hundkurs

nu är jag hemma inge från kylan.

träningen idag var riktigt rolig faktiskt o jag känner mig pepp att träna hemma men de får bli imorgon.. :)



nu blir de nog lite soffhäng.. ska nog ta o kolla på ensamma mammor söker tror jag då jag missat nästan alla.. tycker de är lite små mysigt.




illamående!

jag har mått så illa på sista tiden, känner mig illamående vid bara tanken på mat.. fick iaf i mig melon o lite dryck imorse,. föresten så vaknade jag vid 3tiden inatt av att de kliade i halsen sen var det bara springa på toa o räva som en tok..  o de var inte lite..


fick nyss höra att ullis var sjukskriven idag pga migrän så stacy kommer hit imorgon istället. :)




idag är det hundkurs oxå vilket ska bli riktigt kul..

monday

idag har liams dagis vartit stängt så han har vart hemma med mig hela dagen, förutom när han å matte var iväg till logopeden, nu ska vi inte tillbaks nå mer förnst efter jul nångång..  vi har målat o pysslat lite idag o bara lekt. ute har vi inte vart jag tycker de är på tok för kallt ;) men när matte kom hem så åkte han o liam 4hjuling..

12minus är lika med minus för mig...

imornbitti kommer hundmaten som alla barn i familjen ramstedt ska ha ,;) skönt att fylla på igen så har man så de räcker i 3månader frammåt.. imorn får jag hit lillvappisen så ska jag ta kort så får ni se lillsnuttan..

nu ska jag träna lite freestyle med peanut.. morsning korsning

Julbord!




idag har vi blivit bjudna på julbord utav mattias föräldrar <3 det var jag mattias liam, evelina, adde, saga loke johanna robin svante o birgitta .. vi var på sätra brunn o åt o det var jätte mysigt där ute. älskar gammeldags stil o gott var det oxå =)








nu är liam o mattias ute och åker bob o jag ska ordna det sista här hemma vi har julpyntat en hel del nu o ikäll kommer johanna o robin hit på glögg o plock o filmkväll de ska bli riktigt mysigt =)


you got to love the winter.....

ullareds sug =)

jag vill åka till ULLARED igen o helst imorn ;)
nu har jag kommit hem från sista träffen på klickerkursen  de var riktigt roligt idag. klickade in peanut på free shaping att skaka på huvud o börjat med bugning. sen fick vi köra freestyle o då gjorde vi slalom o zikzak *minns ej vad de heter* :) sen körde vi även lite annat. fick ett lite hundben o diplom oxå för vi vart så duktiga ;) sen tog vi en promenad hem i snön, de var så fin snö idag som glitter :) så när jag kom hem åt jag fil, fin crisp o juice de satt fint =) nu sitter jag nerkrupen i bästaste mysfilten ska passa på att gosa lite med jordnöten nu.. kramis

sötaste kaxboll

idag har jag o peanut haft besök hela förmiddagen utav en väldigt trevlig ullis, o hennes söta lilla kaxboll stacy på 8veckor. hon är helt underbar. ;) så på tisdag kommer hon hit första gången o håller oss sällskap.. :)

förresten så såg jag o mattias några avsnitt utan " så mycket bättre" inatt. oh cheeeses vilket mysigt program. fick tårar i ögonen flertal gånger o man blir varm utav de härliga människor som är med där..  Dileva vilken underbar personlighet så jäkla flummigt charmig. petter verkar oxå väldigt go. jag gillar alla förut christer sandelin, sen tycker jag september är jätte fin men man ser inte så mkt utav hennes personlighet annars är dom tok goa allisammans.









alltså jag slutas aldrig förvånas utav folk, jag har fått en liten ministalker efter mig. vad är det som är så intressant i mitt liv..

städning pågår!

har precis plockat klart här hemma TYP ;) har dammsugit oxå så nu ska jag börja damma sen är de bara torka golv å göra rent toan sen ska jag äta mat o betala räkningar. riktigt skönt kommer de bli att sätta sig sen o ha soffmys..


mycket som hänt de sista dagarna som skakat om mig rejält. har fått mig att tänka om rätt rejält och min största fiende är att jag tror så gott om folk, jag har svårt att förstå hur folk ljuger rätt upp o ner. lögner svek o falskhet är absolut det värsta som finns i min värld. nej nu är de dags att gå vidare o släppa vissa kontakter som tar för mkt av min energi.. idag har jag gråtit i stort sett hela dagen så nu känner jag mig rätt tom, men efter städningen känns de lite bättre faktiskt. är stolt o tacksam över min fina lilla familj jag har med mina 3 killar <3



ciao bella...

vintertäcke

peanuts nya vintertäcke som nu är beställt. ett hurtta täcke blir de.. älskar den röda färgen :)



morgonpromenad!

idag fick vi sovmorgon här hemma. liam somnade sent igår så han sov länge oxå =) jag o peanut tog en morgon promenad till rocklunda o gick spåret där. 1,5 timme var vi ute o de var riktigt skönt.. nu ska jag snart åka o storhandla mat. skönt att få fylla på skåpen igen =)



ha begär

det finns en sån HET sak just nu. som tar mkt energi för mig men efter helgen får vi besked o då kan jag lägga det helt åt sidan HOPPAS turen står på min sida..


liam somnade sent idag han är full i utslag o de kliade massor så nu är han avduschad o insmorde så får vi se imorn hur de ser ut. de går både vattkoppor o svinkoppor på dagis..

nu ska vi äta lite lemoncurd glass o titta på sista filmen av varg veum..




soffmys

de gick jätte bra på kursen o frös gjorde jag itne heller tur nog :)  nu är jag nyduschad o ska ha lite film mys nu.. <3

på onsdag kommer lilla vappisen hit o hälsar på som jag ska ta hand om några dagar i veckan sen.. bara 8veckor gammal.. aaaah så mysigt :)



hundkurs

nu drar jag ner på stan o köper ett par vinterskor åt liam. ett par viking blir det iår. sen efter det är de dags för klickerkurs.. morsning korsning

hemma o frusen!

vi kom hem för ca en halvtimme sen. de var rätt kyligt men jag frös inte under tiden därimot känner jag mig lite småfrusen nu. men de är bara mysa ner sig under en filt isoffan o mysa lite ;) peanut var duktig kille men vi kan ju redan sakerna man får göra där. tycker därimot de är riktigt bra socialträning för jordnöten. =)

kan bara tipsa om en norsk film serie vi följer som motsvarar svenska beck :)




varg veum heter dom o finns 7st nu o ngr på gång



dom är helmysiga lättsamma o spännande


trevlig kväll på er!

grundlydnad!

idag börjar jag o peanut på grundlydnad o valpkurs. =) o klickerkursen är flyttad till onsdagar de två sista gångerna. ska bli roligt att få börja träna lydnad o det är nog de jag kommer fortsätta med honom sen i vår... nu  har jag o liam precis ätit kesella med katrinplommon pure till mellis o han fick en macka till oxå. nu ska vi öppna hans bokpaket som kom i brevlådan idag..




FARS DAG!

Liam gjorde ett fars dag kort till mattias o vi åt lite tårta o så. tyvär vart de inge frukost på sängen för mattias detta år då jag råkade försova mig lite väl länge. sorry hjärtat.. ;) tyvär vart de inget firande av min pappa. men han ska vi nog hinna träffa snart oxå :)




im in loooooove

åååh denna är så jäkla bäst.. jag blir kääääär i petter hahaha ;) o hon då vilken snärta.. ;)

lyckan kärleken o meningen med livet

nu sover kottarna sen några timmar tillbaka dom fick vara uppe lite längre idag.. sen när dom skulle sova så satt jag o sjöng för dom o Loke somnade direkt =)  hoppas dom är piggelinisar imorn oxå Liam brukar sova rätt länge men loke därimot brukar vara uppe innan tuppen när han är här.. =)


nu ska jag o mattias se filmen lyckan kärleken o meningen med livet. jag skulle följt med mamma o syster o sett den på bio men de vart ej så. den var iaf riktigt mysig enligt dom. såg lite om den på efter tio med malou. o såg att tuva novotny var med...

sen är de dags att krypa ner i sängen NATTINATT SÖTA DRÖMMAR!

sleepover°

idag har liam Loke här som ska sova över =) dom leker som galningar där inne.  efter maten ska vi ha lite filmmys med grabbarna innan dom ska sova. Liam är så glad över att få sova i sin nya säng idag oxå..





resten av helgen ska våra källarförråd rensas. ska bli såå skönt att få de fixat :)

önskar er en trevlig helg

godmorgon pumkins!

idag fick jag sovmorgon. har hostat inatt så jag vakna med huvudverk. men gick upp efter ett tag o tog cocaliana så gick de bättre att sova iaf.=)



jag och peanut har tagit en skön promenad i solen. och nu sitter jag o äter frukost. päron o hallon smoothie m en rågkuse m kokt ägg på o ett glas juice ska snart dra till arbetsträningen sen kommer syster hit idag o ska sova över  =)



smaksatt grädde

när vi var på ica maxi såg jag att arla fått in smaksatt grädde. jordgubb eller choklad. så jag köpte en choklad o testade till lite hallon o mango. muuums vad god den var=)




ut på äventyr

nu kom emma hit vi väntar på att matte ska komma hem ska komma hem så vi kan åka ut. vi ska köpa en hundbur åt peanut sen ska hon kolla på pressent åt nån..  morsning korsning

freezing cold

brr råkade somna till när jag la lillbus så nu känns de lite kallt här, men de är de inte egentligen ;)

idag har jag tvättat upp "nästan" all tvätt de är bara en maskin kvar.. så underbart skönt hann med riktigt många maskiner. nu ska allt bara vikas in, men de får göras imorn..

idag vart hundkursen inställd pga ovädret eller för min del för de var kaos med bussarna o trafiken så jag fick stanna hemma =( peanut vart iaf överlycklig över första snön. såå söt min lilla jordnöt..




hundjacka

fina lilla grånosen simba står jackmodel ;)
vi ska köpa en sån här täckjacka till peanut, elin hade "råkat" köpa på sig för många ;)




nattmoln

idag får liam en ny säng.. =)


oj oj oj vad de blåser här uppe på sjunde våningen de verkligen stormar..  ikväll är det hundkurs de ska bli riktigt roligt =)

ÅGREN ÅGREN HAHAH

varför anmälde jag mig till utställningen, mattias läste nyss för mig att förra året var det 5704 hundar som ställdes FEMTUSENSJUHUNDRAFYRA!!!!!! NERVÖS och 121 staffar..

stockholms hundmässa 2010

 

iiiiiiihh emma är nervös.. satt o snackade med en tjej i borås som har peanuts kullsyster o hon skulle åka o ställa på stockholms hundmässa så vi kom överens om att vi kunde oxå komma dit om hon ställde peanut åt mig.. jag är så nervös inför en riktig officiell utställning då jag bara ställt på inoff o de är mkt mindre folk. detta är en av sveriges största å är en mässa med utställningar tävlingar o uppvisningar mm... sen så ville även uppfödaren Elin komma upp å ställa nu o även emma med brorsan morris. så de blir iaf 4vovvar ifrån peanuts kull yeeeey =) det ska bli jätte kul men nu är de träning träning träning fram till den 19e dec då de gäller


puppylove

i slutet på november ska jag förmodligen börja vara dagmamma åt en liten staffe tik valp några dagar varje vecka. de är en tjej som äger en kennel här i närheten som behöver hjälp medans hon jobbar.. myspys att få ta hand om en vappis <3



myshelg

igår kom syster hit. vi skulle gått på bio men jag hoppade över det eftersom jag hostar så mkt.. igår spydde jag som en räv oxå pga hostan..  men iaf så kom hon hit o sov över efter bion som slutade innan åtta, så vi spelade brainstorm.  o sen efter det tittade vi på en film o mös, nu har vi ätit sen frukost med färskt bröd ifrån ica o matte har åkt iväg o hjälpt sin syster o hennes robin att flytta hit. jag är såååååå glad att dom ska flytta hit. dom är så himla goa båda två. så dit ska vi åka senare idag o hälsa på iaf..




dagisfoto

idag när jag hämtade liam på dagis hade fotona precis kommit.. =) nån av fröknarna har gjort en gubbfrilla på lillprinsen iaf =)



pics

nu har jag fått upp gardinen innanför ytterdörren.. =)

här kommer lite bilder från när vi var hemma hos pappa..


här är en pressent pappa fick som jag gjort. en tavla i cement o hjärtan i bränd lera









music

Musik musik musik.. det är ngt som har sååå stor betydelse i mitt liv.....



vi har nyss kollat på de gamla avsnittet från idol som vi missat från fredags.. Linnea är grym hon har en underbar personlighet o henne har jag gillar från första stund..  sen jay jay jay vad säger man yummieyay gorgeus...



gardin

denna gardin ska inhandlas idag. tyget är lite tjockare o jag ska hänga upp den innanför ytterdörren då allt hörs väldigt bra ut i trapphuset..  såg den förut i katrineholm å vart förälskad i den med dom små toffsarna. men den är mkt snyggare irl.. nu ska jag snart åka till veterninären med peanut..



ULLARED!

yeeeeeey imornbitti åker jag mamma o kai ner till ullared för en heldag SHOPPING.. som jag längtat o nu är de snart dags. så mysigt med en liten roadtrip oxå som jag störtälskar. ska ta med kudden o täcken o bara mysa hela vägen



vi hade tid till logopeden kl 13 idag så när vi kom dit o skulle anmäla oss visade de sig att vi var en vecka för tidiga.. ;) de gjorde absolut inget de har vart roligt att ha liam hemma idag vi åkte ut på ica maxi en sväng o köpte mellis å liam köpte en bil för pengarna han hade glömt att han hade i sin jackficka..

nu ska vi äta raggmunk o  fläsk  med gräddfil rödlök o lingonsylt.. SÅ GOTT DELICIOUS...







lillprinsen ledig

idag ska jag o Liam till talpedagogen så han fick vara hemma resten av dagen. denna helg har gått så fort så bara roligt att få ha honom hemma lite extra.  ska snart äta pasta o köttfärsås innan vi åker iväg sen ska vi nog åka till nån större affär än vår å köpa med lite matsäck till den långa bilresan imorn..


mitt hjärtegryn på hörseltest

RSS 2.0