veterinären!

halv åtta imorse gick jag o avalon ner till stan för att ta bussen till djurkliniken där dom skrapade avalon vilket var negativt skönt nog. sen kollade katinka som hudspecialisten heter henne i öronen och hörselgångarna var skrovliga vilket tyder på infektion så vi fick ett medel som vi ska ha i en gång iveckan tills katinka kollat att de försvunnit och sen tog hon ett blod prov för att kolla antikropparna ifall att det visar så ska vi ta ett pricktest eftersom att avalon bara är 9månader så är de inte säkert att dom visar något o de är anledningen till att man börjar med blodprov annars får vi avvakta tills i höst då dom ska ta pricktest då för att hon sa att även om provet är negativt så betyder de inte att hon inte är allergisk vilket de absolut verkar vara o dom räknar henne nu som en allergivovve. =( min lillla tjej har de så jobbigt med klådan o sen fick vi sitta o vänta på IF världens segaste försäkringsbolag tror jag vänta i två timmar o dom som jobba på djurkliniken ringde upp dom 3gånger som tur var täckte dom iaf kostnaderna men jag fick iaf betala 3000kr själv med självrisk o schampot o örondropparna som inte ingick. för vi fick nu ett nytt schampo som hon ska tvättas med två gånger iveckan framöver för att minska klådan.. efter allt var klart så tog vi en promenad hem de tog en timme precis o de var så skönt att få rensa skallen lite... sen hämta jag o liam ut hennes astma medicin med "antihistamin" i så hon har fått första dosen idag o ska äta det två gånger per dag tills annan ordination ges.. och hon får enbart äta sitt allergi foder nu och absolut ingenting annat inte ens ben o de ska var så under åtta veckor till en början.. vi har ju vallt att vänja in henne på jameswellbeloved så jag hade med mig innehållsförtecking och hon tyckte de var ett jätte bra foder så vi behövde ej köra på hills veterinär foder..

så med andra ord så har jag både min son och min hund på allergi utredning nu imorn ringer liams doktor från allergimottagning för uppföljning..

sen har vi hälsat på sandra alvin o edvin idag o edvin hade blivit så stor nu de var så kul att se dom =)

nu ska jag träna lite med min nya träningsdvd jag fick av matte häromdagen.. just jag när jag kom hem idag stod de pressenter på bordet. en dag o nattkräm en hudlotion en anisktrengöring o en ny mascara och en sminkväska .. Gull =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0