RAAAAAAW

liam har åkt hem till pappsen o jag är barnledig i 5dygn från och med nu.. börjar barnledigheten med en jävla tristess.. har ingen ork att göra just någonting för man blir rätt steg utav att legat på sofflocket i 3dygn.. tänkte att jag skulle åkt till fagersta o ta ett tidigt tåg hem imornbitti men jag hoppar den tanken o stannar hemma ska kasta i en maskin med tvätt sen bege mig mot mia på en kaffe  och ikväll har jag filmdejt med bellman!...  sen resterande dagar rullar de på i bra form iaf :) glad tjej...

jag ÄLSKAR mitt liv som det är nu inga krav inga förbindelser, bara få vara mamma då man har liam o sen de resterande dagarna i månaden freaka loss PRECIS så som JAG VILL.. som jag inte kunnat göra sen jag var 16år..




haha hitta en lämplig sak på fejjan!


promenad!

nu ska jag sätta sjuklingen i vagnen o ta en promenad med peanut.. vi har spenderat hela dagen i soffan o vi har sovit en hel del... liam har 39.7 i temp o röda prickar på hela kroppen.. sen när vi kommer in ska vi ha lite mys å äta lite gottis..

åh drömde att jag fick en skit fin häst när vi låg o sov på soffan.. så NU ska jag ta försöka ta upp mitt ridande igen.. LYCKA

godmorgon!

nu vaknade jag till liv ordentligt eller ja för ca en timme sen, vi gick upp först vid åtta tiden sen har vi legat o slöat i soffan o halvsovit.. nu har jag kokat ägg o gjort smoothie åt oss.. liam är jätte dålig o har sovit vädligt dåligt inatt..





saknar min joohanna

frankenstein

jag har ju en förkärlek till frankenstein o nu har jag äntligen tagit fingrarna ur **** o klippt till min t- shirt :)







colaste kallingarna i stan

vi hittade coola kallingar på marknaden :)

booooring!

börjar bli lite rastlös av att bara gå hemma. ja det har gått en dag men iaf.. blir inge arbetsrehab denna vecka heller dessvärre då liam är sjuk o mattias jobbar de två dagar han ska ha honom.. lite tråkigt då jag har så stort behov utav att träffa folk men de får lösas på annat sätt :)


liam har vart på mc D med mattias o malin idag, det var bra att han fick träffa pappsen trots allt för han har saknat honom mkt nu.. sen när han kom hem var han jätte trött så vi mös lite i soffan innan det var dags för godnatt saga o han somnade direkt när jag läst klart.. nu ska jag snart ut med peanut sen ska jag nog också sova i tid idag för man får räkna med att de blir några vakna vändor..


ser fram emot fredagen HOPPAS liam blivit frisk tills dess för då ska vi ner till studion en sväng o de är alltid trevligt höhö..  och sen kommer marina hit yeeeeeeeeey :)



verkar iaf som medicinerna börjar funka på true nu.. för tidigare så har jag fått små manier varje kväll då jag flugit i taket o nu har det vart lugnt varje kväll sen i fredags så hoppas hoppas :)

Livet har inte känns så här bra på åratal som det gjort det senaste månaderna.. trots att jag legat inne vart riktigt sjuk så har jag iaf kunnat känna lycka som jag inte gjort på väldigt länge o sedan jag fick medicineringen så är det ännu bättre... jag kan inte fatta att jag var så sjuk som jag verkligen var för några veckor sedan.. det är skrämmande men ändå så kom det ut något bra av det hela och de var att jag fick rätt medicinering o nu förmodligen kommer kunna leva ett mkt lättare liv på många plan.. Mina vänner har också förändrat mitt liv till det bättre och jag älskar hur mitt liv ser ut nu..



äsch vilken sörja detta inlägg vart haha..

Lillprinsen däckad!


Liam har precis somnat i soffan, skönt för honom att få vila lite han har vart helt slut hela dagen o bara legat i soffan.. jag ska ta o passa på att koka lite potatis o purjolökssoppa till honom. har ett recpet som blir så gott o sen får jag mixa den slät så ska han nog få i sig lite annan näring än bara glass... han hade 39.5 i temp också å är helt igensvälld i halsen.. ont i huvud mage hals o mun säger han...


inte lätt att vara liten min finaste skatt mamma älskar dig

mammas sjukling

Mitt lilla hjärta har fått jätte ont i halsen så han har fått lite glass o får ha lite soffhäng med mammsen tills alvedonen hjälpt... sen ska vi gå o läsa lite saga för andra gången idag så får han sova i min säng så kan vi gosa lite extra, min lilla sjukling <3




vad vore jag utan dina andetag?








Spårar ur så hela haket blir ett dårhus

Jag har fuckat upp igen, ja
Jag har ingen kontroll, men
Det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln
Jag skiter i vad och jag skiter i krav
Nu är det du och jag och du gör min dag..
Fucka upp är mitt andranamn

lillis <3


marknad

igår åkte jag liam o peanut hem till vässan igen.. johanna kom hem till oss på direkten o vi gick ut i lekparken o busade innan de var dags för middag sen kollade hon o liam film medans jag donade.. när liam väl somnat kollade vi på djurkyrkogården o sen satt vi o skrämde upp varandra med saker vi upplevt..


sen idag sov emma som en stockad säl, johanna var så söt att gå ut med peanut osv.. o sen åt vi färskt bröd till frukost innan vi drog till marknaden med en gnällig unge.. nu sitter mamma yr i bollen efter karusllerna o tror jag storknar haha men kul som fan äre iaf..










ska snart klippa ny thisa sen ska jag sy på mina nya märken på nya jackan.. :) 2st av mina absoluta favoritband


lunchdejt!

igår kväll kom frugan hit o sov över.. vi hade filmmys.. älskar henne så sjuuukt mkt..



jag har myror i brallan hon har myror i brallan



jag fick i mig medicinen skit sent inatt o det fick man äta upp idag.. känns som man druckit i veckor.. vi åkte ner på stan efter vi vaknat o skulle lunchat med adam marina o lillemor, men kom för sent, sen kom syrran också så gick vi till gränden o fikade.. :) nu har jag o syrran hämtat liam så ska vi packa o dra till fagersta över helgen.. morsmors

det där är vad jag kallar HETT


tankekraft!

jag tror mycket på tankekraft o att possitiv inställning... man styr på något sätt sitt egna öde och skapar sin egna lycka.. sakerna som händer på vägen är upp till var och en att bestämma hur man vill handskas med det oavsett om det är sorg, lycka eller förlust...




just nu skulle jag behöva en skjuts med energi, det är något som saknas men de kommer det också. ska iaf ta och rensa upp i hallen där jag dragit ut det mesta som legat i garderoben.. liam var så snäll o hjälpte mig häromdagen, har lyckas fylla 4st svarta sopsäckar redan med skräp :) har hunnit tvätta upp en hel del utav kläderna också- sköönt.. jag skulle därimot behöva köpa ett torkställ men vill helst slippa då dom är fula o tar sån plats...

höjjer volymen till max o kör igång med det som ska göras här hemma så man kan ta kväller sen.. får kanske sovsällskap om jag har tur :)

lycka!

dumdidadida dumdidadidaaaaa <3

goodmoorning"




määmää määmä... ska alledes strax dra ner till akelius o säga upp min garage plats o sen åker vi till Lasse åbergs museum med arbetsrehab  :)

DEPP o då menar jag inte jonny

filmen var ASBRAAAA! det var jag johanna o sen 4 andra o vi kan säga så att det vara bara jag o johanna som skratt/skrek den var så sjukt rolig så vi höll på att kikna av skratt.. :)


efter filmen fick jag en dejt med herr ågren!.. medicinen håller på att dra ner mig i kärret.. men de är en inkörningsperiod så de är bara stå ut,.. sover hela förmiddagarna också så bara lämna liam på dagis sen hem o sova nån timme.. här ska ni få bildbevis hur pigg o fräsch jag ser ut när jag tagit den på kvällen HAHA jag dör..






saknar LIAM nå fruktansvärt just nu,. vill fälla några tårar önska han var här o man fick krama om honom å berätta hur mkt man älskar honom...

biotajm!




snart drar jag ner på stan o möter johanna för lite biomys :) vi ska se horrible bosses, hoppas vi får skratta lite nudå :)


har vart på arbetsrehab o bakat kaka nyss.. o idag har jag världens svettningar tack vare medicinen.. not cool men men vad gör de om hundra år.. morsning korsning!

gääsp!

ooooh vad trött jag är,men är vaken iaf o det är väl huvudsaken :) inatt när jag gick o la mig så vaknade liam samtidigt o kom in i mitt rum.. de finns inge mysigare än att få lägga sig breve lillplutten o peanut när man ska sussa.. har sovit som en stock inatt..

ska snart lämna liam,sen ska jag ner o säga upp garage platsen o sen är det dags för arbetsrehab




busunge

jag har fan världens bästa vänner

jag är så oerhört lyckligt lottad över mina vänner :)











vad vore jag utan er! ni ger mig livsglädje till tuuusen!

självömkan lika med fingrarna i halsen!

det osexigaste som finns det är personer som sitter o gnäller var eviga dag över hur tjocka dom är, hur olyckliga dom är över diverse saker etc. GÖR NÅGOT ÅT SAKEN det är ingen annan som skapar er lycka,utan just ni själva..



iaf så har jag haft en toppen dag.  jag o johanna hade liten dejt på stan idag där vi satt o snacka om massa saker o hade mysigt..  den tjejen kan få mig att må så bra som ingen annan kan.. ja jag är lite smått galen i henne men hon är så jäkla speciell o vi är så lika på många sätt.. sen åkte vi hem o hämtade liam... jag o liam ska mysa lite extra idag för imorn åker han till sin pappa i två dagar...

ensamma mamma söker!

hur kan det vara en kille med i ett program som heter ensamma mamma söker? mööööööh



liam är på dagis, mamman är trött, ska packa till liam som ska till sin pappa o sen till mig o peanut som ska åka till fagersta....
tänkte hälsa på mia en sväng idag innan vi åker också.. nähäää ska nog vila lite vart sååå trött nu igen..

MAT

EN JOHANNA

EN EMMA

idag fick jag i mig lite mat när vi var på cafe gränden, MEN annars börjar jag ledsna på att må illa vid tanke på mat.. det går bra att äta de flesta gångerna ifall att jag umgås med folk.. men är jag själv så är jag aldrig ens hungrig utan vill bara kräkas.. känner att kroppen börjar ta stryk igen.. mina skakningar börjar komma tillbaka..förutom detta

så är jag den lyckligaste tjejen just nu.. fin familj, UNDERBARA VÄNNER o allt annat är också helt aweeesome just nu!....

WILD GIRLS LAST LONGER!

började dagen med att åka ner o hänga på stan med Johanna :) skit mysigt vi käkade brunch på cafe gränden! sen gick vi runt i butiker o kikade..
efter det åkte jag till rehab där vi åkte till djäkneberget o spelade minigolf. riktigt trevligt var de.. när jag cyklade hem började det ÖSREGNA jag var dygnsur ända till underkläderna.. de var asmysigt faktiskt..

nu ska jag o liam leka lite o ikväll kommer helena hit igen o hälsar på.. :)



OH 2 timmars sömn

mina sömnproblem har kommit tillbaka, somnade vid fem o vaknade sju HEEEEEEY HOOOOO...


snart ska liam till dagis, hunden ska ut, sen drar jag ner o möter mitt hjärtegull JOHANNA.. fan vad den bruden betyder... sen är det dags för arbetsrehab. är d fint väder ska vi spela minigolf på djäkneberget o regnar de ska vi bowla på strike :)


have a nice day

rehab!

imorse började jag dagen med en långpromenad,sen åkte jag över till grannen o tog en kopp kaffe o några cigg sen bar de av mot arbetsrehab för första gången på några veckor.. fick världens ångestattack där nere.. men de är iaf skönt att vara igång igen.

och nu har jag precis hämtat liam o hans kompis på dagis.. dom är så jäkla goa :)

hihi

går och lägger mig med ett leende på läpparna idag :) livet är härligt ibland :)

Im your Faster Pussycat!

Idag fick jag ÄNTLIGEN i lite batteri i min dator, laddaren har strejkat i några dagar...   har nyss vart ute på min andra långpromenad idag, hur skönt som helst, snart kommer mitt kvällsällskap som är johanna <3 love love love

ILSKA

jag är så jäääävla förbannad nu så jag spricker.. tänker inte gå in på det här men folk kan SLUTA LEVA SOM OFFER HELA SITT LIV O TA ANSVAR FÖR SINA HANDLINGAR.. oavsett vad man blivit utsatt för så är det upp till var och en att ta hand om situationen o göra det bästa av saken..

parkens zoo

idag började vi dagen med att åka till sopstationen o tömma balkongen, efter det åkte jag mamma o liam itll parkens zoo.. skit mysigt men liam är så gnällig just nu..


nu har min medicin kickat in så somnar snart.. men iaf så fick jag kvällsbesök ,vi har haft balkonhäng o sen sett lite på pojken i randig pyjamas.. nu springa in o kasta sig i sängs.. MM MYS att ha peanut hemma igen

my hearties

några bilder från dagen.. :)

denna dag har vart underbar. först börja de med krångel mammas bil fick nå problem så e-tuna vart inställt, så jag o mia tog med oss ungarna o åkte ner på busborgen där dom lekte järnet o sen fick dom äta lunch där.. efter de åkte vi hem till grannen o mös.. har också kelat med siames kattunge så sööt... sen kom mamma hem till oss för att sova över, vi började med att städa upp lite här hemma o efter en stund kom pappa kevin o joel o med sig hade dom PEANUT... har stängt av alla känslorna o ställt in mig på att sälja honom... men jag vart så ledsen när jag såg honom å jag har fällt massa krokodiltårar så han får nog bo kvar här med mig o liam..   sen när pappa o killarna åkt hem så åkte mamma jag o liam o köpte med oss mat o åkte till björnö satt där o åt på stranden MYS, sen badade liam o kvällen var perfekt.. sen har mamma o jag setat o pratat nu på kvällen.. älskade underbara liv...


eskilstuna äventyrsbad

imorn åker jag o mamma o liam till e-tuna o badar, ska bli skitmysigt! DOCK ser man ut som ett skank.. jag har blåmålade ben efter liam tatuerat mig.. blått arlse o bröst HOST HOST vad vacker jag kommer känna mig...    nu SOFFMYYYYYS <3

D finns en speciell plats i mitt hjärta

de finns en person som håller mitt hjärta lite extra


fredagsmys i granntorpet

nu är lillprinsen hemma igen :) allt är perfekt just nu.. vi sitter o äter mellis eller ja liam iaf min matlust är all gone.. sen ska jag städa upp lite här hemma innan vi knatar över till grannarna o har fredagsmys




önskar er en trevlig fredag

bittersweet

FREEDAG.. vaknade kl 5första gången inatt o var aspigg sen har jag somnat o vaknat fram till elva tiden då gick jag upp.. har setat o lyssnat på musik sedan dess så skönt.. nu ska jag gå o sätta mig i soffan på balkongen o mysa en stund innan jag ska hämta liam... saknar johanna vill ha kramkalas med henne min älskade vän..



hihih buuus

drog ut med helena på lite bus här på kvällen.. vilken adrenalin kick :D haha ja fyfan så vi skrattat o haft skoj.. sen efter det åkte vi hem till henne o tände ljus satt under täcke o mös till en skräckfilm o käka glass o jordgubbar, har nyss kommit hem så nu ska jag ta o sova...

saknar lillprinsen så mkt o imornkväll ska vi ha fredagsmys..


nattinatt söta drömmar

det gör ont!

att förändras helt som person pga utav medicinen är svårt,svårt som FAN jag är inte mitt gamla glada jag utan nu känns allt åt skogen..  stämningstabiliserande IN MY.. känner mig som ett  kolli utan lycka.. o jag vågade inte ta adhd medicinen igår då jag var dum nog att läsa biverkningarna..



*psykotiska symtom inklusive hallucinationer (såsom att höra röster och se saker som inte finns), tro att andra personer talar osanning eller vara misstänksam

JUST de där får mig att bli LIVRÄDD men det är en övrig biverkning så den räknas inte in som dom vanliga men ändå det är min största rädsla...   jag har pratat med flera stycken av mina vänner idag o dom ska hålla koll om dom ser att jag börjar förändras åt det dåliga hållet... livet känns så orättvist med dessa sjukdomar INGEN kan förstå som inte själv vart där.. det är ett kroppsligt fängelse, en vardaglig kamp om att försöka överleva dagen.....




helmut o emma

idag har jag blivit bjuden på både lunch o middag hemma hos helena.. supergott :D vi har vart riktiga ras bägge två o inte alls mått bra.. men vi har iaf haft trevligt o så är det ibland man kan inte alltid vara på topp.. nu är jag hemma o ska bara ta det lungt o ta hand om mig själv.. liam är hos mattias o malin o i helgen ska vi nog hitta på nått bus med lillprinsen <3

så jävla bra- lillasyster

Jag ligger i sängen som tusen gånger förut
ända skillnaden nu är att det verkligen är slut
Tankarna tar fart, riktig kaos i en storm
onda tankar och dina minnen blandas i en tromb
En bomb har smällt av och på utsidan syns svettningar
för nu står jag i ledet av föredettingar
känslostyrda kedjor håller fast mig i sängen
jag vill bara ut men något spänner den där remmen
Är fängslad i en värld (värld)
Fångvaktaren är jag (från dig)
Finns ingenting kvar
DU, det är över nu och all våran tid är slut
För det finns inget kvar (finns inget kvar)
DU, det är över nu och det känns galet sjukt
Jag mår så jävla bra (mår så jävla bra)
Bra, bra, bra
Mår så jävla bra
Bra, bra, bra
Jag har slutat att känna, fast det fortfarande känns
Du är ändå min stora kärlek fast det fucking bränns
Tårarna kan komma trots att veckor blivit år
Kan fortfarande känna din hand på mitt lår
Jag skakar vid tanken på att du tillhör någon annan
Kommer alltid fundera på hur det blivit om du stannat
Timmar blir veckor tills tiden försvinner
Tårar blir tankar tills kremeringsugnen brinner
Är fängslad i en värld (värld
Fångvaktaren är jag (från dig)
Finns ingenting kvar
DU, det är över nu och all våran tid är slut
För det finns inget kvar (finns inget kvar)
DU, det är över nu och det känns galet sjukt
Jag mår så jävla bra (mår så jävla bra)
Bra, bra, bra
Mår så jävla bra
Bra, bra, bra
Nu är det bara så många minnen kvar
Du var så underbar, så jävla fin
Nu är det slut och det finns inget kvar, nu finns bara jag
(Var det dig eller mig det var fel på?)
DU, det är över nu och all våran tid är slut
För det finns inget kvar (finns inget kvar)
DU, det är över nu och det känns galet sjukt
Jag mår så jävla bra (mår så jävla bra)
Bra, bra, bra
Mår så jävla bra
Bra, bra, bra
Mår så jävla bra
Bra, bra, bra
Mår så jävla bra
Bra, bra, bra


GÅR O LÄGGER MIG IGEN!

fan tog medicinen så sent igår så idag vakna jag ARG SOM ETT BII... bläää nu är liam på dagis o jag ska gå o tryna i någon timme till, sen är det dags för lunchdejt o långpromenad med helena :D

tralallalalaaaa



haft en bra dag idag, den har rusat iväg.. var o hälsade på mia o där var hela tjejgänget.. efter det begav jag mig ut på cykeln i spöööö regn.. hade tid hos doktorn så nu ikväll ska jag börja på ny adhd medicin.. måste även höja den andra medicinen så jag kommer väl tvärdäcka antar jag... snart ska jag läsa godnatt saga för lillprinsen sen ska jag möblera om lite här hemma tror jag...



LOVE



surskalle

morgonhumör,de är nått jag har.. bläääääää



ska snart lämna liam på dagis o sen hämtar matte honom o ska ha liam tills imorn.. jag tänkte börja dagen med en skogs promenad, måste hämta ut ett paket på coop o sen ska jag ta mig till gymmet o träna...och sen ska jag leeeeka med johanna wiiiiie vad jag längtar...




Godmorgon härliga måndag!


har precis vart o lämnat liam på sitt nya dagis, de var jätte stort sen får dom gå å äta lunch varje dag på skolan. vet någon som kommer vara stolt :)  efter jag lämnat tog jag en skogspromenad medans jag pratade med emma w i mobilen, älskar den tjejen så mycket så de är galet...


det är jätte skönt att ha liam hemma igen. han pussar på mig hela tiden o säger mamma jag älskar dig mest i heeela världen.. finns nog inge bättre än att höra dom orden från honom..



och sen är jag så bortskämd med mina vänner dom överröser mig med kärlek o komplimanger.. de är sann lycka o de känns som att livet går i rätt riktining.. jag har de jag behöver nu i mitt liv och de känns komplett..

fagersta

åkte till fagersta i tisdags, om jag ej minns fel, har vart hos mamma o tagit de lungt, umgåtts med marina o emma o hennes underbart söta dotter Molly, de flesta dagarna, en av dagarna var jag o marina ute i adams pappas hus vid sjöhagen o låg o solade hela dagen skit nice var de.. roligt att vi fått tillbaka vår kontakt igen. sen på kvällen var vi på grillkväll hos muffen o robyn i deras nya hus,, jätte fint hade dom.. här har ni några bilder därifrån http://delightz.blogg.se/2011/august/two-days-in-pictcures.html#comment
sen i går tog johanna tåget till fagersta o hängde med mig, sötnöt men sen på kvällen drog hon ut på egna äventyr o sen möttes vi idag o har haft en riktigt jäklar mysdag enligt min mening hihih.. ska snart gå ut NYKTRA på pictures o sitta o umgås lite
imorn kommer ÄNTLIGEN min älskade liam hem till mig... <3 <3 <3

COLLAPSE

Sometimes you just feel tired, feel week.
When you feel weak, you feel like you wanna just give up.
But you gotta search within you.
Gotta find that inner strength
And get that motivation, to not give up And collapse.Sometimes you just feel tired, feel week.
When you feel weak, you feel like you wanna just give up.
But you gotta search within you.
Gotta find that inner strength
And get that motivation, to not give up And collapse.Sometimes you just feel tired, feel week.
When you feel weak, you feel like you wanna just give up.
But you gotta search within you.
Gotta find that inner strength
And get that motivation, to not give up And collapse.

RSS 2.0