long time ago

har inte haft tid och ork att skriva här på ett bra tag.. han hänt en hel del.. förra söndagen var vi på middag hemma hos sandra och putte... kanon fin lägenhet hon har och smaskig mat fick vi.. när vi skulle hem så åt liam nötter i vagnen.. satte förmodligen i halsen.,. jag trodde han fick allergisk reaktion eller nått,, skit läskigt var de. vi var på väg hem och matte hade precis vänt för att hämta sin mobil.. så där stor jah ensam med en kräkandes barn som itne fick nå luft.. uop med telefon försöka ringa 112. självklart vart de fel så var tvungen att ringa upp igen... tillslut kom ambulansen.. fick sitta på akuten ett tag men de var ingen fara..  

sen har liam vart hemma tills i torsdags,... han var så hostig och dålig måndags,tisdags sen i onsdags var vi på allergimottagning halva dagen.. har umgåtts en hel del med gabbi.och sis har vart här... har kirrat cykelsitsälm  å hjälm åt liam så när vi får nyckeln till cykeln jag ska köpa av eve så kan vi burnaimage127



... igår var kira och pirre här, vi käkade ute mat jag var slö slapp och likgiltig till att laga mat.. :P hade en jätte mysig kväll.. och idag har vi vart å kollat på cykel åt liam och handlat mat på maxi..
Liam har vart världens speedmonster idag.. fattar inte vad han får all energi ifrån haha.. mnan får sig ett par goda skratt..

jäjä pusspuss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0