexig som Brad Pitt men jag slickar som Lassie..

Grattis!

Ni har vunnit OLW`s första pris för att ni har ställt upp med er penis som modell för deras nya ostbåge, med motiveringen:

Mindre, mer böj och mer ost

bäst hittils






Killen var på krogen och träffade en riktigt het tjej. Efter några drinkar vräkte killen ur sig:

- Vad kan en sån böna ha under kjolen?

- En tvättmaskin, viskade hon sensuellt i hans öra.

Killen följde med henne hem och tvättade. Nästa helg var de båda tillbaka på krogen, och killen jazzade fram och frågade om han kunde få låna tvättmaskinen den här kvällen också.

- Nej! Du hade så lite tvätt, så du kan lika gärna handtvätta!


toppenhelg!

ifredags vart Liam hämtad av farmor o farfar.. dom hade firat valborg hemma hos eve o adde o barnen så de var populärt.. sen åkte dom hem till sig o det hade gått superbra hela helgen.. skönt att höra =) sen vid sextiden kom robin johanna o hampa hit.. vi satt på balkongen till ett tiden då vi gick hem till pirre med han o therse sen kom dalmiro o zak.. vi var rätt trötta så vid halv 4 gick vi hem o sjöng lite lips jag var helt slut så vid fem gick jag o la mig o dom fortsatte ett tag. på lördagen var jag uppe ett bra tag själv medans alla andra kom upp. o johanna o robin gick ner o köpte massa gott som vi mumsa på o mös framför tv:n sen beställde vi pizza från onlinepizza.se  sen på kvällen drack vi lite cider o öl o sjöng lite lips sen såg vi bara en skräckfilm o mös i soffan.. o idag vakna jag elva då gick jag o avalon en entimmes promenad i skogen de var helt galet skönt väder sen gick vi hem o matte gick ner o köpte god frukost å jag åt yoghurt med färska jordgubbar i o drack capuchino måste ta itu med gi,n igen så inge bröd här,.  sen har dagen idag vart jätte mysig.. fan vilken underbar helg med helt underbara människor.. =) sen vid halv fem kom min fina son hem så vi cykla ut o käka o sen handla vi lite små saker på coop sen hem igen o nu har jah tvättstuga.. =)










trevlig söndagkväll!

RSS 2.0