love

igår  fick Liam en present av papirapi...









världens kalabalik igår thihih.. det tog skit lång tid att plocka ihop den så allt vart sent sen när vi skulle köra igång dog batteriet så dom fick bära ner den och ladda den och så vi tog en promenad till ica ettan och handlade lite medans den laddade men icke då så matte fick skruva ihop en ny skarvsladd och dra ut så bara den fick en kick så satt den igång såkom matte åt knappen så larmet började schuta *stavning* mitt i nassa.. haha fan alltså plus att ena däcket var trasig när vi fick det.. GAH skit saker haha..

fick min tomatplanta häromdagen av birgtta =)



nu ska jag in o sminka mig och klä på mig för snart kommer Emma hit och hälsar på.. =) min bästa tösabit


Grattis hjärtat mitt på fin födelsedag!.. =)





















Hipphipphurra på din födelsedag! har haft en trevlig dag och mattias fick jättefina presenter..=) nu ska vi kika på film och slappa... nattinatt..



blueberry

idag har jag o lilleman vart ute i skogen och plockat blåbär som vi ska ha till ena tårtan imorn när mattias fyller år... helt plötsligt dök iaf matte och chili upp i skogen och han hade köpt med sig en varsin sallad ifrån venezia så vi satt och åt på en jättesten =) mys.. sen började det regna så vi gick hem och jag och liam cykla ner till stan för att fixa present åt matte, på kvällen har vi sett madagaskar 2 som matte hyrde men nu sover liam och  jag ska  städa  lite och sen börja med tårtorna.. 


morsningkorsning

Parkens zoo











































idag har jag matte liam och loke vart på parkens zoo, vi kom hem för ett tag sen och nu ligger Loke och Liam och sover som stocka,r, båda somna på ca 5min..
när vi kom hem till västerås så matade vi ankorna dom var heeeel galna bet liam i fingrarna och läppen och började jaga oss.. haha och jag gömmer mig bakom min son som inte är ett dugg rädd haha..

En sång för fred< ras cricket



Jag ber till Jah, Rastafari

För vägledning åt dom vilsna själar som sprider krig och misär i världen
Och att folket ska vakna och se vad som försiggår runt omkring, börja bry sig och börja agera

En till bomb och en till granat
 mera krig och hat
En soldat och ett nytt gevär
Du känner dig trygg för att dom inte skjuter här
Men du måste tänka om
För Sverige sålde vapnet som mörda alla dom
Du kan göra mer än du tror
Samla dina vänner, din syster och bror
Säg det får räcka nu
Till alla dom som sover vi ska väcka nu

7år sen vi träffades härtat!

Alvin! På väg till eve å adde

Väl framme


Alvin o Andreas

träklättraren







Jag är bitter

andreas vill ha smisk





Tittut























söta gla goa skit.. =)



emma törstig


Monsterdricka man blir frenetisk efteråt





en söt saga







fiiiin tavla vi fått som adde gjort =)



igår kom mamma kai och grabbarna hit och hämtade liam för dom ville låna hem honom två nätter..  så jag åkte med sandra adde å alvin till eve o addes nya hus och matte pirre åkte med eve å dom.. Hade en hel mysig em där.. =) dom bor heeeelt underbart. sen körde dom hem mig pirre å matte  så vi beställde pizza och satt här och drack lite cider å öl på balkongen hela kvällen de var mysigt. sen mitt i nassa gick vi ut med hynda och sen knalla vi hem till pirre ett tag och vi kom väl hem vid 3 tiden eller nått..

nu ska vi ut på äventyr haha ... :P

LOVE

Teve


Jag är beroende av 2½ män just nu..




och dexter är så bra oxå. enda som man behöver se är dessa två...


nu väntar duschen... 

tröttmössa




körsbärssaft








cherryblossom


Den luktar underbart.. pärlemor och körsbärs inpackning... yummie


idag tog vi bussen ut till hälla, köpte en dragleksak åt chili som är gjort i brandslang dom ska vara hållbara sen ett nylon ben och han gillade de. de har inte vart populärt hos våra andra busar..
sen käkade vi lunch och gick ner till ikea och där var jag tvungen att köpa ny dörrmatta för den gamla är trasig men jag köpte en större som går in en bit.. sen när vi kom hem så träffa vi gabbi å matheo i lekparken sen lekte dom ett tag innan vi gick in ovh käka mat och nu har jag en trött buse här i soffan som har hållt på att somna i en timme men jag ska hålla honom vaken tills sju sen kan han få sova. annars vet jag någon som vaknar efter en timme och tror han ska få vara vaken hela nassa.. haha




gookväller

igår vart allt inställt så liam var hemma med mig och matte kom hit på em.. idag har vi vart ute och plockat bigaråer yummie finns inge godare bär.. sen hämtade matte chili och vi gick och lät han träna lite springpole innan birran och svante kom hit med deras  valp.  chili skälde som en galning i början men sen vart han tyst och han är så snäll och lugn fan vilken topphund.. gush.. vi vart bjudna på sture pizza de var gott godaste pizzorna istan..

nu ska vi titta tv och inatt kommer man sooova helt underbart när man hör regnet och känner den friska luften...

oh sunnydays

igår medans jag la liam kom sandra hit hon och matte hade vart till ica och köpt glass sen såg vi

den var ganska rolig men vi sandra tyckte nog vi pratade lite väl mkt hahah :P

idag hjälper matte sin syster och hennes man att flytta och efter det kommer han och farfar och hämtar liam för dom ska vara hundvakt hemma hos dom. jag valde att stanna hemma. jag har tro de eller ej men börjat gilla ensamheten. fast bara när de är för någon dag här eller där.. sen vill jag nog gärna ha min gubbar här hos mig..

nu ska vi lägga pussel..

Lots of love

friday its my day

tjoball! idag har vi vart ute och lekt och sen har jag solat lite på balkongen medans liam "lagade" fiskpinn och chicken bits soppa åt oss i sin pool.. sen åkte jag och sandra och handlade på maxi och nu har vi ätit flämtande uttern och popadons. dags för lilleman att sova jag tror alla är helt slut här hemma idag haha.. :P



do the crazy dance







haha dessa bilder kunde itne vart bättre mattes grimaser är oslagbara

Goodie







BEER it makes you see double, and feel signle

hjäälp vilket bus väder.. MYSfaktor 10...


idag har jag och liam bara myst här hemma jag har städat lite och sen gick vi ut på promenad i vagnen med challemannen sen cykla vi ut och mötta matte vid arkens zoo sen åkte vi till ok och käka glass och liam fick en mosbricka sen åkte vi vidare och hälsa på puttes sandra och när vi väl kom ut i skogen och matte hängt upp springpolen tro på faan att det börja åska så dom gick hem och jag fortsatte ut med chili eftersom han itne ville göra nr 2.. DÅ KOM ÖSREGNET haha i linne så dygnsur vart man..

nu ska jag ner i tvättstugan och kirra det sista...



lovecomesfirst

idag har vi vart ute och lekt i lekparken jag liam och challemannen efter de gick vi hem käkade lunch och tog våra räser ner och mötte matte sen gick vi till båtaffärn och där inhandlade vi äntligen saker så vi kan börja träna springpole med chili vi ska bara köpa koskinn som ska hängas längst ner.. när min ekonomi ser lite ljusare ut ska jag även beställa en wp sele åt chili och börja småträna lite smått men de blir enbart lätta vikter tills han blir närmare två år...

sen åkte vi ner till hamnen, husen där vi hamnen ja precis där och jag vet inte vad det heter. var jätte mysigt vi lekte lite i lekparken och vid vattnet sen cykla vi vidare hem och då somna liam tööt.. =) nu ska vi kolla film och sen sussa.

projekt springiväg

min dator är wierdo och de beror på virusskyddet som ställer till allt..


imorn kommer mina två gutter hem.. fast de blir på kvällskvisten.. skulle vilja sola imorn nu när solen gömmer sig. men vi får se.
idag har jag startat ett antal projekt här hemma och vissa vart klara iaf.. haha sen skulle jag flytta in det stora tv skåpet in i sovrummet och där i stod de en gammal fet 42tumamr och annat skit och när jag bara hade ena delen kvar över den sista tröskeln så sprack dörren rätt igenom hela och ramla av. plus att jag satt fast i sovrummet och kom ej förbi då det bara var 10 cm mellanrum så där slet jag som ett jäkla djur och chili han börja skälla och trodde jag lekte haha suck men efter många om och men så fick jag in skiten..

nu väntar sängen nattinatt

lovegame





damen till höger en riktig läckerbit som kanske blir min egna lilla tanta.. =)

kärlek



life

åh vad jag behövde att få vara ensam ett tag och bara vara. jag har tappat bort mig själv på sistonde jag är helt avstängd känner mig som en robot som bara gör det som ska göras och inget mer. alla mina känslor är avstängda det har hänt så otroligt mkt smärtsamt inom den sista tiden och jag kan inte tackla det på annat sätt än att bara stänga av... jag är rädd för den dag när all smärta kommer och knackar på min dörr och ska komma fram.  man måste ju uppskatta det man har när man väl har det.. men hur?
 
jag har min fina son som betyder allt för mig mattias som alltid ställer upp och hade det inte varit för dig innan jag började med medicinen vete tusan vart jag stått idag du är mitt hjärta och min toppen hund som är så go..


hur ska jag kunna resa mig nu när jag är så rädd för att förlora dig, du med det finaste hjärtat som finns


´RAINDROP

jag älskar regnet så mycket.. de är så underbart jag och chili har varit på en kvällpromenad i regnet och idag gick jag lite kringelkrokar där vi annars inte gått.. finns ju lite att välja på.. =)  nu ska jag snart kolla på 2½ män, mitt bästa, de flesta serier och filmer är så dystra kul med lite komedie..  sen ska jag lägga mig under mitt öppna fönstre och läsa unni drougges bok HEROIN igen läste den för några år sen och då störtälska jag den..


älskar min gubbar så mkt stora som små 4bent som 2benta.. ni är de fina i min vardag

lonley days

tjooo

Liam och matte åkte alldeldes nyss ner till tåget dom ska upp å hälsa på storebror, liam vart jätte glad, han började grina när jag la honom efter lunch idag, för han saknat jonte så mkt.. =( gör ont i hjärtat som han pratat och saknat honom.. nu får dom träffas hela helgen iaf. saknar redan mina gubbar 

nu ska jag gå  och hämta ut mitt paket som kommit nu... sen ska jag upp på fika hos sandra.. morsning korsning






Gos

nu ska jag in å spendera lite girlietime på toa ska färga håret lägga mask raka benen och göra en riktig kroppsskrubb så skönt sen har jag fått ny bodybutter idag ska bli göttans sen efter de ska vi äta räkor vitlöksbröd å oliver och kolla film... 


funderingar



Barn har så roliga funderingar.

Liam har en musse pigg nalle som jag hade när jag var liten och när jag la honom igår så låg han och studederade honom till max sen frågade han,
mamma har musse pigg inte en riktigt näsa som man kan peta i.
-nej han har inte en som man kan peta i.
nähä konstigt,men på tvspelet då?
- nej inte där heller
mamma skoja dom bara som gjorde honom..


haha så söt. de som var konstigt med musse pigg de var just de att han ej kunde peta i näsan.. goa plutt


på tisdag på torsdag

hejhopp! imorn måste jag slå klackarna itaket och göra något på rikigt, idag har vi bara varit hemma igen.. jag har rivit ut hela garderoben med sängkläder handdukar och gardniner och lagt i ny ordning sen har jag städat lite och tvättat fönstret i vårt sovrum bara liams kvar haha för när jag gör något tar de tiiid.. haha


dags att lägga lilleman.. nattinatt

Liams sommarlov

första dagen på Liams ledighet och vi har vart slöa och tråkiga idag.. vi var ute på gården en stund på förmidagen sen gick jag in och laga lunch sen sov liam ett bra tag och sen slappa vi lite innan vi gick ut med hunden liam tog med sin gräsklippare och röjde överallt sen tog  vi cykeln ner på stan så jag kunde hämta ut medicin. har nyss ätit och nu ska jag dammsuga innan liam ska sussa,...

vill ha mitt paket från Y R nuuuuu...

rainbow








yesterday

igår var jag och sandra ner på stan. vi tog en fika på waynes. sen hitta jag ett par röda converse å ett par tygskor åt lilleman. var ute och cykla som en galning igår och de är så skönt älskar min räser..



igår var de bara massa knas, vakna av att matte fick ett glas vatten över sig.. de hade vällt omkull på fönsterbrädan, när jag och sandra var ut med chili sket en fågel på min arm och på waynes så spillde sandra ut sin cola fast missa mig med en cm som tur var haha...

nu ska jag ta fram dammsugan sandra kom och störde mig mitt i städningen så de vart baugette och kaffe på gården istället men nu är jag back on track igen snart dags att hämta lilleman. imorn är de sista dagen innan sommarlov




sunflower

30grader har vi inne i vårt svalaste rum där solen inte legat på ännu.. stackars vovve ligger i hallen dygnet runt nu och orkar inte göra mkt.. vi hittar inte fläkten heller..


Mocca frappe suuuug

skönt att man har mat kvar sen igår så kan man bara värma på istället för att ställa sig vid spisa.. 1timme kan man ha maten framme innan man ska ställa in de i kyl eller frys sen börjar den förlora näring.Bollibompa är bra för mamma ibland oxå haha.. :P


nu ska jag läsa lite om vovvsingar sen lär jag göra lite nytta..


RSS 2.0