honey



tack mitt fina hjärta som gav mig en mini dator.. =)

förövrigt har jag inget internet sitter på mbilt bredband nu för min internet dosa har pajjat totalt..


det har hänt en hel del här sen jag skrev sist.. ´pappa riita och kevin var här och hälsade på oss i lördags.. söta pappsen jag önskar vi bodde närmare. nu ligger han på sjukhuset imorn ska han opereras...  hoppas operationen går bra jag håller tummar och tår för dig..

sen på söndagen var vi på födelsedagsmiddag hos adde och eve birgitta o svante var oxå där.. imåndags var liam ledig från dagis då det var planeringsmöte för fröknarna.

och igår morse3 kom mamma hit medans dom fixade hennes bil , de var trevligt att ha henne på besök sen när hon skulle hämtA bilen hängdejag och mattis med med hundarna o passade på att vägadom.. avalon som vart 11 veckor igår hade gått upp till 5,2kg och chili 58kg. på em kom loke hit och på kvällningen kom resten av familjen så köäka vi tillsammsn.,. hade en braaa dag.=)

vi gar rivit ner fondväggen i vardagsrummet oxå så imorn ska vi å´ka och kolla på ny tapet..

igår fick jag ett samtal från avalons uppfödare, hon är störtskön..  hon frågade om vi var sugna på utställning och de är jag verkligen så den 22a november ska vi och ´några fler ifrån kullen ställa dom första gången.. *spännande*

jag har extreeeemt ont i fossingarna vilket bara blivit värre de sista dagarna och snackade med mor igår som alltid har bra råd och hon tipsade mig och mkt riktigt stämde de när jag ringdedoktorn idag... mina hälkuddar är sönder efter att ha gått i tygskor,. fan jag älskar tygskor,..men nu har jag jätte ont så doktorn sa att nu ska jag äta voltaren i 10dagar och vila fossingarna köpa  anpassad fotsulor och skinnskor. vilket min ekonomi ej säger yiiihoo till... de får bli voltaren iaf haha haha..

och imorn kommer sis hit efter skolan och ska sova kvar.. har saknat hennes övernattningar här..min älskade galna systeryster..


joy

jag är så glad för på lördag kommer pappa upp över dagen och hälsar på.. =) det ska bli så kul att ses igen


idag efter vi lämnat lilleman på dagis så hade jag tvättstuga och medans de tvättades så gick jag och mattis ut med vovvarna i skogen.. var jätte mysigt sen åkte vi till djurmagasinet och köpte vintertäcke lite ben och leksaker och sen ner på stan köpte ett sett till liam och hämtade mat på spicy..




















så nu ska vovvsarna ut sen är de dags för en stooor kopp te och soffan.. nattinatt

tuesday

idag har vi busstränat avalon, vi åkte till arkens zoo så vi kunde väga henne. hon blir ju 10 veckor idag och vägde 4,5 kg och var ungefär 24,5cm i mank. köpte nytt rosa koppel och halsband och en aktiviteringsboll sen kom svärmor och hämtade upp oss för vi passade freja medans hon var  ute på ärenden.

idag fick vi korten från dagis..söta knodd mammas lilla hjärtegryn..han har sovit så oroligt i två nätter och idag har han berättat vad han tänker på.. att han och en annan kille hade bråkat med en tredje kille som nu har vart hemma och varit sjuk i strax 3veckor och nu var liam orolig varför han var sjuk om de hade med att dom bråkat att göra.. ont ont imammas hjärta så liten men tänker ändå så.. så när mattis la liam så fick jag lov att komma in så alla kunde prata och då kom allt ut.. lillplutten då hoppas de blir bättre nu iaf..


imorn ska jag ner på stan en vända på förmiddagen. måste komma iväg lite själv nu när man är fast i valpträsket ;) kanske blir en efterlängtad latte...

morsning korsning..

TRUE BLOOD

Oh I´m in loooove... vilken sjuk underbar serie och låten som är med i inledningen.-I wanna do bad things whit you... 



sunny sunday


som ni ser så sovs det en hel del här hemma.. hahaa

idag har vart en mysig dag. enligt min mening haha.. gjort köttbullar potatis gräddsås och lingonsylt till lunch jag har vart sååå sugen på de länge.. kan inte äta köp köttbullar längre det är bara bråsk bitar i dom..efter de vart jag utslagen så då sov jag ett tag mattis fixade allt här hemma och sen väckte han mig så vi kunde gå ut så då tog mattis o liam 4hjulingen medans jag o vovvsan gick efter så gick vi till skolgården där de är lekpark och skog. avalon fick oxå prova och åka 4hjuling och de var inge konstigt med de hon är så lugn och go. hade en mysig eftermiddag ute..
nu ska jag göra te och sätta mig i soffan och äta vindruvor och kika på tv..



































ett tips på ett gott te =)


miss you so



saknar min pappa nå oerhört mycket.. de gör så ont just nu.. =(

vrak

alla har ju hört hur bra de är att gå upp och ner i vikt fram och tillbaka.. yeeey nu har jag struntat i att ta min medicin i 3 eller 4dagar minns ej.. de går inge vidare.. sen jag sänkt min dos har jag gått upp 6kg. och dessa sista dagar då jag vart helt utan är jag som ett MONSTER som soooover och vräker i mig mat..  är sååååå jäkla hungrig och känner ingen mättnadskänsla... så tummen upp

picknick i lekparken
























bildbomb på Avalon












sick and tired

nu går ögonen i kors strax, vart hämtad vid tio tiden imorse av birgitta och lillemor, vart bjuden på lunch på vägen till stockholm vart en god grekisk sallad för min del.. sen bar de av till svea som är mattes mormor.. sen skjutsade vi hem lillemor och åkte vidare till voovven innan vi skulle dit tog vi oss en sväng på ett centrum och shoppade loss på apoteket och en hundbutik hehe..

och när vi kom fram så vart jag lite chockad hur stooooor hon blivit dubbelt har hon gått upp sen jag var där första gången.. resan hem bestod av köer och trafikstopp pga en krock i västerås.. allt har gått toppen chili är super bra med henne och katten är galen i henne och tvärtom haha. nu ska jag ut med avalon en sista gång innan vi ska göra natt.. hon får heta Avalon både jag och matte kände att hon minsan itne var någon svea när vi såg henne..





sömn

japp där ligger mina 4 utslagna killar och sover och platsen in mot väggen är alltså min.så man ligger typ som en räka varje natt haha.. tur att de snart kommer in en till bitch till detta hem..












mammas plutt.. han gillar djur och brukar säga att när han bor själv i hus med egen gård utan mamma ska han ha en valp som inte bits.. barn har så roliga funderingar och ideer för sig.. som tex när jag stoppa ner foten i skon och mosade en plommontomat liam stoppat ner. när jag kokade vatten i vattenkokarn hade herrn lagt ner pasta och kottar. eller när vi vaknade av att det luktade konstigt och han hade mikrat bananer. och en gång när jag vilade på soffan kom liam utdragandes med dygnsura kläder mamma titta tvätta tvätta.. jag upp som ett skott och där hade han alltså tvättat våra kläder i toastolen.. hahah ordning och reda löning på fredag.. mamma älskar dig mitt hjärtegryn...

The Royalities!..








Dyrt är de och dyrt får de lov att bli.. men iaf så ska vi nog gå över på färskfoder så småningom så naturligt och bra och enkelt men de får bli för stora herrn, svea får bli lite äldre innan de är dags för henne...


jaaaapp!

idag har jag haft finbesök av sandra och alvin som kom med fika =) sen var alvin här en liten stund medans dom var och köpte vagn. alvin vart hur upprörd som helst när liam tyckte de var färdiglekt med bollen tööötisar liam blir så stor å ska leka vuxen mot alvin.. haha och idag var jag och la chilis första riktigt spår ute. gick jätte bra och vi la 5st till och börja med sen får vi uttöka.. nu ska jag kasta mig i soffan..















geeee miiiig gift ge mig cola citron och is


Hosthost

Hellojsan!


här händer det inte mkt heller de vart ingen lingonskog igår för mamma och mig igår nu ska jag bara försöka vila upp mig inför fredagen och hoppas på att de går åt rätt håll lär ju behövas en hel del energi när svea kommer.. nu ska jag ut med chili och sen lär jag ta en vända till ica innan dagis tror jag ska göra lasagnette idag bara det går så lätt att bara slänga in i ungnen..

i söndags vart de pasta och köttfärsås och måndags fiskgratäng men jag har typ slut på ideer om matlagning... ibland kommer man in i perioder då de flyter på och är riktigt roligt.. gäller att hitta dit igen..


just ja väskan jag beställde från grand prix vart såklart ej skickad.. vart något fel på orden så det var bara min betalning som gick igenom dom hade ej någon order ens på det.. hahah så det kan gå..


morsninkorsning

pics

challe tränar lite springpole i köket



liam var trött efter dagis och slockna på golvet..



sen i fredags fyllde saga 8 år så då åkte vi på kalas fadt dessvärre hade matte inte tagit ett enda kort på födelsedagsbarnet..  fick jätte god mat och efterrätt..









sen åkte vi med hem till svante o birgitta



och igår åkte vi hem till lilla kittykatt








själv är jag förkyld som tusan o de vart jag igår kväll.. mindre trevligt.. nu ska jag lägga lilleman och imorn hoppas jag att jag och mamma ska ut å plocka lingon.. morsmors

Grattis Lsan!

idag fyller Lsan 23år STORT GRATTIS min fina underbara vän..


idag har mamma och jag vart ute på bravader, fick ett par skor <3 och sen käka vi sallad nere på stan innan vi hämtade liam =) alltid mysigt att umgås ensam med mamma..

sen har jag vart i sala och hämtat hem Spunk. det är den ljusa av dom.. han är så lugn och go..




Pappsen har köpt hojj idag eller han ska hämta den om 1vecka..



what a beauty.. =)


breathe

idag mötte jag sandra på stan idag hon skulle käka jag själv tog en latte. sen kika vi lite o då ringde svärmor och var på väg ner på stan och jag följde med när hon köpte pressent åt saga och sen vart jag bjuden på lunch vi åt lasagne al forno och jädrans de var den godaste lasagnen jag ätit var en trevlig förmiddag och direkt jag klev utanför dörren så vart de svart och började spöregna haha så jag kom dygnsur till dagis.. :P

RSS 2.0