my home













och lite bilder på liam




skriv på

http://www.namninsamling.com/site/get.asp?kamp_hund

Lovley

kid cudi- make her say    underbar låt... yummieyummie


börjar bli lite långtråkigt nu med två veckors feber man har inte kraft att göra något. så idag ska vi iaf gå på bio med liam. jag gillar pettson filmerna han är en mysig gubbe ihihih





chili har börjat gnälla varje natt så de är bara för matte springa ut och han är alltid lös i maggen fattar inte varför, på dagarna är de inte så. iaf så vågar jag inte bege mig ut på nätterna här. får köra en kur avmaskning å se om det är sånt som spökar..

han är en riktig kelpelle nu har han börjat att hämta kuddar åt sig oxå. så bär han ner en kudde till fotändan sen lägger han sig på den.. hur söt får man bli
















min lilla prins där var han bara 6månader. känns som en evighet sen.. du förgyller mina dagar Liam

mysig dag!

i morse kom birgitta hit med sin vovve freja som skulle få träna å åka buss och gå på stan så vi tog bussen ner och sen vart vi bjudna på lunch =) entrecote o pommes sen gick vi runt lite o vi köpte ett par braxor åt liam o kallsipper och strumpor sen åkte vi hem och fikade sen tog vi en liten promenad tillsammans innan hon åkte hem.

nu har jag precis beställt denna hundrygga som jag ska ha när jag ska ut med hela gänget. perfekt att slänge ner valpen där när hon fått göra sitt..



imorn ska jag betala min , min systers o mammas resa till ullared =) ska bli så roligt att få shoppa loss lite =)

love my family

Heartbeat

mornsingkorsning!

idag har jag o liam gjort blåbärspaj för i söndags hade jag en heldag för mig själv som jag spenderade hemma hos mokki.. vi tog en tur ut i skogen och plockade blåbär hade jättemysigt och de fanns massvis. =)

var ju hos doktorn i fredags angående medicinen som jag TYVÄR måste sluta med pga mitt hår ramlar av. det är skit tråkigt för den har verkligen hjälpt mig oerhört mycket så just nu känns det rätt tungt för de flesta andra mediciner för adhd har samma substanser fick iaf strattera utskrivet men NO WAY att jag stoppar i mig dom. läste en hel del om dom när jag kom hem från doktorn.. vi får la se vad som händer.. iaf så började jag trappa ner idag från 72 till 54mg och det har iaf gått bra än så länge =)

idag har jag o mattis lunchat ute och sen har jag umgåtts med sandra alvin o lilleman såklart vi har cyklat lekt i lekparker o vart å klappat hästar.. =) imorn förmiddag kommer nya vagen weeeiii =) min feber vägrar ge med sig och nu har jag o liam fått hosta men som tur var inte mkt..


chibi





Chibi


Chibi, en figur ur manga eller anime som blir kallad "chibi" brukar vara liten. Huvudet och ögonen är överdrivet stora. Chibi är en förkortning av chibisuke, ett japanskt ord som betyder ungefär "lillen". Chibifigurer brukar vara med i Dōjinshimanga som oftast har mycket humor i sig.

Varje chibi har alltid överdrivna ansiktsuttryck och reaktioner, och därför används de bara i humoristiska situationer



puppisen får nog heta chibi istället vi satt å leta namn för svea känns ej hundra.. o då hitta matte chibi och jag föll direkt när jag läste om vad namnet betydde det passar ju klockrent in på en staffe.. men de låter lite roligt med chibi o chili bara en bokstav som är skiljer..


amerikansk glass

2½ dl grädde
½ dl rårörsocker
50g flagad mandel
40g Marshmellows
3st bragokex
250g jordgubbar/hallon

Häll ner 1dl grädde rårörsockret å hälften av bären i en skål kör det slätt. Vispa 1½dl grädde med elvisp och blanda sedan ner det i smeten. Hacka bär kex å marshmellows i lagom stora bitar och blanda ner de och mandlarna i smeten. häll upp i frystålig form och täck över med smörpapper. Frys i minst 5timmar och rör om 3 gånger under tiden

ENJOY =)


love life












time

tiden? vart tar den vägen???...


idag har liam fått vara hemma  från dagis jag har feber å han är förkyld så imorse tog jag o liam  cykeln o cykla till tunby å köpte en canvasbur till Svea sen fick liam donken å jag tog en efterlängtad latte.. LATTEMORSA haha.. sen veckohandlade vi på coop innan vi cyklade hem igen.. och nu har jag nyss vart på en skogspromenad å ringde mamam så vi har bestämt oss för att åka ut å plocka bär någon dag i veckan som kommer.. trevlans. sen håller jag på för fulla muggar i tvättstugan de är riktigt fredags göra för en mamma de.. =)


Challemannen är för jäkla go med sin filt han släpar med den överallt häromdagen hade han dragit upp den i sängen och somnat med en liten bit av den i munnen haha







lite bilder från liams gammelfarmor








män som hatar kvinnor... ouch vilken bra film.. =) bästa svenska på länge.. tummen upp för hennes hämnd ;)

 nu väntar sofflocket!..


Jag faller!

känns som jag faller flera tusen meter

vill bara bort från mina tankar, så trött på hjärtat som bankar vill bara lägga mig ner vakna i en annan tid

FÄSTligt värre

fy för fästingar hade nyss en på maggen som kröp omkring.. har vart ute på en jätte skön kvällis o tränat lite med challemannen.. =) so najs..

idag har jag o sandra vart på stan och strosat lite.


en bild på Svea första gången hon var ute som uppfödaren skickade igår.. =)

nu lite hemmagjort glass å film.. morsning

namnförslag





överös mig med namnförslag till vår lilla tösabit sååå svårt ju.. haha

idag har mamma vart här å hälsat på vi har vart en vända på stan sen käka vi lunch.. trevligt var det iaf =)  nu ska jag göra lite sök med challe innan de är dags för matlagning..


Läskigt!

nu är vi hemma igen.. hursomhelst när svante körde hem oss sprang matte in på ica utanför oss och jag sa innan han gick in o kolla nu ska den där killen råna affärn. matte ba nä. då sa jag mm nu för att jag sa så kommer de säkert bli ett rån..

typ en timme senare när jag är på promenad med chili kommer de en polisbil uppkörande med blåljus i skogen på gångvägen och sen fler o fler bilar som kör runt häromkring å polishundar som söker.. tro på fan att konsum här har blivit utsatt för beväpnat rån.. gaaaah- dom fick inget men hade tagit upp kniv mot kassörskans hals å skit... fan vad läslligt när jag sa så. och de var inte liiiite poliser som åker och går runt överallt häromkring nu och söker efter personerna.. highchapparall






big city life









sis o johan var så snälla att köra mig fram o tillbaka till mini igår..  hade en rikigt trevlig tid.. johan e kung på att köra som en biltjuv.. :P

idag har jag städat tränat lite pilates å vart på promenad med challe. sen har vi tränat lite lydnad o jag å sandra var iväg till en lekpark med kidsen.. nu ska lilleman i säng strax. morsning korsning..


puppie love



u. Starhappy Staff All-Steam-On






e. Giwido's Amazing Black Mamba














örebro














lantliv
































helgen spenderades som vanligt hos svärföräldrarna vart hämtade fredags morse sen vart de kräftor som dom fiskat själva.de var smaskigt =) sen på lördagen åkte vi och badade alla utom svante var med. älskar den stranden så liten o söt sen ringde sandra å ville komma ut med la familia så dom kom o käkade med oss de var skit kul att dom kom o hälsa på. sen på söndagen åkte vi till liams faster johanna å hennes kille å deras hund hampa.. lägger upp bilder i ett nytt inlägg..


idag har sandra vart här på en kopp kaffe å sen städade jag lite så eftermiddagen spenderade jag å liam ute i en lekpark med mellis o sånt de var mysigt sen har mamma å kai vart här på besök o jag kom nyss in från en kvällspromenix nu är de snart dags för soffmys..

 

tired

ohlalala ögonen går i kors.. idag har jag o sandra cyklat ner till hamnen o käkat lunch på kajen sen tog vi åkte vi förbi studion å sa hej.  sen när vi hämtat kidsen åkte vi ut i en lekpark.. sen har vi åkte lite 4hjlinh med papsen å nu har jag packat å vikt in all tvätt imornbitti kommer svante å hämtar oss så ska vi spendera någon dag in the woods. hoppas på toppenväder nu.. :P

trevlig helg på er alla!


låt dina strålar skina!

idag har vi vart på björnö igen med mamma kai sis o liam. häromdagen åt vi kräftor de var två år sen sist för min del de var jätte gott men jag hade lite svårt där eftersom jag hade smällt igen ytterdörren med pekfingret mellan.. aoucht..
o igår gjorde jag hemmagjort amerikansk glass.. yummie.. =)

nu håller jag på för fulla muggar i tvättstugan lite bilder kommer här iaf..

















mysig dag!

igår var liam tillbaks till dagis igen så vi gick o vägde chili han hade gått upp 4kg så nu är han tillbaks upp igen iaf. nu ligger han på 56kg.

sen så kom mamma å hämtade upp mig så åkte vi ut å köpte en mp3spelare åt henne å lita fika som vi skulle ha med oss ut till björnö så efter dagis åkte vi ut dit och spenderade eftermiddagen där de vart underbart.. jätte varmt och inte alls så mkt folk.. tack mamma för en mysig dag..


har nyss fyllt i liams barnbok o kollat på bilder sen han var nyfödd oh man blir ju så sugen.. lilla bebbemaggen o min söta lilla son.. thihih.. =)  livet är gott...


nu ska jag fixa lite här hemma morsning korsning!


´feeling

jag har plockat lite svamp ute i skogarna men tyvär hann jag ej gå speciellt länge då liam vart halv ihjäl stucken av alla myggor och när han vakna i lördags så hade han svullnat upp i ansiktet av ett bett de har gått ner lite nu när han fick allergimedicin men haha så söt och annorlunda han ser ut.. :P





här hade han börjar svälla upp lite.. thihi pluttis





















imorn är det dagisdags igen för första gången på 4veckor de blir roligt för hjärtegrynet.. =) fast de har gått galant här hemma tiden har rusat iväg.. nu ska vi se på film och mysa lite jag o gammelgubben..


Dear papi!

i onsdags när vi skulle gå och lägga oss i snytsbo ringde pappa från station i stockholm å fråga om han kunde komma å sova över.. de gick ju inte så han tog in på hotel men direkt på morgonen så tog han tåget till västerås å svante körde mig å liam till tåget.. =) de var så roligt att träffa papsen igen =) älskar honom så mycket så finns ej ord för det..  vi börja med en kaffe på waynes å liam käka glass sen åkte vi hem lämna lite saker och så beställde han en ny vagn åt liam =) sen åkte vi ut och strosa lite och sen åkte vi hem gick ut i lekparken åt mat och kolla film. =) de var jätte mysigt att vara själva med morfar och bara ta det lungt =)



fick min lila vagn till slut =) söta papsen..




RSS 2.0